1907

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

25.10.2016.
Ante Alimić
pok. Stjepana
1942. - 2016.
Ante Alimić

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 Zaštita okoliša

Hoće li išta biti od parka prirode?

Metković, 28.10.2016. - Nedavno je grad Metković Ministarstvu zaštite okoliša i prirode uputio dopis kojim traži da se obnovi postupak proglašenja hrvatskoga dijela doline Neretve parkom prirode.

 Humanost

Djeca pomažu djeci

Metković, 27.10.2016. - Učenici IV. c razreda OŠ don Mihovila Pavlinovića, njihova učiteljica Natali Bubalo, defektologinja Marija Mioč, knjižničarka Katica Salacan i Lutkarska grupa predmetne nastave sudjelovali su u projektu pod nazivom Djeca pomažu djeci.

 Šport

Ivan Batinović i Antonela Perić stekli majstorsko zvanje 1 DAN

Metković, 27.10.2016. - Ivan Batinović i Antonela Perić, članovi Karate-kluba Metković, postali su majstori karatea. Jučer su pred licenciranim ispitivačima Hrvatskog karate saveza i predsjednikom Komisije za pojaseve Hrvatskog karate saveza Denisom Žderićem položili program polaganja za majstorsko zvanje 1 DAN.

 Konferencija

Integracija imigranata u male zemlje EU

Metković, 27.10.2016. - U Hotelu Narona u Metkoviću jučer se održala konferencija na temu Integracija imigranata, procesi, problemi i predrasude.

 Zanimljivosti

Tri neretvanska vjenčanja u Dječjem vrtiću 'Radost'

Metković, 27.10.2016. - Zanimljiv događaj upriličio je jučer Dječji vrtić Radost u Metkoviću, naime, čak su se tri vjenčanja održala istoga dana. Ako vas je uvodna rečenica zbunila, objasnimo da su se „vjenčala“ tri para vrtićkoga uzrasta.

 In memoriam

Sjećanje na metkovske branitelje poginule u Domovinskome ratu

Metković, 27.10.2016. - Prvi studenoga i blagdan Svih svetih Grad Metković obilježava i kao Dan spomena na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu iz Grada Metkovića. Tim ćemo se povodom u ponedjeljak, 31. listopada prisjetiti naših poginulih sugrađana.

 Obrazovanje

Jastučićem do bajke i priče

Metković, 26.10.2016. - Danas je u Srednjoj školi Metković započeo projekt Jastučićem do bajke i priče, kojim se učenike i djecu, ali i njihove učitelje i roditelje, želi podučiti o načinu pripovijedanja, sve u svrhu poboljšanja njihove verbalne komunikacije i poticanja na čitanje.

 Seminar

Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima

Metković, 26.10.2016. - Udruga DOBRA organizira seminar za predstavnike organizacija civilnoga društva i lokalnih samouprava Dubrovačko-neretvanske županije Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima, koji će se u okviru istoimenoga projekta 27. i 28. listopada 2016. održavati u Metkoviću u Hotelu Narona, Trg kralja Tomislava 1.

 Folklor

KUD 'Metković' na Danima riže u Kočanima

Metković, 26.10.2016. - Na poziv makedonske općine Kočani i Folklornoga ansambla Ljubčo Santov članovi KUD-a Metković pretprošloga su vikenda sudjelovali su na 25. Danima riže, dugogodišnjoj manifestaciji koja prikazuje tradicionalan uzgoj najkvalitetnije europske riže i aktivnosti na raznim poljima kulturnoga amaterizma.

 Obljetnice

SDP i HSU obilježili 26. listopada

Metković, 25.10.2016. - Delegacije metkovskoga SDP-a i HSU-a danas su, uoči 26. listopada, obilježile dan koji se nekada slavio kao Dan oslobođenja Metkovića. Prije 72 godine njemačke su se snage povukle iz grada i u nj ušle partizanske. Tim su povodom u Gradskome parku pred Spomenikom žrtava fašizma položili vijence i zapalili svijeće.

 

 In memoriam

Umro je Mario Skočibušić

Metković, 25.10.2016. - Danas nas je zatekla tužna vijest da je u 44. godini života preminuo naš sugrađanin Mario Skočibušić. Izgubio je najvažniju životnu bitku, unatoč silnoj borbi, svojoj i svoje obitelji te prijatelja i sugrađana koji su se više puta uključivali u akcije pomoći njegovu liječenju. Iskrena sućut supruzi Ani, sinu Leonu i ostaloj obitelji. Marijev ispraćaj bit će u srijedu, 26. listopada u 16:30 ispred Gradske mrtvačnice u Metkoviću.

 

 Rukomet

Metkovskim rukometašima pobjeda i neodlučeno

Metković, 25.10.2016. - U subotu i nedjelju u Gradskoj sportskoj dvorani igrale su se rukometne utakmice u kojima je prvoligaš RK Metković 1963 svladao RK Biograd, a drugoligaš RK Metković ŠR podijelio bodove s MRK Trogir.

 Obrazovanje

Blagoslov plodova jeseni

Metković, 24.10.2016. - U Dječjemu vrtiću Leutna poseban su način proslavili blagoslov plodova jeseni. Župnik fra. Ante Bilokapić s malim se leutićima družio uz prigodne recitacije i pjesmice te podijelio blagoslov njima, njihovim tetama i izloženim plodovima jeseni.

 In memoriam

Sjećanje na nestale pripadnike izvidničko-diverzantskoga voda

Metković, 24.10.2016. - Jučer je u Dolima kod Slanog obilježena 25. obljetnica nestanka pripadnika izvidničko-diverzantskoga voda IV. gardijske brigade: Fernanda Delucchija, Arnolda Nožića, Alejandra Nestora Patrona, Branka Andreasa Pilsela, Miljenka Tadića koji su 23. listopada 1991. u borbi s nadmoćnijim neprijateljskim brodom nestali na moru kod Dola. Njihova tijela nikad nisu pronađena.

 Šport

ŽNK Ombla - ŽNK Neretva 0:7

Metković, 24.10.2016. - Zbog reprezentativne stanke seniorke ŽNK Neretva protekloga su vikenda bile slobodne, a na gostovanje u Dubrovnik išle su kadetkinje, koje su u županijskome/riječnome derbiju deklasirale ŽNK Ombla.

 Elektroopskrba

Potkraj sutra bez struje

Metković, 24.10.2016. - Zbog planiranih radova interpolacije nove trafostanice GTS 10/0,4 kV Metković 40 (Slatine), 25. listopada (utorak) bez električne će energije od 8:30 do 14:30 biti potrošači u ulicama: Dubrovačka (dio), Put Predolca i Slatine. U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Zanimljivosti

Vidonjski navijači na Hajdukovu kalendaru

Metković, 24.10.2016. - U subotu je u Vidu sve bilo u znaku Hajduka. Naime, tamošnji su navijači u lađama s Hajdukovim igračima pozirali za novi Hajdukov kalendar. Veliku fotoreportažu o tome je donio portal vid.hr.

 

 Šport

Dalibor Talajić najbrži u Širokome Brijegu

Metković, 24.10.2016. - U nedjelju je u Širokome Brijegu održano 3. kolo MTB lige Hercegovine. BK Široki organizirao je uphill utrku u dužini od 8,5 km, koju je najbrže prošao član BK Metković Dalibor Talajić, oborivši rekord staze.

 

 Šport

Paula Klak u Bostonu drugi put osvojila zlato

Metković, 24.10.2016. - Nedavno smo pisali o uspjehu naših veslača, kada je članica VK Neretvanski gusar Nataša Šustić postala državnom prvakinjom, a to je uspjelo i bivšoj članici našega kluba Katarini Vučini. Najnovija veslačka vijest stiže nam iz američkoga Bostona, u kojemu je Paula Klak na najprestižnijoj veslačkoj regati u svijetu, Head of the Charles, osvojila prvo mjesto u četvercu s kormilarom.

 Televizija

Božo Petrov u 'Nedjeljom u 2'

Metković, 23.10.2016. - Danas je gost HRT-ove emisije Nedjeljom u 2 bio predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov. Oni koji su propustili emisiju, a htjeli bi je pogledati, mogu to učiniti ovdje.

 

 Fotografija

Fotografski natječaj 'Krajolici'

Metković, 23.10.2016. - Ako temu shvatite doslovno poslati će te nam prekrasne pejzaže doline, no možete je shvatiti i metaforički, a tada ćete licima, vrijednim rukama ili predmetima fotografijom ispričati svoj doživljaj Neretve. Fotografski ćete propitivati ambijent nasljeđa i svega onog što čini identitet ove doline – stoji u pozivu Prirodoslovnoga muzeja Metković na fotonatječaj.

 Šport

'Metković' i 'Knez Domagoj' poželi medalje u Primorskome Docu

Metković, 23.10.2016. - Međunarodni karate-turnir Kaštela open, koji je jučer održan u Primorskome Docu, okupio je 17 klubova s ukupno 246 natjecatelja, među njima i dva metkovska, čiji su natjecatelji osvojili 15 medalja.

 Šport

Još jedna podjela bodova ‘Iza Vage’

Metković, 23.10.2016. - Na igralištu Iza Vage u 11. kolu III. HNL jug jučer su se susreli domaćini NK Neretva i NK Orkan iz Dugoga Rata.

 Šport

Druga 'Žabica' okupila preko sedamdeset natjecatelja

Metković, 23.10.2016. - Na pomoćnom igralištu NK Neretva u organizaciji metkovskih biciklističkih klubova Metković i Relaks jučer je održana Druga dječja XC biciklistička utrka Žabica 2016, u kojoj se natjecalo više od 70-ero djece u trima uzrasnim kategorijama. Mali, srednji i veliki biciklisti uložili su velik napor tijekom natjecanja, uz podršku svojih obitelji koje su za njih zdušno navijale.

 Elektroopskrba

U ponedjeljak bez struje na Duvratu

Metković, 23.10.2016. - Zbog planiranih radova interpolacije nove GTS 10/0,4 kV Metković 4 (Duvrat), 24. listopada (ponedjeljak) bez električne će energije od 8:30 do 14:30 biti potrošači naselja Duvrat i dijela ulice Zrinskih i Frankopana. U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Akcija

Osvojimo 15 kanti za pseći otpad

Metković, 22.10.2016. - Na Trgu bana Jelačića na dječje je igralište postavljena podloga i pripremljene su rupe za sadnju stabala, a Šetalište 116. brigade HV-a dobilo je klupe. Podsjećamo da je DM pokrenuo akciju Kad se naše šape slože, kojom će u Metkoviću donirati 15 kanta za pseći otpad, ali samo ako date svoj glas za lokaciji na kojoj želite takvu kantu. To možete činiti jednom svakoga dana.

 Maraton lađa

Pridružite se Domagojevim gusarima i koristite njihovu teretanu

Metković, 21.10.2016. - UL Domagojevi gusari Vid jedna su od najpostojanijih lađarskih ekipa na Maratonu lađa s dugogodišnjom tradicijom. Budući da imaju teretanu, pozivaju zainteresirane koji je žele koristiti, te zauzvrat nastupiti kao njihovi veslači na jubilarnom 20. Maratonu lađa, da u nedjelju, 23. listopada dođu u 20 sati na sastanak u Župnu dvoranu ispod crkve u Vidu. Informacije na tel. 098-742-379.

 

 Manifestacije

Dani kruha u OŠ Stjepana Radića

Metković, 21.10.2016. - OŠ Stjepana Radića danas je u objema smjenama Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje zbog moguće kiše obilježila prigodnim programom u školskoj sportskoj dvorani.

 Policija

Pojačan policijski nadzor na prometnicama

Metković, 21.10.2016. - Kako bi spriječili kršenje prometnih propisa koji uzrokuju najteža stradavanja sudionika u prometu, policija će i tijekom ovog vikenda na području svih policijskih uprava, pa tako i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, provoditi pojačane aktivnosti na prometnicama.

 Koncert

Balžalorsky i Zlatar koncert posvetili pok. Klobučaru

Metković, 21.10.2016. - U sklopu Hrvatske glazbene scene mladih sinoć su u GKS-u kao gosti sezone 2016./17. nastupili ljubljanski violinist Volodja Balžalorsky i pijanist Jakša Zlatar, poznati hrvatski glazbeni pedagog i umjetnički direktor HGSM-a.

 Kino

'Gazda' večeras u Kinu 'Pobjeda'

Metković, 21.10.2016. - Rijetko je koji cjelovečernji dokumentarac pobudio takvo zanimanje publike kao Gazda Darija Juričana. Zanimanje je još veće kada se zna da se u Hrvatskoj prikazuje samo po nezavisnim kinima jer su ga odbili prokazivati multipleksi. Zašto je tako, možete saznati večeras u metkovskome Kinu Pobjeda, u kojemu projekcija filma počinje u 20 sati.

 

 Manifestacije

'Dani kruha' u našim vrtićima

Metković, 21.10.2016. - U Dječjem vrtiću Metković jučer su prigodnim programom obilježeni Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Mi smo posjetili Središnji vrtić i DV Radost na desnoj strani grada.

 Rekreacija

Metkovski biciklisti uspješni u Gorancima

Metković, 19.10.2016. - U organizaciji BK Mostar u subotu je održano 2. kolo MTB lige Hercegovine, koje se vozilo u Gorancima. Na kružnoj stazi dužine 11 km metkovski biciklisti dobro su se snašli te su se u Metković vratili s trima medaljama.

 

 Projekti

Prvi dio Ulice N. Tesle pod asfaltom do Svih svetih

Metković, 19.10.2016. - Danas smo posjetili gradilišta u ulicama Nikole Tesle i Neretvanskih gusara u kojima se obavljaju radovi na izgradnji kolektora fekalne i oborinske odvodnje.

 Radionica

Subota u muzeju

Metković, 19.10.2016. - Popularne radionice Subota u muzeju nastavljaju se u Prirodoslovnome muzeju Metković sljedeće dvije subote od 10:30 do 12 sati. Pod vodstvom mladih biologinja Ive Rajković Alendar i Paule Šunjić mali će botaničari otići na livadu i obalu Neretve, a u proljeće će posjetiti ista mjesta i upoznati biljke koje tada tamo rastu i cvjetaju.

 

 Znamenitosti

Kako djecu zainteresirati za STEM

Metković, 18.10.2016. - Dođete s idejom da su kemija, fizika i biologija jako zanimljive i da nam zapravo objašnjavaju svijet oko nas, da nisu strašne i teške. Djeca u sedmi razred dolaze spremna na to i imaju potpuno drugačiju sliku o svim tim znanostima'', kazala je volonterka Martina Manenica, Metkovka studentica PMF-a.

 

 Predstavljanje knjige

U Splitu predstavljanje osmoga HNZ-a i Vidovićeve knjige

Metković, 18.10.2016. - Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu te Hrvatska udruga Benedikt iz Splita pozivaju na predstavljanje osmoga Hrvatskog neretvanskog zbornika i knjige dr. sc. Domagoja Vidovića O rodu jezikom i pokoja fraška, koje će se s početkom u 19:30 održati u četvrtak, 20. listopada 2016. u dvorani Dominikanskoga samostana u Splitu.

 Park prirode

Grad Metković obnavlja inicijativu za proglašenjem Parka prirode

Metković, 18.10.2016. - Grad Metković uputio je službeni dopis Ministarstvu zaštite okoliša i prirode, kojim se traži obnova inicijative za proglašenjem Parka prirode na određenim područjima u dolini Neretve. Posebno je istaknuta važnost očuvanja biljnog i životinjskog svijeta, ali i alarmantnost trenutne situacije na terenu.

 Obavijest

Nema više besplatnih malih oglasa

Metković, 18.10.2016. - Danas smo iz Središnjega ureda Carinske uprave RH dobili uvjete koje treba zadovoljiti naš popularni internetski servis 'Mali oglasi,' koji je posjetiteljima bio besplatan. Riječ je provjeri vjerodostojnosti podataka o oglašivaču te promptnom brisanju oglasa koji nisu u skladu sa Zakonom.

 Policija

Pronašao tuđi mobitel pa ga koristio za svoje potrebe

Metković, 18.10.2016. - Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo utaje.

 Obrazovanje

U susret novom dobu zajedno s robotima

Metković, 18.10.2016. - Za maturante Gimnazije Metković jučer je u njihovoj školskoj čitaonici održana tribina pod nazivom U susret novom dobu zajedno s robotima, na kojoj je govorio profesor dr. sc. Bojan Jerbić sa Zavoda za robotiku i automatizaciju proizvodnih sustava na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

 Projekti

Započelo asfaltiranje Trga bana Jelačića

Metković, 17.10.2016. - Privode se kraju radovi na uređenju istočnoga dijela Trga Bana Jejačića. Danas je započelo asfaltiranje, uređuju se zelene površine, a uredit će se i dječje igralište sa spravama za igranje.

 

 Rukomet

Metkovci podijelili bodove s Karlovčanima

Metković, 17.10.2016. - U 3. kolu I. HRL jug jučer su se susreli RK Metković 1963 i HRK Karlovac, a susret je završio neodlučenim ishodom 24:24.

 Zdravlje

Predavanje o malignim bolestima

Metković, 17.10.2016. - U listopadu, mjesecu obilježavanja borbe protiv malignih bolesti i Nacionalnoga dana borbe protiv raka dojke, metkovska Udruga oboljelih od malignih bolesti Život svoje aktivnosti nastavlja predavanjem za javnost dr. Darke Volarević.

 Metković 600

Šarenilo plovila na Neretvi

Metković, 16.10.2016. - Neumorni tragač za metkovskim povijesnim svjetlopisima Mario Talajić poslao nam je iz Zagreba zanimljivu fotografiju metkovske luke. Budući da se lijevo vidi „jahta“ našega pok. sugrađanina Dare Popovića, a uz desnu obalu privezan je bijeli parobrod Senj (1964. godine skončao je u rezalištu), najvjerojatnije je nastala početkom šezdesetih prošloga stoljeća.

 Politika

Prvi rođeni Metkovac predsjednik Sabora

Metković, 16.10.2016. - Predsjednik Sabora Republike Hrvatske Božo Petrov upravo danas navršava 37 godina pa je tako prije dva dana postao najmlađim predsjednikom u njegovoj povijesti te prvi rođeni Metkovac koji obnaša tu odgovornu časnu dužnost.

 Bankarstvo

Korak bliže prema prvoj hrvatskoj etičnoj banci!

Metković, 14.10.2016. - Zadruga za etično financiranje obavještava da je tim stručnjaka, koji su ujedno poslovni kolege i prijatelji, 11. listopada. 2016. pod vodstvom upravitelja Zadruge Gorana Jerasa predao cjelokupnu dokumentaciju za osnivanje prve hrvatske etične banke.

 Kazalište

Pred metkovskim mališanima odigrana popularna predstava 'Maša i Medvjed'

Metković, 14.10.2016. - U potpuno rasprodanoj kazališnoj dvorani metkovskoga GKS-a sinoć je u produkciji Portal komunikacija odigrana kazališna predstava Maša i Medvjed, nastala prema popularnom crtanom filmu. U toj interaktivnoj predstavi uživala su djeca, među kojima i najmlađi koji su sjedili u krilu svojih roditelja.

 Manifestacije

'Dani kruha' OŠ don Mihovila Pavlinovića

Metković, 14.10.2016. - Na Trgu kralja Tomislava jutros je održana manifestacija Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje koju je organizirala OŠ don Mihovila Pavlinovića. Na njoj su sudjelovali učenici od drugog do osmog razreda, kojima se pridružio i jedan razred prvašića.

 Kazalište

Rasprodana predstava

Metković, 13.10.2016. - Iz GKS-a obavještavaju da su prodane sve ulaznice za večerašnju predstavu Maša i Medvjed.

 

 In memoriam

25 godina od pogibije Domagoja Gabrića

Metković, 13.10.2016. - Na današnji dan prije 25 godina stigla nam je tužna vijest – poginuo je Domagoja Gabrić. Rodom Metkovac, odrastanjem i umjetničkim sazrijevanjem Zagrepčanin, Domagoj nas je prerano napustio braneći domovinu. Rođen je 3. studenog 1966. i bio je četvrtak, a napustio nas je 13. listopada 1991. i bila je to nedjelja. Svi znamo da je između ta dva datuma 25 godina, i to je malo, prekratko za jedan ljudski život… - piše Žarko Jovanovski.

 

 

na naslovnici

Hoće li išta biti od parka prirode?

Djeca pomažu djeci

Ivan Batinović i Antonela Perić stekli majstorsko zvanje 1 DAN

Integracija imigranata u male zemlje EU

Tri neretvanska vjenčanja u Dječjem vrtiću 'Radost'

Sjećanje na metkovske branitelje poginule u Domovinskome ratu

Jastučićem do bajke i priče

Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima

KUD 'Metković' na Danima riže u Kočanima

SDP i HSU obilježili 26. listopada

Umro je Mario Skočibušić

Metkovskim rukometašima pobjeda i neodlučeno

Blagoslov plodova jeseni

Sjećanje na nestale pripadnike izvidničko-diverzantskoga voda

ŽNK Ombla - ŽNK Neretva 0:7

Potkraj sutra bez struje

Vidonjski navijači na Hajdukovu kalendaru

Dalibor Talajić najbrži u Širokome Brijegu

Paula Klak u Bostonu drugi put osvojila zlato

Božo Petrov u 'Nedjeljom u 2'

Fotografski natječaj 'Krajolici'

'Metković' i 'Knez Domagoj' poželi medalje u Primorskome Docu

Još jedna podjela bodova ‘Iza Vage’

Druga 'Žabica' okupila preko sedamdeset natjecatelja

U ponedjeljak bez struje na Duvratu

Osvojimo 15 kanti za pseći otpad

Pridružite se Domagojevim gusarima i koristite njihovu teretanu

Dani kruha u OŠ Stjepana Radića

Pojačan policijski nadzor na prometnicama

Balžalorsky i Zlatar koncert posvetili pok. Klobučaru

'Gazda' večeras u Kinu 'Pobjeda'

'Dani kruha' u našim vrtićima

Metkovski biciklisti uspješni u Gorancima

Prvi dio Ulice N. Tesle pod asfaltom do Svih svetih

Subota u muzeju

Kako djecu zainteresirati za STEM

U Splitu predstavljanje osmoga HNZ-a i Vidovićeve knjige

Grad Metković obnavlja inicijativu za proglašenjem Parka prirode

Nema više besplatnih malih oglasa

Pronašao tuđi mobitel pa ga koristio za svoje potrebe

U susret novom dobu zajedno s robotima

Započelo asfaltiranje Trga bana Jelačića

Metkovci podijelili bodove s Karlovčanima

Predavanje o malignim bolestima

Šarenilo plovila na Neretvi

Prvi rođeni Metkovac predsjednik Sabora

Korak bliže prema prvoj hrvatskoj etičnoj banci!

Pred metkovskim mališanima odigrana popularna predstava 'Maša i Medvjed'

'Dani kruha' OŠ don Mihovila Pavlinovića

Rasprodana predstava

25 godina od pogibije Domagoja Gabrića

iz medija

SERVISI

Metković 1422. - 2022.

Metković 1422. - 2022.

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

 
Pogrebene usluge - sve na jednom mjestu
 

VRIJEME I DRUGE INORMACIJE