1785

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

24.2.2017.
Mara Grmoja
udova Ante, rođ. Marević
1937. - 2017.
Mara Grmoja
26.2.2017.
Marija - Mica Tolić
udova Ivana-Ike, rođl. Martić
1925. - 2017.
Marija - Mica Tolić

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 Narona

Prva dekada AM Narona

Metković, 26.2.2017. - Prije deset godina otvoren je Arheološki muzej Narona u Vidu pa je u povodu toga sinoć u Muzeju izložbom i dokumentarnim filmom obilježena prva dekada njegova djelovanja.

 Radionica

Djeca učila kako napraviti kućice za ptice

Metković, 26.2.2017. - U okviru radionica 'Subota u muzeju', koje organizira Prirodoslovni muzej Metković, održana je ekološko-edukativna radionica kojoj je cilj bio upoznati djecu sa životom ptica dupljašica, ali i to kako izraditi kućicu za njih.

 Maškare

'Muffini bečarci' najbolji na Gali

Metković, 26.2.2017. - U Hotelu Narona održana je sinoć maškarana Gala-zabava na kojoj se okupilo desetak maškaranih skupina, od kojih se šest natjecalo maskom i koreografijom te time ušlo u konkurenciju za nagrade.

 

 Fotografija

Gdje je snimljena ova fotografija?

Metković, 25.2.2017. - Mario Talajić iz Zagreba nam je poslao ovu fotografiju snimljenu negdje u dolini Neretve. Prepoznaje li tko o kojemu mjestu je riječ? U prvi mah čini se da je Vid, ali najvjerojatnije nije.

 

 Šport

KK Metković u Crnoj Gori osvojio sedam medalja

Metković, 25.2.2017. - Karate-klub Metković danas je sa sedam natjecatelja nastupio na Međunarodnom klupskom karate-natjecanju Kup Mimoza, koje se održalo u crnogorskom Herceg Novom i Igalu. Među 404 natjecatelja iz 28 klubova Metkovci su u borbama osvojili sedam medalja; četiri zlata, dva srebra i jednu broncu.

 Glazba

Promocija spota Klape 'Žveljarin'

Metković, 25.2.2017. - U sklopu obilježavanja Dana oca Ante Gabrića Klapa učiteljica Žveljarin održat će 26. veljače 2017. u 19 sati u Galeriji GKS-a Metković promociju spota za pjesmu Tamo gdje palme cvatu. Nakon toga bit će upriličen domjenak.

 Šport

Odbrojavanje: 22 dana do III. Metkovske skalinade
Zatvorene prijave za dječju utrku

Metković, 24.2.2017. - Organizator Skalinade postavio je okviran limit od 200 natjecatelja u dječjoj utrci, a budući da je broj danas dosegao 246 službeno su zatvorene prijave.

 Obrazovanje

Ponovno velik uspjeh učenika SŠ Metković na 'Gastru'

Metković, 24.2.2017. - Završen je Gastro, regionalno natjecanje učenika od Zadra do Dubrovnika na kojemu je u različitim disciplinama sudjelovalo 13 turističko-ugostiteljskih srednjih škola. Natjecanje se dva dana održavalo se u hotelu Olimpija u Vodicama, a našu su SŠ Metković više nego uspješno predstavljali sljedeći učenici sa svojim mentorima:

 Maškare

Mole se građani da ne parkiraju na mjestima pokladnih događanja

Metković, 24.2.2017. - Iz Odsjeka za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU mole vlasnike vozila u Metkoviću koji svoja vozila parkiraju u ulici Oca Ante Gabrića i na Trgu kralja Tomislava da u vrijeme pokladne povorke u nedjelju, 26. veljače 2017. od 14 do 18 sati ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenoj ulici i trgu radi nesmetanog prolaska povorke.

 Maškare

E-Marko u dvorištu PMM-a

Metković, 23.2.2017. - U vrtu Prirodoslovnoga muzeja Metković postavljena je lutka Marka Krnjevala načinjena od otpada. Istovremeno se u prostorijama Muzeja na radionicama izrađuju maske za nedjeljnu povorku.

 Promet

Od ponedjeljka regulacija prometa na mostu

Metković, 23.2.2017. - Od ponedjeljka, 27. veljače 2017. godine, zbog izvođenja radova na sanaciji, započet će privremena regulacija prometa preko Lučkoga mosta u Metkoviću pa se mole vozači i pješaci da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju.

 Zabava

Generalka MTKviza uspjela, pobijedili lanjski pobjednici Lige

Metković, 23.2.2017. - Popularni MTKviz ušao je u svoju treću sezonu organizacijski potpuno pomlađen. Sinoć se „na prozivku“ javilo 19 ekipa koje su odigrale probno kolo prema već poznatom pravilima.

 Zaštita okoliša

Očišćen otpad uz Neretvu

Metković, 23.2.2017. - Zelena površina uz lijevu obalu Neretve, tzv. inundacijski pojas, odnedavna je bez plastičnih boca i drugoga otpada koji za sobom ostavi Neretva kada joj opadne vodostaj. Čišćenje su obavili djelatnici Neretvanskoga sliva, skupivši na desetke velikih vreća otpada.

 Obrazovanje

Osnovci obilježili ' Dan ružičastih majica'

Metković, 23.2.2017. - Dvije metkovske osnovne škole – Stjepana Radića i don Mihovila Pavlinovića jučer su se uključile u obilježavanje Dana ružičastih majica, koji se u sklopu Programa prevencije vršnjačkoga nasilja obilježava svake posljednje srijede u veljači.

 

 Projekti

Započeli radovi na Lučkome mostu

Metković, 23.2.2017. - Tvrtka Geotehnika d.o.o. započela je radove na uređenju Lučkoga mosta u Metkoviću. Trenutno se radi ispod mosta pa se promet odvija normalno, a kada se prijeđe na gornji dio promet će se regulirati semaforima.

 Izbori

Jambo se ponovno kandidira za gradonačelnika

Metković, 22.2.2017. - U nazočnosti predsjednika HSS-a Krešimira Beljaka jučer je u Zgradi političkih stranaka Stipo Gabrić Jambo službeno objavio kandidaturu za gradonačelnika Metkovića na lokalnim izborima u svibnju.

 

 Radionica

Naučite kako izraditi kućicu za ptice

Metković, 22.2.2017. - Ako volite promatrati ptice, a još vam je draže kada se ptice gnijezde u vašem dvorištu, dođite na radionicu izrade kućica za ptice koja će se održati u Prirodoslovnom muzeju Metković u subotu, 25. veljače s početkom u 10 sati.

 Kazalište

Odgođena Alićeva predstava

Metković, 22.2.2017. - Monodrama Božidara Alića Bez lustracije nema Kroacije, koja se u metkovskome GKS-u trebala igrati 24. veljače, odgođena je zbog glumčeve bolesti. To nam je uime organizatora Udruge boćara Branitelj iz Splita javio Žare Pehar, koji je rekao da će novi termin biti zakazan najkasnije do 18. svibnja.

 

 Izbori

Kuran i službeno kandidat SDP-a i HSU-a

Metković, 21.2.2017. - GO SDP-a Metković i GO HSU-a Metković danas su u Zgradi političkih stranaka predstavili zajedničkoga kandidata za gradonačelnika Metkovića na predstojećim lokalnim izborima Krešimira Kurana.

 Obrazovanje

Koncert pod maskama učenika OGŠ Metković

Metković, 21.2.2017. - Na tradicionalnom Koncertu pod maskama večeras je u Galeriji GKS-a nastupilo 45 učenika od prvog do trećeg razreda Osnovne glazbene škole Metković.

 Kino

Filmoljupci, pripremite se za 'Ženijalni vikend'

Metković, 21.2.2017. - I ove će se godine u organizaciji Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača, čiji je naše Kino Pobjeda član, u neovisnim kinima diljem Hrvatske održati Ženijalni dani, filmska fešta povodom Međunarodnog dana žena koji se obilježava 8. ožujka.

 Policija

Ukrao vrijedan bicikl

Metković, 21.2.2017. - Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković maloljetnik s područja Metkovića osumnjičen je za kazneno djelo krađe.

 Radionica

Mladi učili kako osnovati udrugu

Metković, 21.2.2017. - Prošle je subote je Udruga DOBRA organizirala edukativnu radionicu Kako osnovati udrugu?, koja je dio Programa Aktiva pozitiva, i na kojoj se okupio velik broj sudionika.

 Radionica

Naučite tehniku filcanja

Metković, 21.2.2017. - Prirodoslovni muzej Metković poziva vas na radionicu Naučite kako od vune izraditi filc i prekrasne ukrase!, koju će u petak, 24. veljače od 19 sati voditi gđa Jasminka Gršković s Krka.

 Rad udruga

Izrada maska u Udruzi 'Otac Ante Gabrić'

Metković, 20.2.2017. - Danas je u prostorijama Udruge Otac Ante Gabrić održana radionica u sklopu Projekta Prozor u prošlost vrata u budućnost na kojoj su sa svojim učiteljicama učenici sudjelovali iz područnih škola Bijeli Vir i Mlinište.

 Maškare

Deset dana ludovanja, a onda posipanje pepelom

Metković, 20.2.2017. - Metkovske Pokladne svečanosti tradicionalno počinju s Malim maškarama deset dana prije Pepelnice. I ove su se godine u njih uključila djeca iz Dječjega vrtića Metković, njih tristotinjak s tridesetak teta, te mališani i tete iz Dječjega vrtića 'Leut'. Sve u svemu, u povorci je bilo četiristotinjak maškaranih, a mnogi su roditelji doveli i svoju maškaranu djecu koja još, ili više, nisu u vrtiću te su povorku pratili kao gledatelji.

 

 Šport

Veterani Neretve u osmini finala 15. dvoranskoga prvenstva Hrvatske

Metković, 18.2.2017. - Veterani Neretve u prvom su kolu skupine H završnice dvoranskog prvenstva Hrvatske za veterane sinoć odigrali 1:1 s ekipom HNK Zmaj City Kebap Petrinja iz Novog Pračnog. Strijelac pogotka za Neretvu bio je Josip Galov.

 Zabava

Treća sezona MTKviza

Metković, 18.2.2017. - Popularni MTKviz uspješno je prebrodio smjenu naraštaja. U srijedu, 22. veljače u Galeriji GKS-a od 19:30 odigrat će se probno kolo prema starim pravilima.

 In memoriam

Dr. Marko Veselica – hrvatski Mendela

Metković, 18.2.2017. - Sin hrvatskoga partizana koji je 1944. poginuo u operaciji oslobađanja Knina, dr. Marko Veselica zalagao se prije 46. godina za privrednu reformu, tj. za tržišnu ekonomiju u okvirima socijalizma i politiku čistih računa. Svoja javna istupanja u tim olovnim vremenima skupo je platio.

 Internet

Stiže nam brži 'Metkom internet'

Metković, 17.2.2017. - Zbog velike potražnje i učestalih zahtjeva za spajanjem usluge interneta Metkom, djelatnici gradske tvrtke Metković razvoj zadnjih desetak dana intenzivno rade na montaži nove opreme koja će osigurati kvalitetu usluge i brzine sukladne ugovorenim paketima.

 Poljoprivreda

Zaštitite koštunjave voćke nakon rezidbe

Metković, 17.2.2017. - Nakon provedene agrotehničke mjere rezidbe na koštunjavim voćkama (marelica,breskva,nektarina, višnja, trešnja, šljiva), a najkasnije do razvojne faze nabubrenih pupova uputno je napraviti zaštitu pripravcima na osnovi bakra (Neoram WG, Nordox 75 WG, Champion, Champion Flow SC, Cuprablau Z, Bordoška juha 20 WP, Cuprocaffaro 50 WP, Rame Caffaro 32 WP).

 Projekti

Nove kazališne stolice nakon gotovo 40 godina

Metković, 17.2.2017. - Ustanova za kulturu i sport Metković, u čijemu okviru djeluje Gradsko kulturno središte, prošle se godine javila na Natječaj Ministarstva kulture RH za Program investicijske potpore, za što joj je odobreno 600 000 kuna. S tim novcem i s još 200 000 kuna, koliko je Grad Metković u 2017. predvidio u svome Proračunu, kupit će se montirati nove kazališne stolice za parter.

 

 Obrazovanje

Valentinovo u Gimnaziji

Metković, 16.2.2017. - Povodom obilježavanja Valentinova u Gimnaziji Metković održana je priredba u kojoj su učenici sudjelovali s glazbenim obradama poznatih ljubavnih skladba te s recitiranjem ljubavne poezije.

 

 Gradska uprava

Grad se odrekao komunalne naknade za POS stanogradnju, stiže ulična led-rasvjeta

Metković, 16.2.2017. - Pod predsjedavanjem Marina Veraje jutros je u Zgradi političkih stranaka održana XXXI. Sjednica Gradskoga vijeća. Nakon utvrđivanja kvoruma jednoglasno je prihvaćen Dnevni red i Zapisnik s prošle Sjednice.

 Manifestacije

Program 'Dana o. Ante Gabrića'

Metković, 16.2.2017. - Pod pokroviteljstvom Grada Metkovića od 20. – 28. veljače u Metkoviću će se održavati Dani oca Ante Gabrića. Pogledajte program.

 Obrazovanje

Prijatelji otkrivaju kako je nastao naš grad

Metković, 16.2.2017. - Uvelike su započele aktivnosti u sklopu Projekta 'Prijatelji otkrivaju kako je nastao naš grad', što ga zajedno provode OŠ Stjepana Radića, Gimnazija Metković i Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' iz Metkovića.

 Radionica

Naučite kako osnovati udrugu

Metković, 16.2.2017. - U subotu, 18. veljače 2017.godine, održat će se prva u nizu radionica iz projekta Aktiva-pozitiva!, koju provodi Udruga DOBRA. Radionica pod nazivom Kako osnovati udrugu? upoznati će sve zainteresirane s informacijama potrebnim za osnivanje udruge kao pravne forme.

 Kino

Ruže za Valentinovo

Metković, 16.2.2017. - Na Dan zaljubljenih u Kinu 'Pobjeda' prikazivala se izvrsna romantična komedija 'Café Society', koju je stari majstor Woody Allen snimio prošle godine. Sve je žene na ulazu dočekao ravnatelj UKS-a Milan Kapović i ružama im čestitao Valentinovo.

 Policija

Sutra pojačan nadzor brzine vozila

Metković, 15.2.2017. - Tijekom sutrašnjega dana (četvrtak) prometna će policija na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provoditi pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

 

 Projekti

Odabrana inačica spoja na A10, predložena obilaznica desnom stranom grada s novim mostom

Metković, 15.2.2017. - U Galeriji GKS-a jučer je održano predstavljanje Prostorno-prometno-građevinske studije cestovne mreže državnog značenja na širem području Metkovića. U nazočnosti gradonačelnice Katarine Ujdur te njezina zamjenika i saborskoga zastupnika Mosta Nikole Grmoje, zainteresiranim građanima Studiju su predstavili stručnjaci iz Hrvatskih cesta.

 Javni poziv

Predložite Županiji svoje programe u kulturi

Metković, 15.2.2017. - Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Poziv za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi za 2017. godinu, a to su djelatnosti u kulturi, akcije i manifestacije u kulturi od interesa za Županiju.

 

 Javni poziv

Poziv za nabavu javnih bicikla

Metković, 14.2.2017. - Grad Metković objavio je Poziv za dostavu ponuda za nabavu sustava javnih bicikala. Rok za dostavu je zaključno do 14 sati 17. veljače 2017. godine. Putem ove poveznice preuzmite Poziv s pripadajućom dokumentacijom o nabavi.

 

 Obrazovanje

David Kozina najbolji šestaš iz informatike u županiji

Metković, 14.2.2017. - Na Županijskom natjecanju iz informatike za osnovne škole Dubrovačko-neretvanske županije, što se 10. veljače održalo u Osnovnoj školi Mokošica, natjecali su se najbolji učenici sa školskih natjecanja, a među njima i devetero iz OŠ Stjepana Radića.

 Film

Izvedite je, kao nekada, u kino

Metković, 14.2.2017. - Valentinovo je, blagdan koji se kako-tako primio kod nas i pomalo istiskuje kalendarski bliski mu 8. ožujka, na „ovim prostorima“ nekada poznatiji kao 8. mart – Međunarodni dan žena.

 Obrazovanje

Kazališna radionica u Gimnaziji

Metković, 13.2.2017. - U organizaciji Goethe Instituta München/Zagreb danas je u Gimnaziji Metković održana kazališna radionica na njemačkome jeziku.

 Elektroopskrba

'Mala pjaca' sutra bez struje

Metković, 13.2.2017. - Zbog radova na zamjeni postojećih elemenata u mjernim ormarima na Gradskoj tržnici u Metkoviću 14. veljače (utorak) od 9 do 15 sati bez električne energije bit će korisnici na toj tržnici. U slučaju prijevremenoga završetka radova napon će biti pušten ranije.

 

 Humanitarna priredba

Veliko srce malom srcu

Metković, 13.2.2017. - U organizaciji Udruge Veliko srce malom srcu sinoć je u GKS-u održan humanitarni koncert kojim se obilježio Svjetski tjedan borbe protiv srčanih bolesti kod djece.

 Gastronomija

'Raštika u Naroni' okupila brojne ljubitelje toga jela

Metković, 13.2.2017. - Na Naronskom trgu u Vidu jučer je održana gastronomska manifestacija Raštika u Naroni, koja se već četvrtu godinu održava u organizaciji HSŠKD Narona - Sekcija Mladi Vid.

 Naši u svijetu

Danas dva Metkovca na HKR-u

Metković, 13.2.2017. - Hrvatski katolički radio danas će u svojoj emisiji 'Budimo mladi', što će se emitirati u 20:30, ugostiti dvoje naših Metkovaca; fra Josipa Repešu i mladoga franjevca Ivu Rastočića.

 Šport

ŽNK Neretva dobro započela s pripremama

Metković, 12.2.2017. - Danas su u prvoj pripremnoj utakmici nogometašice ŽNK Neretva na igralištu iza Vage ugostile ŽFK Ekonomist iz Nikšića, višestrukoga prvaka Crne Gore i sudionika Lige prvaka.

 Televizija

Grmoja danas kod Stankovića

Metković, 12.2.2017. - Danas je na Prvome programu HRT-a u emisiji 'Nedjeljom u 2' gost saborski zastupnik i zamjenik gradonačelnice Metkovića Nikola Grmoja, u Mostu nedavno izabran na dužnost političkoga tajnika.

 

 Maškare

Naši Krnjevali

Metković, 12.2.2017. - Na današnji dan sljedeći tjedan počinju maškare. Maškarat će se vrtićani, za koje će u Gradskoj dvorani biti priređen ples pod maskama. Tada ćemo prvi put ugledati i ovogodišnjega Marka Krnjevala.

 Šport

Poraz KK Metković od KK Dražen Petrović 70:83

Metković, 11.2.2017. - Nakon triju uzastopnih pobjeda, košarkaši KK Metković na domaćemu su terenu danas uvjerljivo poraženi od gostiju iz Primoštena (Šibenika), premda je jedna četvrtina pokazala da mogu puno, puno bolje.

 Tradicija

Veselo na Neretvinoj Plavo-bijeloj noći – miss Ivana Mustapić

Metković, 11.2.2017. - Plavo-bijela noć Nogometnoga kluba Neretva sinoć je uz glazbenu potporu Nene Belana & Fiumensa te domaćega Glazbenog sastava Versi održana u Restoranu 'Adria' u Metkoviću.

 Metković 600

Plavo-bijela noć prije 51 godinu

Metković, 11.2.2017. - Noćas, dok ovo pišemo, u Restoranu 'Adria' održava se Neretvina 'Plavo-bijela noć'. Sutra ćemo znati tko je miss, a mi ćemo se vratiti pedeset plus jednu, ne dionicu, nego godinu, unatrag. Zapravo, vratit će nas Branko Bebić.

 Poljoprivreda

Kako koristiti potporu razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Metković, 10.2.2017. - U Galeriji GKS-a sinoć je održano predstavljanje Natječaja za podmjeru 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ koji provodi Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

 Požar

Provjerite dimnjake

Metković, 9.2.2017. - Jučer jedan, a već danas drugi slučaj zapaljenja dimnjaka jasno je upozorenje svima koji se griju na drva, ugljen i sl. Na svu sreću, vatrogasci JVP Metković pravovremeno su intervenirali. Usput smo od njih doznali da problem mogu stvoriti drva koja se nisu dovoljno osušila jer se njihovim loženjem i dimnjak, koji je čišćen pred zimu, može vrlo brzo začepiti.

 

 Maškare

Dođite na radionicu za izradu kostima za maškare

Metković, 9.2.2017. - Nemate li ideju kako svoje dijete maškarati u nedjelju, kada su Male poklade, dođite u subotu, 11. veljače na radionicu Prirodoslovni muzej Metković, na kojoj će se od 10 do 12 sati izrađivati kostimi i maske. Bude li dovoljno zainteresiranih djeca će nastupiti u povorci kao maškarana skupina Prirodoslovnoga muzeja.

 

 Film

Prikazan dokumentarni film o otkrivanju jedne od najstrožih tajni iz vremena Jugoslavije

Metković, 9.2.2017. - Dokumentarni film Huda jama – strogo čuvana tajna slovenskoga publicista Romana Leljaka sinoć je pred brojnom publikom prikazan u Gradskom kulturnom središtu Metković.

 

na naslovnici

Prva dekada AM Narona

Djeca učila kako napraviti kućice za ptice

'Muffini bečarci' najbolji na Gali

Gdje je snimljena ova fotografija?

KK Metković u Crnoj Gori osvojio sedam medalja

Promocija spota Klape 'Žveljarin'

Odbrojavanje: 22 dana do III. Metkovske skalinade
Zatvorene prijave za dječju utrku

Ponovno velik uspjeh učenika SŠ Metković na 'Gastru'

Mole se građani da ne parkiraju na mjestima pokladnih događanja

E-Marko u dvorištu PMM-a

Od ponedjeljka regulacija prometa na mostu

Generalka MTKviza uspjela, pobijedili lanjski pobjednici Lige

Očišćen otpad uz Neretvu

Osnovci obilježili ' Dan ružičastih majica'

Započeli radovi na Lučkome mostu

Jambo se ponovno kandidira za gradonačelnika

Naučite kako izraditi kućicu za ptice

Odgođena Alićeva predstava

Kuran i službeno kandidat SDP-a i HSU-a

Koncert pod maskama učenika OGŠ Metković

Filmoljupci, pripremite se za 'Ženijalni vikend'

Ukrao vrijedan bicikl

Mladi učili kako osnovati udrugu

Naučite tehniku filcanja

Izrada maska u Udruzi 'Otac Ante Gabrić'

Deset dana ludovanja, a onda posipanje pepelom

Veterani Neretve u osmini finala 15. dvoranskoga prvenstva Hrvatske

Treća sezona MTKviza

Dr. Marko Veselica – hrvatski Mendela

Stiže nam brži 'Metkom internet'

Zaštitite koštunjave voćke nakon rezidbe

Nove kazališne stolice nakon gotovo 40 godina

Valentinovo u Gimnaziji

Grad se odrekao komunalne naknade za POS stanogradnju, stiže ulična led-rasvjeta

Program 'Dana o. Ante Gabrića'

Prijatelji otkrivaju kako je nastao naš grad

Naučite kako osnovati udrugu

Ruže za Valentinovo

Sutra pojačan nadzor brzine vozila

Odabrana inačica spoja na A10, predložena obilaznica desnom stranom grada s novim mostom

Predložite Županiji svoje programe u kulturi

Poziv za nabavu javnih bicikla

David Kozina najbolji šestaš iz informatike u županiji

Izvedite je, kao nekada, u kino

Kazališna radionica u Gimnaziji

'Mala pjaca' sutra bez struje

Veliko srce malom srcu

'Raštika u Naroni' okupila brojne ljubitelje toga jela

Danas dva Metkovca na HKR-u

ŽNK Neretva dobro započela s pripremama

Grmoja danas kod Stankovića

Naši Krnjevali

Poraz KK Metković od KK Dražen Petrović 70:83

Veselo na Neretvinoj Plavo-bijeloj noći – miss Ivana Mustapić

Plavo-bijela noć prije 51 godinu

Kako koristiti potporu razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Provjerite dimnjake

Dođite na radionicu za izradu kostima za maškare

Prikazan dokumentarni film o otkrivanju jedne od najstrožih tajni iz vremena Jugoslavije

iz medija

SERVISI

Metković 1422. - 2022.

Metković 1422. - 2022.

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

VRIJEME I DRUGE INORMACIJE