1428

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Za tenis nikada nije rano ni kasno

Metković, 19.2.2018. - Teniski klub Metković objavio je upis novih članova. Za djecu od 5 do 10 godina organiziraju tenisku igraonicu, a za starije tenisku školu. Za oboje prvi mjesec besplatno.

 

 Zabava

Sutra finale III. MTKviz lige

Metković, 19.2.2018. - Organizatori popularnoga MTKviza obavještava da će se finale III. MTKviz lige održati u utorak, 20. veljače s početkom u 19:30 u Galeriji GKS-a Metković. Treću sezonu kviza zaključit će dodjelom zahvalnica i malih nagrada svim ekipama, uključujući priznanja i nagrade prvim trima ekipama, pa mole sve ekipe koje su do sada sudjelovale u kvizu da dođu na finale.

 

 Obavijest

Sutra bez vode dio A. Starčevića

Metković, 19.2.2018. - Metković d.o.o. za vodoopskrbu obavještava korisnike vodnih usluga da će u utorak, 20. veljače od 10 do 12 sati zbog priključenja APN-ove stambene zgrade na vodovodnu infrastrukturu doći do prekida u opskrbi vodom u Ulici Ante Starčevića na kućnim brojevima 13, 15, 17, 19, 21 i 27, kao i Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković. Ne bude li vrijeme pogodno za radove, oni će se odgoditi za sljedeći pogodan dan.

 

 Jezik

Vino iz Metohije u Crnoj gori na Pelješcu, tj. kaže li se Irak ili Iran

Metković, 19.2.2018. - Uz pokojnoga su našeg brijača Antu Jelčića Kljopka vezane mnoge anegdote. Najdraže bi mu bilo zbuniti ljude. Tako je znao reći da je pio odlično crno vino iz Metohije u Crnoj gori na Pelješcu. Naravno, pri izgovoru se nije moglo znati je li „g“ u „gora“ veliko ili malo. Vjerojatno su rijetki koje svojedobno nije zbunila vijest da će se ovogodišnje ZOI održati u nekakvome Pjongčangu u Južnoj Koreji. Prvo, ne kaže se Pjongčang – mislili su/smo, a dugo, Pjongjang je u Sjevernoj Koreji… O problemu pisanja stranih imena, naročito iz dalekih jezika, zbori Domagoj Vidović.

 Šport

Veterani NK Neretva dvoranski prvaci Hrvatske

Metković, 18.2.2018. - Nakon što su u polufinalu uspjeli izvođenjem sedmeraca pobijediti NK Jadran iz Poreča (strijelac iz igre Martino Sprčić, Drago Bezer u raspucavanju obranio dva sedmerca, a pogodili Josip Galov i Martino Sprčić), veterani NK Neretva u finalu 16. Dvoranskoga prvenstva Hrvatske u Rovinju pokazali su da zaslužuju biti najboljima u Hrvatskoj. 7 : 0 protiv NK Lokomotiva kruna je njihova četverogodišnjega sudjelovanja na tome prvenstvu.

 Šport

14 zlata, 8 srebra i 9 bronci na Prvenstvu županije

Metković, 18.2.2018. - Jučer je 34 natjecatelja Karate-kluba Metković pod vodstvom trenera Dina Žderića nastupilo u katama i borbama na Prvenstvu županije u karateu koje se održalo u Pločama u organizaciji Karate saveza Dubrovačko-Neretvanske županije i tehničkog organizatora KK Porto Tolero. Natjecatelji KK Metković osvojili su 14 zlata, 8 srebra i 9 bronci.

 Šport

Zamjenica Marević podržala mlade boćare, Luki Gašparu čestitala na velikom uspjehu

Metković, 18.2.2018. - Zamjenica župana Žaklina Marević na poziv je trenera juniorske selekcije BS Dubrovačko-neretvanske županije Markice Dodiga jučer u boćarskom domu u Metkoviću nazočila prvenstvenoj utakmici 6. kola Hrvatske juniorske lige u kojoj su nastupili juniori Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanske županije i juniori BK Komiža.

 Šport

Veterani Neretve u osmini finala

Metković, 17.2.2018. - U prvoj utakmici završnice veteranskoga prvenstva Hrvatske veterani NK Neretve odigrali su neriješeno s ekipom NK Lokomotive Fimatosport 2:2. Prema ocjeni organizatora turnira i gledatelja u Rovinju utakmica Neretva i Lokomotive najljepša je utakmica prvoga dana Prvenstva.

 Obrazovanje

Fenomenalan uspjeh učenika srednje škole Metković

Metković, 17.2.2018. - Još jedan veliki uspjeh učenika Srednje škole Metković, koji su u Zadru na regionalnom natjecanju Gastro osvojili visoka mjesta te plasirali na državno natjecanje na Malom Lošinju, što će se održavati od 19. do 22. ožujka.

 Zdravstvo

Članovi budućega metkovskoga palijativnog tima posjetili hospicije svjetskoga glasa u Londonu

Metković, 16.2.2018. - Zaposlenici Doma zdravlja Metković u sklopu projekta prekogranične suradnje Interreg IPA Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora prošlog tjedna su boravili u Londonu na studijskom putovanju UK Palliative Care System Study Tour, pri sveučilištu Imperial College London, gdje su se upoznali s radom uglednih institucija koje djeluju na području palijativne skrbi.

 Kino

Edukativni film za osnovce

Metković, 16.2.2018. - Nastavlja se suradnja metkovskoga Kina 'Pobjeda' sa školama. Jučer su učenici nižih razreda OŠ Opuzen gledali film 'Čudo', za koji je Ministarstvo znanosti i obrazovanja dalo pozitivno stručno mišljenje i preporuku za prikazivanje školskoj djeci.

 Manifestacije

Program 'Dana oca Ante Gabrića'

Metković, 16.2.2018. - Pod pokroviteljstvom Grada Metkovića od 21. – 28. veljače u Metkoviću će se održavati Dani oca Ante Gabrića. Pogledajte program.

 Rad udruga

Aktivnosti u Udruzi 'Otac Ante Gabrić'

Metković, 16.2.2018. - Ove godine u kalendaru su se preklopili blagdan Pepelnice i Valentinovo pa su u Udruzi Otac Ante Gabrić odlučili proslavu upriličiti dan ranije, na završne poklade.

 Šport

Veterani Neretve četvrti put u završnici prvenstva

Metković, 15.2.2018. - Veterani NK Neretva četvrti put zaredom sudjelovat će na završnici dvoranskog prvenstva Hrvatske za veterane. Prvenstvo već 16. godinu organizira Hrvatski nogometni savez, a ove će godine u Rovinju sudjelovati ukupno 24 momčadi, u osam skupina po tri sastava.

 Metković 600

Parnjača iz 1948.

Metković, 15.2.2018. - Dobili smo još jednu zanimljivu fotografiju iz zbirke Marija Talajića. Riječ je o parnoj lokomotivi s teretnim vagonima, fotografiranoj u kolovozu 1956. u Kuli Norinskoj ispred kuće Terkeš.

 Maškare

Pokladama je kraj – izvučeni dobitci na lutriji

Metković, 14.2.2018. - Završene su ovogodišnje Pokladne svečanosti. Nakon sudskoga procesa na Trgu i izvršenja presude na Maloj rivi, mnogi su se povukli u veliki pokladni šator, gdje ih je zabavljala Grupa Narona. Izvučeni su i dobitci na Pokladnoj lutriji pa pogledajte jeste li među sretnicima.

 Maškare

Breaking news: Ni kriv ni dužan spaljen na Maloj rivi

Metković, 13.2.2018. - Nakon kratka, ali efikasna sudskoga procesa na Trgu kralja Tomislava, večeras je uz zvuke posmrtnoga marša na Maloj rivi u Metkoviću spaljen Marko Krnjeval i bačen u Neretvu, neka ga voda nosi.

 Domovinski rat

Izvještajna skupština Udruge veterana IV. gbr

Metković, 13.2.2018. - Udruga veterana IV. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije održala je jučer u Metkoviću Redovnu izvještajnu skupštinu.

 Dolina Neretve

Proslava Hajdukova osvajanja prvenstva

Metković, 13.2.2018. - Teo Čupić nam je poslao ovu fotografiju trojice mladih Neretvana kako u trupi proslavljaju Hajdukovo osvajanje prvenstva u bivšoj državi. Dobro vidljivo A P O je iz riječi šampion, a broj sedam je iz godine, no ne vidi se koje. Hajduk je prvakom bio 1971., 1974., 1975. i 1979. pa smo, prema frizurama, skloniji fotografiju datirati u dvije srednje godine. Možda tko zna i o kojim mladićima je riječ.

 

 Obrazovanje

Mali Primorci, državni prvaci u poznavanju prometnih propisa!

Metković, 12.2.2018. - Prenosimo jednu lijepu vijest iz male Osnovne škole Primorje u Smokovljanima u Dubrovačkom primorju, a čiji je ravnatelj naš Zlatko Volarević Dilajla. Naime, nedavno su postali državnim prvacima u poznavanju prometnih propisa.

 

 Metković 600

Park prije II. svj. rata

Metković, 12.2.2018. - Iz zbirke Marija Talajića objavljujemo detalj fotografije našega parka iz vremena prije II. svj. rata. Na njoj se vidi istočni ulaz sa stubama, a u pozadini (na mjestu današnjega GKS-a) je tzv. antimalarična stanica, koja je oštećena u ratu pa u poraću srušena.

 

 Kazalište

Vijest koja će obradovati kazališnu publiku

Metković, 12.2.2018. - Za dobru vijest nije nikad prerano. Uglavnom, za ožujak prednajavljujemo gostovanje zagrebačkoga Teatra Gavran sa svojom najambicioznijom predstavom posljednjih 14 godina.

 Maškare

Iskoristite i posljednja dva dana maškara

Metković, 12.2.2018. - Pokladni je šator sinoć uz glazbu Grupe Narona ponovno bio dobro popunjen. Vjerujemo da će tako biti i večeras, a naročito sutra nakon što se riješimo Marka Krnjevala.

 Obrazovanje

Grad daruje suvremenu CNC tokarilicu Srednjoj školi Metković

Metković, 12.2.2018. - Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan i ravnatelj Srednje škole Metković Mario Obradović danas su u i gradonačelnikovu uredu potpisali Ugovor kojim Grad Metković SŠ Metković daruje 40.000 kn za kupnju suvremenoga CNC tokarskoga stroja, namijenjenoga učenicima te škole u praktičnoj nastavi.

 Maškare

Gradom prošla tradicionalna velika maškarana povorka

Metković, 11.2.2018. - Petnaest maškaranih skupina danas je sudjelovalo u povorci, koja se gradom kretala stoljetnom rutom. Najbrojnija su bila djeca iz metkovskih osnovnih škola i vrtića. Kao i uvijek, neke se maske izdvoje svojom maštovitošću i izvedbom pa su im pripale nagrade.

 Maškare

'Orašaru' Metkovskoga amaterskog kazališta prva nagrada na Gali

Metković, 11.2.2018. - Na sinoć održanoj Gala-zabavi u Hotelu Narona okupilo se dvadesetak maškaranih skupina, od koji se njih 12 predstavilo sa svojom koreografijom i tako ušlo u natjecanje za najbolju masku.

 Maškare

Zagor, Čiko i Žalosna Sova e tutti quanti in compagnia

Metković, 11.2.2018. - Zagor, Čiko i Žalosna Sova e tutti quanti in compagnia, komentirao bi naš veliki Metkovac Ivan Slamnig da je sinoć (a nekoć zasigurno jest) mogao biti na Gala zabavi u Hotelu Narona.

 Maškare

Tko se pozna – pozna

Metković, 10.2.2018. - Evo još jedne (motivacijske) retrospektive, ovaj put malih maškara od 2003. do 2010. Tko se pozna – pozna, a tko ne – neka pita starije.

 Maškare

Velika u većoj

Metković, 10.2.2018. - Čini se da će nas vrijeme poslužiti pa nema nikakva razloga da se sutra od 14 sati ne uključite u Veliku maškaranu povorku, ako nikako drukčije, onda kao gledatelji. Mi smo vam pripremili malu retrospektivu maškaranih povorka od 2003. do 2010., ovaj put u većoj/višoj razlučivosti. Nastavak sutra ujutro.

 Zabava

Održana 'Plavo-bijela' noć – misica Ivona Jakić

Metković, 10.2.2018. - Na sinoć održanoj Plavo-bijeloj noći, tradicionalnoj zabavi NK Neretva, u Restorani Adria okupili su se sadašnji i bivši nogometaši s članovima Uprave te oni koji su živjeli s Neretvom i uz Neretvu.

 Gradska uprava

Gradonačelnik Dalibor Milan u Zagrebu potpisao ugovor u vrijednosti 3,5 milijuna kuna

Metković, 10.2.2018. - Jučer su u Zagrebu načelnici i gradonačelnici 212 jedinica lokalne samouprave potpisali ugovore kojima će se 647.021.632,44 milijuna kuna iz Programa ruralnoga razvoja RH financirati projekti izgradnje i obnove lokalnih cesta, kolnika, oborinske odvodnje, javne rasvjete te prometne signalizacije. Riječ je o tipu operacije 7.2.2. „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“.

 Maškare

Dobra zabava u pokladnome šatoru

Metković, 10.2.2018. - Sinoć je pokladni šator na Trgu bio pun maškaranih i njihovih simpatizera, koji su došli dobro se zabaviti, a uz dobru zabavu uvijek idu iće, piće i pjesma.

 Maškare

Neretvanske maškare u Splitu

Metković, 9.2.2018. - Društvo Neretvana u Splitu poziva sve Neretvanke i Neretvane, kao i njihove prijatelje, da im se pridruže na tradicionalnim Neretvanskim maškarama u Splitu.

 Maškare

Nemojte da štogod ostane

Metković, 9.2.2018. - Ako ste večeras mislili ostati doma – nemojte jer tko će pojesti silni rižot od sipe što ga u pokladnome šatoru pripremaju specijalci Pivčeve kale. Sve uz svirku i pjesmu Grupe Flashback i Zorice Andrijašević Donne.

 

 Izdavaštvo

Metkoviću s ljubavlju

Metković, 9.2.2018. - U nakladi ogranka Matice hrvatske u Metkoviću upravo je tiskana monografija Metkoviću s ljubavlju, kojoj je autor teksta povjesničar umjetnosti dr.sc. Antun Karaman.

 Vrijeme

Magla svuda, magla oko nas

Metković, 9.2.2018. - Jutros smo ponovno magloviti, no čini se da bi mogao ispasti relativno lijep dan. Važno je da prognoze za nedjelju ne predviđaju kišu pa će Velika maškarana povorka biti brojnija.

 Zabava

Večeras Plavo-bijela noć

Metković, 9.2.2018. - Večeras u Restoranu Adria u Metkoviću u 20 sati počinje tradicionalna zabava NK Neretva Plavo-bijela noć, a na Trgu se pod šatorom nastavlja pokladni program.

 Obrazovanje

Koncert pod maskama

Metković, 9.2.2018. - Na tradicionalnome Koncertu pod maskama učenika Osnovne glazbene škole Metković sinoć je u Galeriji GKS-a nastupilo četrdesetak učenika od prvoga do četvrtoga razreda te škole.

 Akcija

Promet nije šala, ni opasnost mala'

Metković, 8.2.2018. - Krajem siječnja ove godine, u sklopu edukativne akcije „Promet nije šala, ni opasnost mala“, djeca predškolske dobi dječjeg vrtića Radost iz Metkovića, izravno su „na terenu“ učila o prometnim pravilima i sigurnom ponašanju u prometu.

 Poduzetništvo

Seminar 'Poduzetnik početnik'

Metković, 7.2.2018. - Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva na besplatni seminar PODUZETNIK POČETNIK, koji će se održati 9. veljače 2018. s početkom u 10 sati u prostorijama Učilišta Mijoč.

 Maškare

Prepoznaje li ga tko?

Metković, 7.2.2018. - Mario Talajić poslao nam je prigodnu fotografiju iz veljače 1940. Maškarani gospodičić ju je za usponu bio poslao svojoj teti Jerici, a na pozadini je otisnuto „L(uka) Mustapić, Foto 'Jadran', Metković“.

 

 Kazalište

Hej i ja sam tu!

Metković, 7.2.2018. - U okviru projekta „NASILJE = nemoć, a NE moć“ koji sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Udruga Zajednica Pape Ivana XXIII organizira edukativno - humanitarnu predstava Hej i ja sam tu!, koja će se održati 22. veljače 2018. godine u Gradskom kulturnom središtu Metković s početkom u 18 sati. Predstava je djelo sesvetskih i zagrebačkih srednjoškolaca namijenjeno svim mladima!

 Maškare

Veselo pod pokladnim šatorom

Metković, 7.2.2018. - Veliki pokladni šator na Trgu sinoć je bio mjestom okupljanja maškaranih mjesta doline Neretve, iz kojih su stigli kuhari te spremali poznate i manje poznate delicije. Naravno, nije nedostajalo ni pića i zabave.

 Poziv

Ažurirajte podatke za utvrđivanje visine komunalne naknade i naknade za uređenje voda

Metković, 7.2.2018. - Jedinstveni upravni odjel Grada Metkovića, Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU objavio je poziv svim pravnim i fizičkim osobama koje su obveznici komunalne naknade i naknade za uređenje voda da prijave nove ili promijenjene podatke za utvrđivanje visine komunalne naknade i naknade za uređenje voda.

 Metković 600

Nedjelja, 6. veljače 2012.

Metković, 6.2.2018. - Na današnji dan prije šest godina osvanulo je lijepo nedjeljno jutro. Prijetimo ga se.

 Policija

Ne pijte prije vožnje, ne vozite prebrzo, vežite se i ne telefonirajte

Metković, 5.2.2018. - Tijekom veljače 2018., posebice u noćnim satima i u danima vikenda (petak/subota, subota/nedjelja), ali i ostalom danima, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska provodit će pojačane aktivnosti u svrhu sprječavanja i obaveznog sankcioniranja takozvanih „četiriju glavnih ubojica u prometu“: prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenja sigurnosnoga pojasa i nepropisne uporabe mobitela za vrijeme vožnje.

 

 Zdravlje

U središtu palijativne skrbi su i pacijent i njegova obitelj

Metković, 5.2.2018. - Dobre vijesti stižu iz metkovskoga zdravstva. Mihovil Štimac, ravnatelj DZ Metković i koordinator Projekta Interreg IPA Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora, poslao nam je na temu palijativne skrbi intervju s voditeljima Centra za palijativnu skrb Doma zdravlja Ljubuški.

 Šport

MTB utrka XCM 'Stipe Čamber' u Vidu

Metković, 5.2.2018. - U organizaciji BK Metković i te pomoći Sekcije mladih Vid, u sklopu VII. kola Rekreativne lige Dalmacije u Vidu je održana biciklistička utrka XCM Stipe Čamber, na kojoj je nastupilo oko 130 natjecatelja iz Hrvatske, BiH i Crne Gore. Start i cilj utrke bio je u Vidu ispred Arheološkog muzeja, a ruta utrke bila je preko Pruda, Dragovije, Novih Sela, Vreštice i Mrtvačkog puta. Ukupna duljina staze bila je 27 km za muškarce (nastupilo 108 natjecatelja) i 21 km za žene.

 

 Prenosimo

U kampu madridskog Reala lako sam se nosila s dečkima

Metković, 5.2.2018. - Kada imate dijete koje je potpuno predano sportu koji voli, onda niti jednom roditelju nije teško uraditi što god treba i kad god treba i koliko god treba. To zna svaki onaj među vama koji je, primjerice, vozio i odvozio svoje potomče s treninga na trening – uvodni je dio članka Božidara Lovrića o Luiciji Borovac, koji je danas u sportskom prilogu Olimp objavila Slobodna Dalmacija i čiji smo tekst digitalizirali.

 Šport

Pobjedom u nastavak sezone: Amfora ostala na samo 48 koševa

Metković, 5.2.2018. - Odlično su domaći košarkaši otvorili nastavak sezone u B1 ligi jug i pobijedili goste iz Makarske te se revanširali poraz u Makarskoj na početku sezone. Iako bez nekoliko važnih starijih igrača, pomlađeni su Metkovci pokazali više želje i htijenja za pobjedom, što im je na kraju i uspjelo.

 Maškare

Uz 'Verese' veselo pod pokladnim šatorom

Metković, 5.2.2018. - Pod pokladnim je šatorom sinoć održana prva u nizu zabava za maškarane i one koji još nisu odlučili u što će se maškarati. Atmosferu je grijala domaća Grupa Versi, a za nadoknadu u plesu potrošenih kalorija pobrinuo se Ivica Boras Kiko, koji je skuhao veliku teću junećega gulaša s njokama.

 Naši u svijetu

Juričinih 40 godina u novinarstvu

Metković, 5.2.2018. - Opće je poznato, nažalost i dokazano, da novinari žive kraće od prosjeka. Ne mislimo na one koji na terenu stradavaju izvještavajući sa svjetskih kriznih žarišta. Mislimo na one kojima život skraćuje deadline i sve što s time ide; stres, cigarete i svekoliko prekomjerno granatiranje vlastita tijela.

 Maškare

Gradonačelnik maškarama predao ključ Grada

Metković, 4.2.2018. - Nekoliko stotina metkovskih vrtićana sa svojim je tetama u pratnji Marka Krnjevala danas u maškaranoj povorci prošlo gradom, čime su započele Pokladne svečanosti 2018., koje će trajati 10 dana, tj. do utorka, 13. veljače.

 Maškare

Pokladni šator prošao 'tehnički'

Metković, 4.2.2018. - Sinoć je obavljen 'tehnički pregled' velikoga pokladnog šatora na Trgu kralja Tomislava, uz koji je postavljena i gastro-kućica. Cijene ića i pića također su maškarane naniže. Večeras je u ponudi juneći gulaš s njokama Ivice Borasa Kike, dok se u kućici mogu dobiti jela s roštilja.

 Kazalište

Dupkom puno kazalište na reprizi 'Pomutnje'

Metković, 3.2.2018. - Budući da iz objektivnih razloga nisam mogao gledati premijernu izvedbu predstave Pomutnja, nastalu prema tekstu Gorana Matića i u režiji Jasne Jukić, a u izvedbi glumaca Metkovskoga amaterskog kazališta, zaista sam s nestrpljenjem čekao sinoćnju reprizu u kazališnoj dvorani GKS-a.

 Maškare

Priprema se, priprema

Metković, 3.2.2018. - Iz prve ruke čusmo, iza 16 sati već će biti ića i pića. Dođite na otvorenje pokladnoga šatora.

 

 Zaštita prirode

Edukativnim obilaskom delte Neretve obilježen 'Dan vlažnih (močvarnih) staništa'

Metković, 3.2.2018. - Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Prirodoslovnim muzejom Metković i Arheološkim muzejom Narona 1. veljače je obilježila Dan vlažnih staništa u Ramsar području Delta Neretve.

 Kino

Kvadriptih nominiranih za 'Oscara'

Metković, 3.2.2018. - Sutra, 4. veljače Kino Pobjeda prikazuje film Prijelomni čas, prvi u nizu od četiriju filmova koji su nominirani za nagradu Oscar u jednoj ili više kategorija. Sve projekcije počinu u 19:30.

 Natječaj

Nagradni natječaj za dječje literarne i likovne radove na temu 'Hrvatska kakvu želimo'

Metković, 3.2.2018. - Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europska unije pokrenulo je proces izrade Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine, koja se osobito tiče mlađih generacija građana Republike Hrvatske, koji su danas djeca, ali će 2030. godine biti punoljetni građani.

 Posao

Što se traži na tržištu rada

Metković, 2.2.2018. - Pogledajte koja smo radna mjesta pronašli na stranicama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, a nude ih firme i obrti iz Metkovića.

 Kazalište

Veliko zanimanje za 'Pomutnju'

Metković, 2.2.2018. - Sudeći prema telefonskim upitima, veliko je zanimanje građana za večerašnju predstavu Gorana Matića Pomutnja, koju će u kazališnoj dvorani GKS-a reprizno izvesti glumci Metkovskoga amaterskog kazališta.

 Metković 600

Proslava pobjede u Metkoviću 1916.

Metković, 1.2.2018. - Pronašli smo dvije metkovske ratne fotografije, snimljene u ožujku 1916. Na prvima je lijeva strana grada (dio uvećan), a na trećoj su brodovi u luci s izvješenim svečanim zastavama. U opisu stoji: „Proslava pobjede u Metkoviću u ožujku 1916.“

 

na naslovnici

Za tenis nikada nije rano ni kasno

Sutra finale III. MTKviz lige

Sutra bez vode dio A. Starčevića

Vino iz Metohije u Crnoj gori na Pelješcu, tj. kaže li se Irak ili Iran

Veterani NK Neretva dvoranski prvaci Hrvatske

14 zlata, 8 srebra i 9 bronci na Prvenstvu županije

Zamjenica Marević podržala mlade boćare, Luki Gašparu čestitala na velikom uspjehu

Veterani Neretve u osmini finala

Fenomenalan uspjeh učenika srednje škole Metković

Članovi budućega metkovskoga palijativnog tima posjetili hospicije svjetskoga glasa u Londonu

Edukativni film za osnovce

Program 'Dana oca Ante Gabrića'

Aktivnosti u Udruzi 'Otac Ante Gabrić'

Veterani Neretve četvrti put u završnici prvenstva

Parnjača iz 1948.

Pokladama je kraj – izvučeni dobitci na lutriji

Breaking news: Ni kriv ni dužan spaljen na Maloj rivi

Izvještajna skupština Udruge veterana IV. gbr

Proslava Hajdukova osvajanja prvenstva

Mali Primorci, državni prvaci u poznavanju prometnih propisa!

Park prije II. svj. rata

Vijest koja će obradovati kazališnu publiku

Iskoristite i posljednja dva dana maškara

Grad daruje suvremenu CNC tokarilicu Srednjoj školi Metković

Gradom prošla tradicionalna velika maškarana povorka

'Orašaru' Metkovskoga amaterskog kazališta prva nagrada na Gali

Zagor, Čiko i Žalosna Sova e tutti quanti in compagnia

Tko se pozna – pozna

Velika u većoj

Održana 'Plavo-bijela' noć – misica Ivona Jakić

Gradonačelnik Dalibor Milan u Zagrebu potpisao ugovor u vrijednosti 3,5 milijuna kuna

Dobra zabava u pokladnome šatoru

Neretvanske maškare u Splitu

Nemojte da štogod ostane

Metkoviću s ljubavlju

Magla svuda, magla oko nas

Večeras Plavo-bijela noć

Koncert pod maskama

Promet nije šala, ni opasnost mala'

Seminar 'Poduzetnik početnik'

Prepoznaje li ga tko?

Hej i ja sam tu!

Veselo pod pokladnim šatorom

Ažurirajte podatke za utvrđivanje visine komunalne naknade i naknade za uređenje voda

Nedjelja, 6. veljače 2012.

Ne pijte prije vožnje, ne vozite prebrzo, vežite se i ne telefonirajte

U središtu palijativne skrbi su i pacijent i njegova obitelj

MTB utrka XCM 'Stipe Čamber' u Vidu

U kampu madridskog Reala lako sam se nosila s dečkima

Pobjedom u nastavak sezone: Amfora ostala na samo 48 koševa

Uz 'Verese' veselo pod pokladnim šatorom

Juričinih 40 godina u novinarstvu

Gradonačelnik maškarama predao ključ Grada

Pokladni šator prošao 'tehnički'

Dupkom puno kazalište na reprizi 'Pomutnje'

Priprema se, priprema

Edukativnim obilaskom delte Neretve obilježen 'Dan vlažnih (močvarnih) staništa'

Kvadriptih nominiranih za 'Oscara'

Nagradni natječaj za dječje literarne i likovne radove na temu 'Hrvatska kakvu želimo'

Što se traži na tržištu rada

Veliko zanimanje za 'Pomutnju'

Proslava pobjede u Metkoviću 1916.

iz medija

SERVISI

Metković 1422. - 2022.

Metković 1422. - 2022.

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

VRIJEME I DRUGE INORMACIJEE