1127

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 Koncert

Vrhunski koncert u crkvi sv. Ilije

Metković, 16.12.2018. - U sklopu ovogodišnjih Prosinačkih svečanosti sinoć je u organizaciji Ustanove za kulturu i sport Metković u crkvi sv. Ilije proroka nastupio splitski Gradski zbor 'Brodosplit' pod ravnanjem maestra Vlade Sunka.

 Radionica

Božićne čestitke iz 'kućne' radinosti

Metković, 15.12.2018. - U ovo adventsko vrijeme Prirodoslovni muzej Metković svake subote organizira radionice za djecu, na kojima ona uče kako se iz različitih materijala mogu izraditi ukrasni predmeti.

 Folklor

Veselo u susret Božiću

Metković, 15.12.2018. - Tradicionalni Božićni koncert KUD-a 'Metković' uvijek napuni kazališnu dvoranu GKS-a, građanima ali i majkama i očevima, sestrama i braćom, bakama i djedovima plesača mlađih uzrasnih skupina, među kojima su i oni kojima je to bio prvi javni nastup nakon upisa u Školu folklora.

 Obavijest

Izmjene u programima

Metković, 14.12.2018. - Zbog nepovoljnih vremenskih prilika došlo je do izmjena u programu manifestacije 'Božić u Neretvi' te događaja na klizalištu 'Ledena bajka'.

 Metković 600

Automobilom 1909. kroz Metković

Metković, 14.12.2018. - Zahvaljujemo Denisu Vekiću, koji nam je poslao nekoliko stranica putopisa 'Motoring in the Balkans – along the highways of Dalmatia, Montenegro, the Herzegovina and Bosnia', što ga je 1909. objavio Frances Kinsley Hutchinson. Putovao je automobilom od Trsta do Crne Gore (naravno, prošao je kroz Metković) pa kroz Bosnu i Hercegovinu do Zagreba.

 Projekti

Ukupno 7,2 mil. kuna za Gradsku dvoranu

Metković, 14.12.2018. - Kako je metkovski gradonačelnik objavio u svome FB statusu, Metkoviću je odobreno dodanih 4,3 milijuna kuna za obnovu Gradske sportske dvorane.

 Povijest

Kako je mogla izgledati Narona

Metković, 13.12.2018. - Prije sedam i pol godina u Metkovskome vjesniku br. 45 (str. 19 – 21) predstavili smo Stipana Ujdura i Ivana Popića, koji su tada bili pionirima 3D modeliranja u Googlevu programu 'SketchUp'. Pisali smo kasnije o njihovu radu više puta i na ovim stranicama, no najnovijim što su uradili nadmašili su sami sebe.

 Radionica

Izradite božićne ukrase prema motivima sa starih čestitki

Metković, 13.12.2018. - Prirodoslovni muzej Metković postavio je izložbu jaslica i starih božićnih čestitki te tijekom adventa svake subote organizira ciklus besplatnih likovnih radionica za djecu.

 Akcija

Uljepšaj baki Božić

Metković, 11.12.2018. - Udruga DOBRA u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Metković i ove godine tradicionalno provodi akciju 'Uljepšaj baki Božić', tijekom koje će se prikupljati higijenske potrepštine i/ili prehrambeni proizvodi za korisnike Programa Pomoć u kući i za socijalno ugrožene starije i nemoćne osobe s ruralnoga područja doline Neretve.

 Obavijest

Umirovljenici, počinje isplata božićnice!

Metković, 11.12.2018. - Obavještavaju se umirovljenici s područja Grada Metkovića, koji su Jedinstvenom upravnom odjelu predali zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu, da će se ona isplaćivati od srijede, 12. prosinca do srijede, 19. prosinca od 8 do 13 sati u prostorijama Ustanove za kulturu i sport Metković (bivši Dom kulture). Sa sobom treba ponijeti osobnu iskaznicu.

 

 In memoriam

Ispraćaj Vedrana Damića u srijedu, 12. prosinca

Metković, 10.12.2018. - U Zagrebu je 7. prosinca iznenada preminuo Vedran Damić, naš nekadašnji sugrađanin, koji je nakon preseljenja u Zagreb ostao čvrsto vezan uz svoju rodnu dolinu Neretve. Pok. Vedran je u Zagrebu svoj kraj promovirao na svakome koraku te aktivno sudjelovao u radu Društva Neretvana i prijatelja Neretve, a bio je i vrijednim suradnikom na uređivanju Hrvatskoga neretvanskog zbornika.

 Gradske vijesti

Novi izgled Trga

Metković, 10.12.2018. - Sjeverni dio Trga kralja Tomislava pomalo dobiva svoj novi izgled.

 

 Obrazovanje

'Večer matematike' u Gimnaziji Metković

Metković, 9.12.2018. - Matematika je svugdje oko nas pa i na mjestima na kojima je ne bismo očekivali. Osim što nekima predstavlja bauk, zna biti jako zabavna pa se u Gimnaziji Metković u petak šesti put održala 'Večer matematike'. Zamolili smo profesoricu matematike Ljubicu Jerković da nam kaže što su sve gimnazijalci radili te večeri.

 Festival

Ivi Tomić drugi 'Framasong'

Metković, 9.12.2018. - Na Festivalu dugovne glazbe 'Framasong 2018.' sinoć su u kazališnoj dvorani GKS-a nastupili framaši iz Metkovića, Drniša, Sinja, Splita, Podbablja i Gradinića u BiH, a glasovima publike i Ocjenjivačkoga suda pobijedila je Iva Tomić, članica FRAMA-e iz Metkovića.

 Festival

Večeras 'Framasong 2018.'

Metković, 8.12.2018. - Večeras će se u kazališnoj dvorani GKS-a od 19 održavati Festival duhovne glazbe Framasong 2018., na kojemu će nastupiti framaši šest gradova iz Hrvatske i BiH. Osim njih nastupa Ivan Vidović, Zbor Mihovil i fra Marin Karačić.

 

 Policija

Uhićeni zbog provale u sakralni objekt

Metković, 8.12.2018. - U ranim jutarnjim satima 6. prosinca u mjestu Borovci pokraj Metkovića provaljeno je u sakralni objekt, odakle je otuđena manja količina zavjetnog nakita. Policijski službenici Policijske postaje Metković vrlo brzo uhitili su dvoje hrvatskih državljana u dobi od 18 i 24 godine za koje je kriminalističkim istraživanje utvrđena sumnja da su počinili navedenu provalu.

 Rad udruga

Puljević iz zdravstvenih razloga ponudio ostavku, no Skupština je nije prihvatila

Metković, 8.12.2018. - Jedna od najaktivnijih udruga u Metkoviću, Udruge osoba s invaliditetom 'Prijatelj', održala je jučer Redovu izvještajnu skupštini na kojoj je usvojen Financijski plan i Plan rada za 2019. godinu, ali je na njoj i dugogodišnji predsjednik Ante Pujević ponudio ostavku, koju Skupština nije prihvatila.

 Manifestacije

Zahuktava se 'Božić u Neretvi'

Metković, 7.12.2018. - U sklopu manifestacije 'Božić u Neretvi' večeras je na Tuđmanovu trgu nastupila Klapa 'Cambi'. Više nego brojna publika ispred ugostiteljskih kućica uživala je u njihovu, za tu prigodu, prilagođenu programu, a živo je bilo i na obližnjem klizalištu, koje će sutra i u nedjelju svoja vrata otvoriti već u 10 sati.

 Zimske radosti

I mi se upisujemo na kartu adventskih događanja

Metković, 6.12.2018. - Prvi put u 598-ogodišnjoj povijesti grada metkovska djeca nisu, kao stariji nekada, trebala čekati da se dobro smrzne Stara Neretva pa da (se s)kližu po ledu.

 Film

U petak dva dokumentarca

Metković, 6.12.2018. - Nastavlja se s projekcijama zanimljivih dokumentarnih filmova, što ih u Volonterskome centru 'Dobra' u sklopu 'Kinedoka' organizira Udruga mladih 'Kolektiv'. U petak, 7. prosinca na rasporedu su dva filma; u 20:10 Hotel svitanje, a u 21:05 Dum spiro spero.

 Čestitka

Sretan vam Sveti Niklola

Metković, 6.12.2018. - Danas Župa sv. Nikole biskupa na desnoj strani grada slavi svoga zaštitnika pa se i mi, čestitajući svim župljanima, pridružujemo proslavi Svetoga Nikole.

 

 Gradske vijesti

Posljednje pripreme za 'Ledenu bajku'

Metković, 6.12.2018. - Na malonogometnom igralištu u Športskoj ulici u tijeku su posljednje pripreme uoči otvaranja klizališta, dok je već otvoren Sajam rukotvorina.

 Policija

Otuđili više od 40 mobitela

Metković, 6.12.2018. - Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvoje hrvatskih državljana u dobi od 52 i 53 godine osumnjičeni su za kazneno djelo utaje, a 50-godišnjak za kazneno djelo prikrivanja.

 Obrazovanje

Profesori SŠ Metković u Turskoj

Metković, 5.12.2018. - Profesori Srednje škole Metković Petar Nikolić, Vedran Nižić i Suzana Nižić sudjelovali su na Transnacionalnoj aktivnosti učenja, poučavanja i osposobljavanja u turskome Izmiru, u sklopu Erasmus+ projekta 'European Patterns: Migration of Birds and People'.

 Koncert

Koncert povodom Svetoga Nikole

Metković, 5.12.2018. - Polaznici Osnovne glazbene škole Metković sinoć su u Galeriji GKS-a održali svoj tradicionalni koncert povodom Svetoga Nikole.

 Rad udruga

Gimnazijalci se upoznali s volontiranjem

Metković, 5.12.2018. - Uoči 5. prosinca, Međunarodnoga dana volontera, učenici 2. d razreda Gimnazije Metković posjetili su Udrugu 'Otac Ante Gabrić' kako bi se informirali o volontiranju.

 Koncert

Izvrstan koncert Tamburaškoga orkestra 'Misericordia'

Metković, 5.12.2018. - Nakon uspješne promocije albuma 'Večernji zvon' u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskoga, izvrsni Tamburaški orkestar Misericordia s gostima je u ponedjeljak pod ravnanjem Davora Markote održao koncert u kazališnoj dvorani GKS-a.

 Poduzetništvo

Zlatna kuna i Dubrovačka vidra najuspješnijim poduzetnicima

Metković, 4.12.2018. - Priznanje Dubrovačka vidra od 2013. godine daje se poduzetnicima s 20 i više godina poslovanja, koji su u razdoblju od uvođenja slobodnog tržišta uspješno 'plovili' na području juga Hrvatske te sve svoje obveze plaćali uredno i na vrijeme. Čast neretvanskoga dijela DNŽ-a obranili su Borovac d.o.o. Metković i Kulina Nova Sela d.o.o. Čestitamo!

 

 Obavijest

Voda u Vidu i Prudu ispravna za piće

Metković, 4.12.2018. - Prema jučerašnjim rezultatima Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije u uzorcima vode za ljudsku potrošnju iz vodoopskrbne mreže iz izvorišta Prud, vrijednosti parametara mutnoće su se snizila ispod zadanih vrijednosti MDK.

 Manifestacije

'Ledena bajka na Neretvi'

Metković, 4.12.2018. - Stiže nam Sveti Nikola, a s njim i zimske radosti. Naime, u četvrtak, 6. prosinca otvara se na malonogometnom terenu u Športskoj ulici Klizalište i započinje program manifestacije, kako ju je organizator nazvao, 'Ledena bajka na Neretvi'. Pogledajte što se sve sprema.

 Komentar

Da su, samo, znali

Metković, 3.12.2018. - Dinarski su četnici u Drugome ratu nanijeli velika zla Hrvatima na tim prostorima. Tako je bilo i u Domovinskome ratu (zanimljivo je da je taj naziv preuzet od Rusa, ali što je – tu je). Vjerojatno bi četnici triput promislili prije nego su ubili djeda Luke Modrića i njegove suseljane, a njega s obitelji prognali, da su znali da će se ovo dogoditi.

 

 Šport

Pola stoljeća sportskoga veslanja u Metkoviću

Metković, 3.12.2018. - Svojih prvih pola stoljeća postojanja svečano je u subotu proslavio Veslački klub Neretvanski gusar iz Metkovića.

 Obavijest

Zatvara se dio Tuđmanova trga

Metković, 3.12.2018. - Zbog postavljanja adventskih kućica sutra, 4.prosinca zatvara se dio Trga dr. Franje Tuđmana ispred Gradske sportske dvorane.

 

 Kazalište

Četriri brodolomke ispunile gledalište GKS-a

Metković, 3.12.2018. - Prva kazališna predstava u sklopu ovogodišnjih 'Prosinačkih svečanosti' odigrana je sinoć u kazališnoj dvorani GKS-a u koprodukciji Kazališta Moruzgva i Ludens Teatara. Prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander i u režiji Krešimira Dolenčića u 'Brodolomkama' glume, plešu i pjevaju: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić i Luka Petrušić.

 Fotografija

Onih nekoliko minuta

Metković, 2.12.2018. - Iskoristili smo predvečer onih nekoliko minuta sutona prve adventske nedjelje, kada svjetlo bude posebno, te zabilježili dva metkovska prizora.

 Iz tiska

Sada 'cijeli svijet' zna za Zetovsku

Metković, 2.12.2018. - Još ljetos smo, u sklopi vijesti o posjetu Domagoja Vide Metkoviću, spominjali jednu vidonjsku zanimljivost – Zetovsku ulicu, kakve (valjda) nema nigdje u svijetu. Danas je osvanula na „duplerici“ Večernjega lista.

 Tradicija

Metkovski mališani okitili božićnu jelu

Metković, 2.12.2018. - Tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava jučer je upriličeno u organizaciji Grada Metkovića, TZ grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport.

 Zdravlje

Dom zdravlja Metković nabavio novo vozilo za potrebe palijativnog tima

Metković, 2.12.2018. - Mobilni palijativni tim Doma zdravlja Metković spreman je i na proljeće 2019. godine počinje s radom na području čitave doline Neretve.

 Vrijeme

Najhladnije jutro

Metković, 30.11.2018. - Studeni se posljednjeg dana „sjetio“ svoga imena. Jutros, malo prije izlaska sunca, temperatura se spustila na samo desetinku stupnja iznad nule pa smo imali najhladnije jutro ove jeseni. No, sljedećih će dana biti nešto toplije uz mogućnost kiše.

 

 Poziv

Sutra će se u gradu okititi dvije božićne jele

Metković, 30.11.2018. - Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i šport sutra u 10 sati organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava.

 Obavijest

Počelo podnošenje zahtjeva za božićnicu

Metković, 30.11.2018. - Temeljem Odluke Gradskoga vijeća o isplati božićnice umirovljenicima, Grad Metković uputio je Poziv umirovljenicima za podnošenja zahtjeva za božićnicu.

 Šport

Priznanja zaslužnima

Metković, 30.11.2018. - Skupština Veslačkoga kluba Neretvanski gusar 25. studenoga donijela je Odluku o imenovanju i dodjeli priznanja za sportska dostignuća te doprinos u radu Kluba, koja će se sutra dodijeliti u Gradskom kulturnom središtu na Svečanoj sjednici povodom 50. obljetnice osnutka Kluba.

 

 Šport

Iva sutra brani boje Hrvatske

Metković, 29.11.2018. - Brončana s nedavnoga Prvenstva Hrvatske Iva Vučić, natjecateljica Karate-kluba Metković, danas je kao članica reprezentacije Hrvatske otišla put Dubrovnika na službenu prijavu i vaganje Balkanske karate-federacije. Kao juniorka u kategoriji -53 kg, Iva sutra za reprezentaciju nastupa na službenom Prvenstvu Balkana. Želimo joj puno sreće i da u vrlo jakoj konkurenciji izbori što bolji rezultat.

 

 Gradska uprava

Prisegnule nove vijećnice

Metković, 29.11.2018. - Pod predsjedavanjem Hrvoja Bebića jučer je u Galeriji GKS-a Metković održana XV. Sjednica Gradskoga vijeća Grada Metkovića, na čijem se Dnevnome redu našlo šest točaka.

 Poziv

Još je navrijeme

Metković, 28.11.2018. - Približava se 4. Noć Neretvana u Splitu pa oko ste to smetnuli, a željeli bi se 7. prosinca pridružiti tom svenertvanskom okupljanju, još nije kasno.

 

 Obavijest

Vodu za piće u Prudu i Vidu prokuhati prije uporabe

Metković, 28.11.2018. - Prema današnjim rezultatima Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije u uzorcima vode za ljudsku potrošnju iz vodoopskrbne mreže iz izvorišta Prud (uzorci uzeti iz vodovodne mreže u Prudu) vrijednosti parametara iznad su zadanih vrijednosti te zbog povećane mutnoće ne ispunjavaju parametre sukladnosti propisane Pravilnikom o parametrima sukladnosti, metodama analize, monitoringu i planovima sigurnosti vode za ljudsku potrošnju te načinu vođenja registra pravnih osoba koje obavljaju djelatnost javne vodoopskrbe.

 Socijalna skrb

Uključi se!

Metković, 28.11.2018. - Jutros je u Galeriji GKS-a u nazočnosti metkovskoga gradonačelnika Dalibora Milana i predstavnice Općine Kula Norinska Meri Doko održana uvodna konferencija na kojoj je predstavljen Projekt 'Uključi se!', koji vodi Tatjana Suton.

 Vrijeme

Pivac stoji na jednoj nozi

Metković, 28.11.2018. - Zabijeljelo je Biokovo, Neretva noćas dotaknula dva metra i opada posljednje lišće s jablanova. Bura, nasreću, kod nas nije olujna.

 Rad udruga

Briga o zdravlju u trećoj životnoj dobi

Metković, 28.11.2018. - U okviru Organiziranih dnevnih aktivnosti za starije osobe, koje Udruga Otac Ante Gabrić provodi već deset godina, uspješno se održava ciklus predavanja Briga o zdravlju u trećoj životnoj dobi te uvijek izazove veliko zanimanje korisnika.

 Rad udruga

Osnovano Dobrovoljno vatrogasno društvo Vid

Metković, 27.11.2018. - Na inicijativu mještana Vida jučer je u Vidu je održana Osnivačka skupština Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Vid, za čijega je predsjednika izabran Davor Boras.

 

 Gradska uprava

Svim metkovskim osnovcima besplatni udžbenici

Metković, 27.11.2018. - Grad Metković je na svojim službenim stranicama objavio Prijedlog Proračuna za 2019. godinu, u kojemu je planirano osigurati sredstva za nabavu udžbenika svim učenicima od 2. do 8. razreda osnovnih škola, budući da prvim razredima udžbenike osigurava Dubrovačko-neretvanska županija. Za to se namjerava izdvojiti 1,5 milijuna kuna.

 Manifestacije

'Božić u Neretvi' otvara vrata 7. prosinca

Metković, 27.11.2018. - Na Trgu dr. Franje Tuđmana od 7. prosinca, treći put zaredom, u Metkoviću će se održavati manifestacija Božić u Neretvi. Tijekom mjesec dana očekuju vas DJ-evi, koncerti i bogata gastroponuda u božićnim kućicama.

 Zdravlje

U Metkoviću se osniva mobilni palijativni tim

Metković, 27.11.2018. - Župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić donio je Odluku o osnivanjumobilnog palijativnog tima pri Domu zdravlja Metković, a upućene su i prve smjernice za osnivanjem mobilnog palijativnog tima pri Domu zdravlja Korčula.

 

 Obrazovanje

Županija osigurava zdravu hranu za učenike osnovnih i srednjih škola

Metković, 26.11.2018. - Dubrovačko-neretvanska županija u osnovnim i srednjim škole kojima je osnivač i ovu školsku godinu 2018./19. u suradnji sa Agencijom za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju provodi Školsku shemu voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

 

 Vrijeme

Ispadalo se

Metković, 26.11.2018. - Prema podatcima Meteorološke postaje Metković, u protekla 24 sata na području Metkovića palo je 80 mm kiše po metru četvornome. Na svu sreću, nije bilo potrebe za intervencijama, kažu iz JVP-a Metković.

 

 Obljetnice

'Neretvanski gusar' slavi 50-tu obljetnicu osnutka

Metković, 25.11.2018. - Veslački klub 'Neretvanski gusar' u subotu slavi 50 godina od svoga osnutka pa će se u GKS-u u 19 sati održati Svečana sjednica, tijekom koje će biti projicirano petstotinjak fotografija iz povijesti Kluba, a koje su se našle u upravo tiskanoj fotomonografiji. Mi smo izabrali jednu s I. Neretvanske regate 1970. Iz Kluba pozivaju građane da im se pridruže na proslavi.

 

 Zaštita prirode

Mali Dubrovčani na ušću učili o pticama

Metković, 25.11.2018. - Povodom 13. listopada, Svjetskoga dana ptica selica, Ornitološko društvo Brkata sjenica iz Metkovića u suradnji s Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije organiziralo je tri radionice na ušću Neretve.

 Šport

U 13 sati ŽNK Neretva – ŽNK Pregrada

Metković, 25.11.2018. - Nakon jučerašnje pobjede muških kolega, danas se 'Iza Vage' nogometašice ŽNK Neretva u 9. kolu 1. HNLŽ sastaju s Pregrađankama. Susret počinje u 13 sati. Nadamo se pobjedi i ostanku pri vrhu ljestvice.

 

 Šport

Neretva preduboka za Baškovođane

Metković, 24.11.2018. - U svome posljednjem polusezonskom nastupu na domaćem terenu nogometaši NK Neretva izborili su tri važna boda i to protiv favorizirane momčadi NK Uranija, koja je do sada držala drugo mjesto na tablici.

 Gradske vijesti

Sveta Kata – advent na vrata

Metković, 24.11.2018. - Sutra je Sveta Kata, blagdan za koji u narodu ima poslovica: „Sveta Kata – snijeg na vrata“. Snijega biti neće, ali na nam sa Svetom Katom (ove godine) stiže advent te, ipak, nešto ledeno.

 In memoriam

Kolege se oprostile od pok. Martina Glamuzine

Metković, 24.11.2018. - U knjižnici Gimnazije Metković jučer je održana komemoracija pok. prof. Martinu Glamuzini, dugogodišnjem nastavniku zemljopisa u Gimnaziji Metković te ravnatelju nekadašnjega Centra za usmjereno obrazovanje 'Petar Levantin'.

 

na naslovnici

Vrhunski koncert u crkvi sv. Ilije

Božićne čestitke iz 'kućne' radinosti

Veselo u susret Božiću

Izmjene u programima

Automobilom 1909. kroz Metković

Ukupno 7,2 mil. kuna za Gradsku dvoranu

Kako je mogla izgledati Narona

Izradite božićne ukrase prema motivima sa starih čestitki

Uljepšaj baki Božić

Umirovljenici, počinje isplata božićnice!

Ispraćaj Vedrana Damića u srijedu, 12. prosinca

Novi izgled Trga

'Večer matematike' u Gimnaziji Metković

Ivi Tomić drugi 'Framasong'

Večeras 'Framasong 2018.'

Uhićeni zbog provale u sakralni objekt

Puljević iz zdravstvenih razloga ponudio ostavku, no Skupština je nije prihvatila

Zahuktava se 'Božić u Neretvi'

I mi se upisujemo na kartu adventskih događanja

U petak dva dokumentarca

Sretan vam Sveti Niklola

Posljednje pripreme za 'Ledenu bajku'

Otuđili više od 40 mobitela

Profesori SŠ Metković u Turskoj

Koncert povodom Svetoga Nikole

Gimnazijalci se upoznali s volontiranjem

Izvrstan koncert Tamburaškoga orkestra 'Misericordia'

Zlatna kuna i Dubrovačka vidra najuspješnijim poduzetnicima

Voda u Vidu i Prudu ispravna za piće

'Ledena bajka na Neretvi'

Da su, samo, znali

Pola stoljeća sportskoga veslanja u Metkoviću

Zatvara se dio Tuđmanova trga

Četriri brodolomke ispunile gledalište GKS-a

Onih nekoliko minuta

Sada 'cijeli svijet' zna za Zetovsku

Metkovski mališani okitili božićnu jelu

Dom zdravlja Metković nabavio novo vozilo za potrebe palijativnog tima

Najhladnije jutro

Sutra će se u gradu okititi dvije božićne jele

Počelo podnošenje zahtjeva za božićnicu

Priznanja zaslužnima

Iva sutra brani boje Hrvatske

Prisegnule nove vijećnice

Još je navrijeme

Vodu za piće u Prudu i Vidu prokuhati prije uporabe

Uključi se!

Pivac stoji na jednoj nozi

Briga o zdravlju u trećoj životnoj dobi

Osnovano Dobrovoljno vatrogasno društvo Vid

Svim metkovskim osnovcima besplatni udžbenici

'Božić u Neretvi' otvara vrata 7. prosinca

U Metkoviću se osniva mobilni palijativni tim

Županija osigurava zdravu hranu za učenike osnovnih i srednjih škola

Ispadalo se

'Neretvanski gusar' slavi 50-tu obljetnicu osnutka

Mali Dubrovčani na ušću učili o pticama

U 13 sati ŽNK Neretva – ŽNK Pregrada

Neretva preduboka za Baškovođane

Sveta Kata – advent na vrata

Kolege se oprostile od pok. Martina Glamuzine

iz medija

SERVISI

Metković 1422. - 2022.

Metković 1422. - 2022.

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

VRIJEME I DRUGE INORMACIJEE