1997

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 Manifestacije

Veliki i mali uživali u 'Rimskoj noći'

Metković, 30.7.2016. - U organizaciji Arheološkoga muzeja Narona sinoć je na Naronskome trgu u Vidu održana VI. Rimska noć u Naroni, koja je privukla velik broj posjetitelja svih uzrasta.

 Upozorenje

U nedjelju i ponedjeljak velika opasnost od toplinskih valova

Metković, 29.7.2016. - Državni hidrometeorološki zavod jučer je izdao upozorenje o toplinskim valovima koji nas očekuju narednih dana. Sutra je umjerena, a u nedjelju i ponedjeljak velika opasnost od toplinskih valova koji mogu utjecati na zdravlje.

 

 Projekti

Sanacija ljetne pozornice i krovišta

Metković, 29.7.2016. - Odmiču radovi na sanaciji ljetne pozornice uz Neretvu. Raskriveno je krovište i skinuta stara akustična školjka, a obavljeni su i betonski radovi na podu pozornice.

 Gradska uprava

Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje

Metković, 28.7.2016. - Grad Metković u suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje planira provesti stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za osobe bez radnog iskustva.

 Projekti

MGIPU izdao lokacijsku dozvolu za pristupne ceste Pelješkom mostu

Metković, 28.7.2016. - Temeljem podnesenog zahtjeva Hrvatskih cesta d.o.o. Uprava za državne dozvole Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja izdala je Lokacijsku dozvolu Klasa: UP/I-350-05/16-01/000080; URBROJ: 531-06-1-1-1-16-0012 za dionicu državne ceste DC 414 od Sparagovića do Dola nazvanu „Stonskom zaobilaznicom“ koja predstavlja dio projekta izgradnje Pelješkog mosta.

 Obrana od poplave

Na Glibuši nasip skoro gotov, slijedi asfaltiranje

Metković, 28.7.2016. - Jutros smo napravili kratak đir Glibušom da bismo vidjeli kako teku završni radovi na nasipu te pripreme za asfaltiranje Puta Vida.

 Policija

Htio nostrificirati krivotvorenu diplomu

Metković, 28.7.2016. - Policijski službenici Policijske postaje Metković proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo krivotvorenje isprave.

 Kazalište

'Miris lovine' privukao brojnu publiku

Metković, 28.7.2016. - U dobro popunjenoj kazališnoj dvorani GKS-a sinoć je u produkciji Kazališta Moruzgva izvedena komedija Miris lovine, koju je prema tekstu Michele Lowe režirala Franka Perković.

 Glazba

Finac remiksao Popovićevu 'Ključ od raja'

Metković, 27.7.2016. - Mathey B, glazbeni producent iz Finske je remiksirao pjesmu Ključ od raja u tropical house stilu. Pjesma se nalazi na albumu Jurice Popovića Osobno . Engleska verzija Matheya B nosi naslov Move On.

 Rukomet

Metkovski rukomet pod jednim krovom

Metković, 27.7.2016. - U prostorijama Gradske uprave jučer je održan još jedan sastanak na temu jedinstvo metkovskoga rukometa. Na sastanku su bili gradonačelnica Katarina Ujdur, predsjednik Sportske zajednice Ante Zovko, predstavnici RK Metković škola rukometa Davor Planinić i Marijo Obradović i predstavnici RK Metković 1963 Ivo Veraja i Matko Jerković.

 Kazalište

'Miris lovine' večeras u GKS-u

Metković, 27.7.2016. - Večeras u 21 sat GKS će ugostiti zagrebačko Kazalište Moruzgva s komedijom Miris lovine, u kojoj u režiji Franke Perković glume Lada Bonacci, Nataša Dangubić i Barbara Nola.

 Projekti

Započeli radovi u Teslinoj

Metković, 27.7.2016. - Radovi na sustavu javne odvodnje, tj. spajanja dijela te ulice na postojeći kolektor u Branimirovoj, započeli su kopanjem četiri metra duboka kanala uz pomoć Krings-oplate.

 Glazba

'Žveljarinke' predstavile spot s pjesmom za 'Opuzen 2016.'

Metković, 27.7.2016. - Sinoć je na Verajinu guvnu premijerno prikazan videospot za pjesmu Dolina Klape učiteljica Žveljarin, s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Festivalu Melodije juga Opuzen 2016.

 Obljetnice

Proslavili 25. obljetnicu mature

Metković, 26.7.2016. - Prošloga se petka na proslavi 25. obljetnice mature sastao 34. naraštaj CUO Petar Levantin u kojemu je bilo 13 smjerova: tehnološko-tekstilni, poljoprivredni, kulturološki, trgovinski, ekonomski, matematičko-informatički, ugostiteljski, kemijsko-tehnološki, prehrambeni, poljoprivredni, prometni i prehrambeni.

 Koncert

Bračni par Mravunac-Fabijanić koncertirao u GKS-u

Metković, 26.7.2016. - Zanimljiv komorni koncert održao je sinoć u Galeriji GKS-a bračni par Linda Mravunac Fabijanić i Nikola Fabijanić, a pridružio im se i Metkovac Ante Šiljeg, bivši učenik OGŠ Metković i GŠ Pavla Markovca u Zagrebu, a danas brucoš na Glazbenoj akademiji u Splitu.

 Obavijest

Noćas posljednji duži prekidi u vodoopskrbi

Metković, 26.7.2016. - Noćas od 22 sata pa do 3 sata sutra ujutro bez vode će biti kompletna desna strana Metkovića, a na lijevoj strani grada Ulica Stjepana Radića od mosta prema granici s BiH te naselje Doljani.

 Folklor

Mladi se kudovci predstavili u Klagenfurtu

Metković, 25.7.2016. - Nakon povratka starijih iz Đakova, mlađa folklorna skupina KUD-a Metković nastupila je u Slanom na 12. Susretu folklornih skupina Dubrovačko-neretvanske županije, a nedavno su reprezentativno predstavljali Republiku Hrvatsku na Međunarodnom dječjem festivalu u Klagenfurtu.

 Glazba

'Žveljarin' predstavlja svoj prvi spot

Metković, 25.7.2016. - Klapa učiteljica Žveljarin održat će u sklopu Metkovskoga ljeta promociju svoga prvog spota za pjesmu Dolina (Nuić-Nuić-Kaleb, Murtezani), koju će izvesti 12. kolovoza 2016. na Festivalu Melodije hrvatskog juga Opuzen 2016. Promocija će se uz domjenak i druženje održati u dvorištu obitelji Barbir na Verajinu guvnu u utorak, 26. srpnja s početkom u 21 sat.

 Elektroopskrba

Sutra Zažablje bez struje od 8 do 16 sati

Metković, 25.7.2016. - Zbog neodgodivih radova modernizacije dijela postrojenja DV 10 (20) kV Metković – Vukov klanac 26. srpnja (utorak) od 8 do 12 sati bez električne energije bit će naselja: Glušci, Bijeli Vir, Kosa, Mlinište, Mislina, Badžula, Kuti i Brestica. U slučaju prijevremenoga završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Predstavljanje knjige

Predstavljena zbirka pjesama 'Srce pravednika'

Metković, 25.7.2016. - Andrije MagzanaU Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković održano je predstavljanje zbirke pjesama Srce pravednika autora Andrije Magzana, koji boluje od spinalne mišićne atrofije unatoč kojoj nije klonuo duhom. Promišljajući o ulozi pojedinca u društvu te međusobnom suživotu, svoje misli vješto slaže u stihove od kojih je nastala zbirka pjesama.

 Koncert

Dojmljiva večer Tolje i 'Banda'

Metković, 24.7.2016. - Popularni pjevač i zabavljač, Riječanin Marko Tolja sinoć je u Gradskome parku u pratnji glazbenih prijatelja, koji se potpisuju s Band, održao koncert na kojemu je brojna publika uživala u obradama mahom poznatih domaćih i stranih pjesama.

 Kazalište

Makovci reprizno izveli 'Preko reda'

Metković, 24.7.2016. - U nešto promijenjenomu glumačkome postavu sinoć je na daskama metkovskoga kazališta reprizno izvedena predstava Preko reda, koju je na tekst Gorana Matića dramaturški obradila i režirala Jolanda Tudor.

 Šport

NK Neretva ambiciozno ulazi u novu sezonu

Metković, 24.7.2016. - Nogometaši NK Neretve u petak su se odazvali prozivci trenera Gorana Galova i započeli s pripremama za iduću, vrlo zahtjevnu, natjecateljsku sezonu. U prethodnoj sezoni naša se Neretva veći dio prvenstva mučila s bodovnim učinkom, da bi u zadnjih deset kola uhvatila pravu formu i na vrijeme riješila pitanje opstanka te zauzela sigurno 11. mjesto.

 Šport

'Ecos Romari' iz Viteza pobjednik jubilarnoga Streetball turnira

Metković, 23.7.2016. - Prošli se vikend na košarkaškom igralištu Gimnazije Metković igrao jubilarni 20. Streetball turnir Metković 2016., na kojemu su nastupile vrlo jake ekipe. Igralo se u konkurenciji juniora, veterana i seniora, a u toj najjačoj kategoriji pobjedu su odnijeli momci iz Viteza. Nikica Medak je pripremio detaljno izvješće, a mi tome dodali oveću fotogaleriju. Hvala Zoranu Mateljku za ustupljene fotografije finalne utakmice seniora i proglašenja pobjednika.

 Zanimljivosti

Terasa hotela 'Nimfa' u Živogošću 1986.

Metković, 23.7.2016. - Tko se još sjeća kako smo živjeli te 1986.? Možda se sjetimo da „smo“ u rukometu bili svjetski prvaci, a u košarci treći na svijetu. Neki će se sjetiti grotesknoga suđenja dementnome Artukoviću. Preživjeli smo prije toga par-nepar, nestašice kave, deterdženta i banana. I Černobil u proljeće te godine. Došlo je ljeto, sviralo se po terasama hotela. Prepoznajete li ove mladiće koji prate Ljiljanu Nikolovsku?

 Upozorenje

U nedjelju velika vrućina

Metković, 22.7.2016. - Prema upozorenu koje je danas izdao Državni hidrometeorološki zavod područje naše županije u nedjelju očekuje velika opasnost od toplinskoga udara.

 

 Šport

Jarku teniski ' Metković 2016.'

Metković, 22.7.2016. - U organizaciji skupine gradskih rekreativaca, koji se okupljaju pod imenom Hong Kong, i pred ovoga se Svetoga Iliju, treći put zaredom, održao teniski turnir Metković 2016., čije je finale odigrano prošle nedjelje. S dva naprema jedan (6:1, 4:6, 6:4) slavio je Dado Jarak protiv Jure Šetke.

 Gradske vijesti

Novi izgled Hebrangove

Metković, 22.7.2016. - Nakon „muka po Hebrangovoj“ došle su na red i „slatke muke“. Ulica iz dana u dan dobiva sve ljepši izgled, a tome će svakako doprinijeti i nova ograda koja se postavlja uz Luku.
Foto: M. Pehar

 

 Kazalište

Tražio se gumb viška

Metković, 22.7.2016. - U režiji i izvedbi legendarnoga hrvatskog glumca Ljubomira Kerekeša sinoć je u metkovskome GKS-u u produkciji Teatra Kereresh odigrana kazališna komedija Dimnjačar.

 Poljoprivreda

Obavijest maslinarima

Metković, 22.7.2016. - Na pojedinim lokalitetima širom županije zabilježene su količine oborina i do 30 mm. Uz sniženje temperature to predstavlja nešto povoljnije uvjete za razvoj maslinove muhe ali i patule - šeše (Sphaeropsis dalmatica) koja je izravno vezana uz njezinu pojavu.

 Poduzetništvo

Osigurajte investicije u početna ulaganja

Metković, 22.7.2016. - U okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira se Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga E-impuls. Natječaj je otvoren od 21. 7. 2016. do 30. 9. 2016. Prijavitelji natječaja su mali i srednji poduzetnici te obrtnici.

 Elektroopskrba

Prekidi elektroopskrbe u Dobranjama

Metković, 22.7.2016. - Zbog planiranih radova modernizacije DV 10 kV Dobranje u ponedjeljak, 25. srpnja od 8 do 16 sati i u utorak, 26. srpnja od 8 do 12 sati bez električne energije bit će potrošači u Dobranjama. U slučaju prijevremenoga završetka planiranih radova napon će biti pušten ranije.

 

 Šport

MNK 'Porto tolero' i 'Krem team 2' pobjednici turnira u Orašini

Metković, 22.7.2016. - Na Svetoga Iliju odigrana je na ŠC Orašina završnica VI. Memorijalnoga malonogometnog turnira Eugen Erjauc, koji se igra u spomen na toga hrvatskog branitelja. Pogledajte rezultate.

 Tradicija

Sveti Ilija i Dan Grada Metkovića 2016.

Metković, 21.7.2016. - Obilježavanje Svetoga Ilije i Dana Grada Metkovića započelo je 18. srpnja kada je u Športskoj ulici održan koncert Jasmina Stavrosa. Nastavilo se sutradan polaganjem vijenaca u spomen na umrle i poginule te izložbom i Svečanom sjednicom u GKS-u. Na Svetoga Iliju u župnoj je crkvi služena svečana misa, a u gradu je održan tradicionalni sajam. Pogledajte što smo zabilježili.

 Obljetnice

Gradska glazba Metković proslavila 130 godina postojanja

Metković, 21.7.2016. - Svečanim koncertom na Trgu kralja Tomislava Gradska glazba Metković proslavila je 130 godina od svoga osnutka davne 1886.

 Obavijest

Noćas bez vode desna strana grada, Ulica S. Radića i Doljani

Metković, 21.7.2016. - Metković d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda obavještava korisnike vodnih usluga da će zbog planiranih građevinskih radova na vodovodnoj mreži večeras (četvrtak) od 22 sata pa do 3 sata u petak bez vode biti kompletna desna strana grada Metkovića te na lijevoj strani Ulica Stjepana Radića od mosta prema granici s BiH i naselje Doljani.

 Gradska uprava

Predstavljena brošura u kojoj je Gradska uprava navela što je sve učinila u protekle tri godine

Metković, 21.7.2016. - Zamjenik gradonačelnice Nikola Grmoja sa suradnicima je u utorak na konferenciji za medije predstavio brošuru u kojoj je gradska vlast navela što je sve učinila u protekle tri godine.

 Maraton lađa

'Sv. Iliji' i 'Gusaricama' Lađarski kup Grada Metkovića

Metković, 20.7.2016. - Šest se lađarskih posada u muškoj i dvije u ženskoj konkurenciji danas borilo za III. Lađarski kup Grada Metkovića. Osvojile su ga UL Sv. Ilija Metković i UL Gusarice Metković.

 Gradske vijesti

Ovogodišnjim laureatima dodijeljene nagrade

Metković, 20.7.2016. - Na sinoć održanoj Svečanoj sjednici Gradskoga vijeća povodom Svetoga Ilije i dana Grada Metkovića dodijeljene su nagrade ovogodišnjim laureatima.

 Televizija

Ponovno imamo Dopisništvo HRT-a u Metkoviću

Metković, 19.7.2016. - Nakon tri godine od gašenje Dopisništva Hrvatske radiotelevizije u Metkoviću danas je ono ponovno otvoreno, obnovljeno i tehnički kudikamo opremljenije.

 Projekti

Biljni pročistač u Prudu pušten u probni rad

Metković, 19.7.2016. - Danas su u Prudu metkovska gradonačelnica Katarina Ujdur i ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović u šestomjesečni probni rad svečano pustili Biljni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda naselja Prud, koji će štititi izvorište Norina s kojega se vodom opskrbljuje velik dio doline Neretve te Pelješac, Korčula, Mljet i Lastovo.

 In memoriam

Vijenci i svijeće za naše preminule i poginule sugrađane

Metković, 19.7.2016. - Povodom Svetoga Ilije i Dana Grada Metkovića na Gradskome groblju sv. Ivana Nepomuka za sve naše preminule sugrađane položeni su vijenci i upaljene svijeće.

 Policija

Iskoristili nepažnju motociklista i ukrali mu novac

Metković, 19.7.2016. - Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom i 39-godišnjakom osumnjičenim da su jučer, 18. srpnja nešto prije 20 sati, iskoristivši nepažnju 55-godišnjaka, iz prtljažnog djela njegovog motocikla parkiranog ispred trgovine u Metkoviću, otuđili torbu u kojoj se nalazilo 3.600 kuna.

 Obavijest

Ulica kneza Domagoja sutra bez vode

Metković, 18.7.2016. - Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Ulici kneza Domagoja u Metkoviću da će zbog planiranih građevinskih radova na vodovodnoj mreži 19. srpnja (utorak) doći do prekida u vodoopskrbi u vremenu od 10 do 13 sati. Radovi se izvode u sklopu IPA Projekta prekogranične suradnje Hrvatska - Crna Gora, a unutar Projekta Održivo upravljanje vodnim resursima.

 

 Šport

Zadrani najbrži na Neretvi

Metković, 18.7.2016. - Druga regata osmeraca Neretva Open održana je jučer u organizaciji domaćina VK Neretvanski gusar, Veslačkoga saveza Dalmacije i Hrvatskoga veslačkog saveza na stazi od Kule Norinske do Velike rive u Metkoviću. Ukupni pobjednik je momčad VK Jadran iz Zadra koja je 4,5 km dugačku stazi izveslala za 17:52:38.

 Gradske vijesti

Puštena u rad punionica električnih automobila

Metković, 18.7.2016. - Danas su u Metkoviću gradonačelnica Katarina Ujdur i Ivica Skorić, voditelj Projekta e-mobilnost HEP grupe, simbolično pustili u rad prvu punionicu za električne automobile u našoj županiji.

 Tradicija

Kiridžija, Volarević, Dodig najbolji u skokovima, Obradoviću pršut

Metković, 18.7.2016. - 13. Skokovi u Neretvu jučer su podno Lučkoga mosta okupili rekordan broj gledatelja koji su pratili natjecanje u skokovima s male i velike skakaonice te na kraju i sa samoga mosta.

 Projekti

Privremena regulacija prometa zbog radova na kolektorima u Teslinoj i Neretvanskih gusara

Metković, 18.7.2016. - Sutra počinje izgradnja kanalizacijskih kolektora u ulicama Nikole Tesle i Neretvanskih gusara pa će na snazi biti privremena regulacija prometa u tim ulicama te njihovima spojevima na Kneza Branimira i Put Narone.

 Šport

Podijeljene nagrade Športske zajednice Grada Metkovića

Metković, 17.7.2016. - U povodu desete godišnjice djelovanja Športske zajednice Grada Metkovića jučer su u Galeriji GKS-a uručena klupska i pojedinačna priznanja za ostvarene sportske rezultate te zahvalnice za promicanje sporta u Gradu Metkoviću.

 Ne propustite

Slavljenički koncert i skokovi u Neretvu

Metković, 17.7.2016. - Ako ste propustili današnju regatu osmeraca na Neretvi, evo vam dva popravna. U 19 sati pokraj Lučkoga mosta počinju XIII. Skokovi u Neretvu, a u 20 sati na Trgu kralja Tomislava počinje slavljenički koncert Gradske glazbe Metković i gostiju.

 Koncert

Walter Neugebauer i The Cadillac 'prašili' u GKS-u

Metković, 17.7.2016. - Loše vrijeme spriječilo je Nenu Neugebauera i bend The Cadillac da svoj koncert Večer evergrina održe u sklopu Metkovskoga ljeta u Gradskome parku pa je on održan u GKS-u.

 Šport

Metković dobio novo igralište – 'Ispod košćele'

Metković, 16.7.2016. - Na košarkaškom igralištu Gimnazije Metković u tijeku su borbe za plasman u završnicu Streetball turnira, koja će se odigrati na terenu postavljenom u Športskoj ispred Gimnazijske dvorane. Za tu je prigodu s Jerkovaca dovezena konstrukcija koja je nekada stajala na starom košarkaškom igralištu i koje će se mnogi s nostalgijom sjetiti.

 

na naslovnici

Veliki i mali uživali u 'Rimskoj noći'

U nedjelju i ponedjeljak velika opasnost od toplinskih valova

Sanacija ljetne pozornice i krovišta

Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje

MGIPU izdao lokacijsku dozvolu za pristupne ceste Pelješkom mostu

Na Glibuši nasip skoro gotov, slijedi asfaltiranje

Htio nostrificirati krivotvorenu diplomu

'Miris lovine' privukao brojnu publiku

Finac remiksao Popovićevu 'Ključ od raja'

Metkovski rukomet pod jednim krovom

'Miris lovine' večeras u GKS-u

Započeli radovi u Teslinoj

'Žveljarinke' predstavile spot s pjesmom za 'Opuzen 2016.'

Proslavili 25. obljetnicu mature

Bračni par Mravunac-Fabijanić koncertirao u GKS-u

Noćas posljednji duži prekidi u vodoopskrbi

Mladi se kudovci predstavili u Klagenfurtu

'Žveljarin' predstavlja svoj prvi spot

Sutra Zažablje bez struje od 8 do 16 sati

Predstavljena zbirka pjesama 'Srce pravednika'

Dojmljiva večer Tolje i 'Banda'

Makovci reprizno izveli 'Preko reda'

NK Neretva ambiciozno ulazi u novu sezonu

'Ecos Romari' iz Viteza pobjednik jubilarnoga Streetball turnira

Terasa hotela 'Nimfa' u Živogošću 1986.

U nedjelju velika vrućina

Jarku teniski ' Metković 2016.'

Novi izgled Hebrangove

Tražio se gumb viška

Obavijest maslinarima

Osigurajte investicije u početna ulaganja

Prekidi elektroopskrbe u Dobranjama

MNK 'Porto tolero' i 'Krem team 2' pobjednici turnira u Orašini

Sveti Ilija i Dan Grada Metkovića 2016.

Gradska glazba Metković proslavila 130 godina postojanja

Noćas bez vode desna strana grada, Ulica S. Radića i Doljani

Predstavljena brošura u kojoj je Gradska uprava navela što je sve učinila u protekle tri godine

'Sv. Iliji' i 'Gusaricama' Lađarski kup Grada Metkovića

Ovogodišnjim laureatima dodijeljene nagrade

Ponovno imamo Dopisništvo HRT-a u Metkoviću

Biljni pročistač u Prudu pušten u probni rad

Vijenci i svijeće za naše preminule i poginule sugrađane

Iskoristili nepažnju motociklista i ukrali mu novac

Ulica kneza Domagoja sutra bez vode

Zadrani najbrži na Neretvi

Puštena u rad punionica električnih automobila

Kiridžija, Volarević, Dodig najbolji u skokovima, Obradoviću pršut

Privremena regulacija prometa zbog radova na kolektorima u Teslinoj i Neretvanskih gusara

Podijeljene nagrade Športske zajednice Grada Metkovića

Slavljenički koncert i skokovi u Neretvu

Walter Neugebauer i The Cadillac 'prašili' u GKS-u

Metković dobio novo igralište – 'Ispod košćele'

iz medija

SERVISI

Metković 1422. - 2022.

Metković 1422. - 2022.

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

 
Pogrebene usluge - sve na jednom mjestu
 

VRIJEME I DRUGE INORMACIJE