-513

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 Šport

'Bitka na Neretvi'

Metković, 25.11.2014. - Biciklistički klub Metković je u suradnji sa BK Timun iz Splita organizirao rekreativnu brdsku vožnju pod nazivom Bitka na Neretvi. U toj borbi sa strmim brdskim stazama priključili su im se i članovi BK Ljubuški.

 Šport

Treći regionalni turnir u rukometu

Metković, 25.11.2014. - U nedjelju, 30. studenoga u Metkoviću će se odigrati Treći regionalni turnir u rukometu za mlađe kategorije. Turnir će se odigravati tako da će ekipe biti podijeljene u dvije skupine čije će se utakmice u trajanju od 2 x 25 min. igrati u Gradskoj sportskoj dvorani i Sportskoj dvorani Gimnazije Metković.

 Film

Projekcija crtića 'Žuta minuta'

Metković, 25.11.2014. - U Gradskoj će knjižnici Metković u srijedu, 26. studenoga u 17 sati započeti projekcija crtanoga filma Žuta minuta. Film traje 78 minutna i sinkroniziran je. Besplatne ulaznice preuzmite na porti Knjižnice.

 

 Izbori

Počelo prikupljanje potpisa za kandidaturu

Metković, 25.11.2014. - Noćas u ponoć započelo je dvanaestodnevno prikupljanje potpisa za kandidaturu na predsjedničkim izborima 28. prosinca. Na Trgu kralja Tomislava zatekli smo aktiviste metkovskoga SDP-a kako prikupljaju potpise za Ivu Josipovića. Inače, novost je da se potpis može dati samo jednome kandidatu jer će svi ući u bazu podataka pa će se moći provjeriti višestruko potpisivanje.

 

 Rad udruga

Izloženi radovi s umjetničke radionice

Metković, 25.11.2014. - U prošlu subotu je na prostoru Arheološkoga muzeja Narona otvorena izložba radova nastalih od 15. do 22. studenog na Umjetničkoj kiparskoj radionici Narona 2014. koja se četvrtu godinu održala u organizaciji Udruge PowerProgressiveArt.

 Rukomet

Samoborski bregi Metkovcima previsoki

Metković, 25.11.2014. - Vratili smo se z bregov , nažalost bez bodova. Očekivali smo tvrdu utakmicu, bitku za svaku loptu, punu dvoranu i potporu njihovih navijača – izvještava Vinko Kaleb i nastavlja – kratak pregled utakmice dao nam je naš kapetan Jurica Zovko.

 Domovinski rat

Šetalištu uz Neretvu ime 116. brigade HV-a

Metković, 24.11.2014. - Svečano obilježavanje 23. obljetnice osnivanja 116. brigade Hrvatske vojske započet će u subotu, 29. studenoga u 18 sati u crkvi sv. Ilije misom zadušnicom za poginule Metkovce pripadnike te brigade.

 Promet

Uređuje se opasno raskrižje

Metković, 24.11.2014. - Na raskrižju ulica A. K. Miošića i Splitske (državna cesta D 9) obavljaju se radovi na rekonstrukciji spoja tih ulica kao i na izgradnji nogostupa te propusta za odvodnju oborinske kanalizacije ulice A. K. Miošića. Zbog toga je na snagu stupila nova regulacija prometa.

 

 Šport

Zlato i dva srebra za Karate-klub 'Knez Domagoj'

Metković, 23.11.2014. - Metkovski se Karate-klub Knez Domagoj s Prvenstva Dalmacije u Splitu vratio s trima medaljama. Naime, sva su trojica njegovih natjecatelja osvojila po medalju. Vedran Ćupurdija osvojio je zlatnu medalju u borbama u kategoriji juniori +76 kg, a srebrnih su se domogli Petar Jeramaz u kategoriji mlađi seniori -84 kg i Ante Bebić u kategoriji kadeti -70 kg.

 

 Šport

Anamarija Jakić prvakinja Dalmacije

Metković, 23.11.2014. - Danas je u Splitu održano Prvenstvo Dalmacije u karateu za kadetske, juniorske i seniorske uzraste, na kojemu su u borbama nastupila i četiri natjecatelja Karate-kluba Metković. Najbolji uspjeh postigla je Anamarija Jakić okitivši se u kategoriji ml. seniorke -68 kg zlatom i titulom prvakinje Dalmacije.

 Politika

Marino Jerković predsjednik Foruma mladih SDP-a Metković

Metković, 23.11.2014. - U Zgradi političkih stranaka jučer je održana Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Metković na kojoj je za predsjednika izabran Marino Jerković, a za potpredsjednike Dora Parmać i Ante Jakić – stoji na mrežnoj stranici metkovskoga SDP-a.

 

 Kino

Kapović: Uz malo sreće, u kino ćemo s Nove godine

Metković, 23.11.2014. - Već smo pisali da je u završnoj fazi projekt revitalizacije kinoprikazivačke djelatnosti u našemu gradu kojom će se baviti Gradsko kulturno središte Metković, ustanova registrirana i za tu djelatnost. Budući da, osim kina, ima i drugih novosti vezanih uz rad te ustanove, zamolili smo ravnatelja Milana Kapovića da nam kaže o čemu je sve riječ.

 

 Domovinski rat

Veterani se sjetili preminuloga suborca

Metković, 23.11.2014. - Povodom sedme obljetnice smrti svoga suborca pok. Ante Šutala, članovi Udruge vetrana IV. gbr. – podružnice DNŽ jučer su u Boljunima pokraj Stoca posjetili Antin grob na kojemu su zapalili svijeću. Prije toga sudjelovali su na misi u crkvi sv. Ilije proroka u Stocu.

 Gradske vijesti

Nastavljena podjela posuda za otpad, niču i zeleni otoci

Metković, 23.11.2014. - Iz Čistoće Metković d.o.o. javljaju da nastavljaju s podjelom posuda za otpad u novim ulicama pa se projekt zaduženja posuda u svakom domaćinstvu približava svome kraju. Usporedo s time, postavljaju se i kontejneri za odvojeno skupljanje otpada, tzv. zeleni otoci.

 Tribina

Tonči Matulić u GKS privukao mnoštvo

Metković, 22.11.2014. - U četvrtak je u organizaciji Udruge Narenta pred više od tri stotine posjetitelja u Gradskome kulturnom središtu održana tribina Znakovi vremenā: šansa ili bauk, na kojoj je gost predavač bio dr. sc. Tonči Matulić, dekan Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, redoviti profesor te v. d. pročelnika Katedre moralne teologije.

 Gradske vijesti

Vrtićanima prezentiran program 'Vidi i klikni'

Metković, 21.11.2014. - Policijski službenici za prevenciju Policijske postaje Metković u suradnji s HAK-om danas su u Dječjem vrtiću Metković održali prezentaciju edukativnoga programa za sigurnost djece u prometu pod nazivom Vidi i klikni.

 Policija

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Metković, 21.11.2014. - Od 15. studenoga do 15. prosinca obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti tijekom kojega će policijski djelatnici provoditi niz preventivnih, ali i represivnih aktivnosti u svrhu upozoravanja cjelokupne javnosti na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti i suzbijanja takve zlouporabe. Jedna od njih već je provedena u Metkoviću.

 Predavanje

Hiperaktivni sanjari

Metković, 20.11.2014. - Povodom Međunarodnog dana djece jučer je u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj predavanje na temu Hiperaktivni sanjari održao Marko Ferek, predsjednik Udruge Buđenje.

 Policija

Zbog iznude uhićen dvojac

Metković, 20.11.2014. - Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 44-godišnjak i 27-godišnjak se sumnjiče za kazneno djelo iznude u pokušaju.
    Sumnjiči ih se da su početkom studenoga, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, ozbiljnim prijetnjama upućenim anonimnim SMS porukama i telefonskim pozivima pokušali prisiliti 31-godišnjaka na isplatu novčanoga iznosa od 700 tisuća eura.

 Obrazovanje

Priče za uho
Edukativna radionica na njemačkome jeziku

Metković, 20.11.2014. - U prostorijama Goethe-Instituta Zagreb održavala se u studenome jezična radionica pod nazivom Priče za uho. Na radionici su sudjelovali učenici iz svih PASCH-škola Hrvatske, a među njima su bili i učenici Gimnazije Metković Antonija Obrvan i Borna Nikolić.

 Rukomet

Od ponora do pobjede

Metković, 20.11.2014. - Pred šestotinjak gledatelja sinoć se u Gradskoj športskoj dvorani odigrala se jedna od najuzbudljivijih rukometnih utakmica u posljednje vrijeme. Srećom, pobjeda je otišla na našu stranu – piše Vinko Kaleb.

 Šport

I Metkovci okrenuli oko Jabuke

Metković, 19.11.2014. - Regata Jabuka jedna je od najzahtjevnijih jadranskih regata. Start je bio ispred Vodica u petak u 22 sata i jedrilo se do vulkanske hridi Jabuka (pokraj koje kompas poludi jer je puna magnetita) pa natrag do Vodica. Na jedrilici Dehler 38 Blue chip jedrila je mješovita splitsko-metkovska posada, koja je kroz cilj prošla kao četvrta. Za to im je trebalo sedamnaest sati jedrenja.

 Domovinski rat

Svijeće za vukovarske žrtve

Metković, 19.11.2014. - Gradski je park sinoć ponovno bio mjesto na kojemu su se Metkovke i Metkovci, koji pamte Domovinski rat, došli pokloniti vukovarskim žrtvama te na mlađe naraštaje prenijeti sjećanje na njih, ali i na sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve, počevši od Škabrnje stradale na dan pada Vukovara.

 Fotografija

Nebeski reflektor

Metković, 19.11.2014. - Pred jutrošnju kišu snimili smo zanimljivu igru nebeskoga svjetla na padinama Površja, brežuljka između Tuzibelja i Crnoga dolca.

 

 Šport

Rezultati utakmica prošloga vikenda

Metković, 19.11.2014. - Kako su metkovski sportski klubovi igrali prošloga vikenda izvješćuje Nikica Medak.

 Domovinski rat

Ponos i pijetet

Metković, 19.11.2014. - Već smo pisali o posjetu Vukovaru veterana IV. gardijske brigade i lađara Crnoga puta koji su jučer sudjelovali u Koloni sjećanja. Među njima je bio i Branko Markota koji nam je poslao svoje fotografije kojima je zabilježio ponosne branitelje i građane koji su došli pokazati pijetet prema vukovarskim žrtvama.

 Predstavljanje knjige

Na Interliberu predstavljena Vidovićeva 'Zažapska onomastika'

Metković, 18.11.2014. - Prekjučer je na Sajmu knjiga Interliber u Zagrebu neslužbeno predstavljena knjiga Domagoja Vidovića Zažapska onomastika u kojoj se tumače antroponimi (osobna imena, prezimena i nadimci) i toponimi (imena naselja, gora, voda i predjela) na području povijesnoga Zažablja koje se nekoć prostiralo u trima državama: Mletačkoj (današnja Općina Zažablje) i Dubrovačkoj Republici (zapadni dio Dubrovačkoga primorja) te Osmanskomu Carstvu (današnja Općina Neum).

 Šport

MNK Podkraj na vrhu UMA lige seniora

Metković, 18.11.2014. - Neriješenim je rezultatom s Rajom Ploče MNK Podkraj preuzeo vrh ljestvice, iskoristivši slobodno kolo koje su imali malonogometaši Pruda.

 Priroda

Spašeni škanjac vraćen u prirodu

Metković, 18.11.2014. - Dolina Neretve nekada je bila ptičji raj. Nažalost, veliku većinu ptica danas možemo vidjeti samo u ornitološkoj zbirci Prirodoslovnoga muzeja u Metkoviću, ali sva je sreća da postoje ljudi koji skrbe o onima koje još uvijek žive tu pokraj nas.

 Domovinski rat

Veterani IV. gardijske brigade u Vukovaru

Metković, 18.11.2014. - Povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara 1991., Udruga veterana IV. gardijske brigade, podružnice za DNŽ svojim je članovima, članovima obitelji i prijateljima organizirala odlazak u Vukovar. Njima su u pratnji jednom kombijem išli lađari UL Crni put.

 Domovinski rat

Prije 23 godine ustrojena 116. brigada HV-a

Metković, 17.11.2014. - Prije točno 23. godine Gojko Šušak, ministar obrane Republike Hrvatske, donosi zapovijed o ustrojavanju legendarne 116. brigade HV-a koja je, skupa s drugim postrojbama, obranila dolinu Neretve i šire područje, a čiji su se pripadnici kasnije borili širom Hrvatske.

 Rad udruga

Mađarski ornitolozi ponovno u Metkoviću

Metković, 17.11.2014. - Već je šesti put kako kamp Ornitološkoga društva Brkata sjenica posjećuju prijatelji ornitolozi iz Mađarske, koji su u trima skupinama u Metkoviću boravili po tjedan dana, uz dozvolu Ministarstva okoliša i prirode i Zavoda za ornitologiju HAZ-u.

 Rukomet

Uspješan nastavak sezone

Metković, 17.11.2014. - Rukometaši RK Metković 1963 nastavili su poslije stanke s dobrim partijama na domaćemu terenu i pred 600 gledatelja gostima iz Rijeke vrlo brzo pokazali koliko je tvrd metkovski parket.

 Povijest

Grom i vjetar oborili diva

Metković, 16.11.2014. - Prije točno 80 godina, 16. studenoga 1934., oko 23 sata grom je pogodio poznati metkovski platan koji se nalazio u Gradskome parku točno nasuprot današnjega Hotela
Narona. Platan je raspolovljen i uz veliki se tresak srušio na tlo. Naravno takav je događaj ujutro okupio radoznale građane, što je zabilježeno fotoaparatom.

 Šport

Ljepota ženskoga nogometa

Metković, 16.11.2014. - Neko vrijeme nećemo gledati ženski nogomet jer je jesenski dio prvenstva završio – za ŽNK Neretva vrlo uspješno. Kadetkinje su jesenske prvakinje, a seniorke viceprvakinje. Stoga ljubiteljima ženskoga nogometa donosimo nekoliko fotografija s posljednje utakmice kada su seniorke s 3:0 pobijedole ŽNK Dalmacija iz Kaštel Sućurca.

 Šport

Karatašima KK 'Metković' tri medalje u Baru

Metković, 16.11.2014. - S jučer održanoga Međunarodnog turnira Trofej Bara 2014 Karate-klub Metković se vratio s trima medaljama.

 Obljetnice

Četvrt stoljeća metkovskoga HDZ-a

Metković, 16.11.2014. - Proslavi 25. obljetnice osnutka GO HDZ-a Metković sinoć je u Gradskom kulturnom središtu Metković nazočilo preko tristo članova i simpatizera te stranke, ali i građana koji su tamo došli čuti što će im reći HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu RH Kolinda Grabar Kitarović.

 Šport

Neretva junački s 5:1 nadigrala Junak

Metković, 16.11.2014. - NK Neretva jučer je na igralištu Iza Vage s visokih 5:1 nadigrala sinjski NK Junak. Golove za domaće postigli su: Ćelić u 26. minuti, Jerković u 49. i 78. te Milinković u 53. i 66. Jedini pogodak za goste iz Sinja postigao je Matijašević u 81. minuti susreta. Nakon 15 odigranih kola Neretva na tablici zauzima šesto mjesto.

 Koncert

Matija Dedić 'razdžezao' brojnu publiku

Metković, 15.11.2014. - „Nemam u Hrvatskoj često prigodu svirati džez pred ovako brojnom publikom“ – rekao je Matija Dedić u kratkom obraćanju brojnoj publici pred početak koncerta kakav rijetko imamo prigodu slušati u našemu gradu.

 Zdravlje

Obilježen Svjetski dan šećerne bolesti

Metković, 15.11.2014. - Udruga dijabetičara grada Metkovića jučer je u Trgovačkom centru Konzum upriličila akciju mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka kojom je obilježila 14. studenoga – Svjetski dan šećerne bolesti.

 Zdravlje

Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Metković, 15.11.2014. - Danas je u Republici Hrvatskoj započelo obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti . Tim nam se povodom javio načelnik PP Metković Dragan Sršen.

 

 Šport

Što možemo gledati ovih dana

Metković, 15.11.2014. - Evo pregleda sportskih događanja u gradu tijekom triju sljedećih dana. Pripremio Nikica Medak.

 Natječaj

Grad traži komunalnoga redara

Metković, 14.11.2014. - Grad Metković raspisao je Natječaj za prijam na radno mjesto komunalnoga redara uz probni rad od tri mjeseca. Natječajnu dokumentaciju (Natječaj i podatke vezane uza nj možete preuzeti ovdje.

 

 Šport

Prudu derbi i ostanak na vrhu

Metković, 14.11.2014. - U derbiju sedmoga kola Malonogometne lige seniora UMA Metković Prud je nanio prvi poraz Mliništu i tako osigurao vrh ljestvice ispred Podkraja koji je uvjerljivo pobijedio Škrapu iz Momića. Pogledajte sve rezultate što ih je pripremio Nikica Medak.

 Zdravlje

Bolje spriječiti nego liječiti

Metković, 13.11.2014. - Udruga oboljelih od dijabetesa, uz pomoć patronažne službe metkovskoga Doma zdravlja, sutra će (u petak) u prizemlju TC Konzum (ex Meractor, a izvorno RK Razvitak) povodom Svjetskoga dana šećerne bolesti građanima mjeriti šećer u krvi i krvni tlak te kontrolirati dijabetičku neuropatiju. U svrhu moguće prevencije nije zgorega između 8 i 11 sati prošetati se do spomenutoga mjesta. Malen korak za vas, ali velik za vaše zdravlje.

 

 Rad udruga

Škoska djeca u Vidu izrađivala kućice za ptice

Metković, 13.11.2014. - Radionicu o izradi kućica za ptice u Vidu je nedavno organizirala Udruga mladih Vid čiji su članovi pripremili drvene dijelove od kojih su školska djeca uz pomoć starijih sastavljala kućice. Napravljeno je petnaest kućica i dogovoreno je da se one postave ove nedjelje.

 

Rezultati akcije 'Martinje'

Metković, 13.11.2014. - Povodom Martinja, narodnoga običaja krštenja mošta, policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske proveli su u razdoblju od 7. do 11. studenoga preventivno-represivne aktivnosti usmjerene na sprječavanje vožnje pod utjecajem alkohola s ciljem prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica.

 Reagiranje

Božo Petrov: Ako me prisluškuju, to je gubljenje vremena jer sve što mislim kažem javno

Metković, 12.11.2014. - Jučerašnje predavanje metkovskoga gradonačelnika Petrova studentima u Dubrovniku odjeknulo je medijima ponajprije zbog njegove izjave da je prisluškivan. Petrov se danas očitovao o tome.
Ilustracija: Scena iz filma Prisluškivanje Francisa Forda Coppole iz 1974. s Geneom Hackmanom u glavnoj ulozi. Film se čuva u Nacionalnomu filmskom arhivu Sjedinjenih Država kao kulturno, povijesno ili estetski značajan.

 

 Predstavljanje knjige

'Zažapska onomastika' na Interliberu

Metković, 12.11.2014. - U Zagrebu se održava Interliber na kojemu će biti predstavljena knjiga Domagoja Vidovića Zažapska onomastika koja onomastički obrađuje područje neumskoga zaleđa i istočnoga dijela Neretvanske krajine te, između ostaloga, donosi i podatke za više od 200 prezimena. Knjiga je dostupna na štandu Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje.

 

 Obrana od poplave

Nasip već sada može imati važnu ulogu u aktivnoj obrani od poplave

Metković, 12.11.2014. - Nedavno smo, nakon četiri mjeseca, posjetili neke dijelove gradilišta sustava za obranu od poplava desne strane grada na području RH i iznenadili se izvedenim radovima. Nasip je potpuno spojio Duvrat (uključujući izmijenjenu trasu) i Glibušu pa se proteže od županijske ceste što vodi ka Kuli Norinskoj sve do same granice s BiH na Glibuši. Pogledajte što smo zabilježili slikom uz stručni opis voditelja Projekta i nadzornoga inženjera Tihomira Galića.

 

 Poljoprivreda

Veliko zanimanje za zakup poljoprivrednog zemljišta

Metković, 12.11.2014. - Poljoprivredna savjetodavna služba je u suradnji s gradovima Metković i Ploče u Metkovskom GKS-u organizirala radionicu na kojoj je potencijalnim zakupcima državnoga zemljišta objašnjeno kako svladati papirologiju potrebnu za prijavu na Javi poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH.

 Domovinski rat

Inicijativa za postavljanje spomen-obilježja pok. Mariju Jadrešku

Metković, 12.11.2014. - Inicijativom pojedinih članova Udruge veterana IV. gbr, podružnice DNŽ, koji su iz djetinjstva prijatelja poginuloga pripadnika 116. brigade HV-a Marija Jadreška te organizacijskom potporom Udruge, na mjestu pogibije pok. Marija u Trebimlji kod Ravnoga uskoro će biti postavljena nova spomen-ploča.

 Humanost

Srna mandarinama darivao sve donjecke učenike

Metković, 12.11.2014. - Na službenoj stranici donjeckoga Šahtara osvanula je jučer vijest da je Dario Srna djeci u Donjecku uputio 20 tona neretvanskih mandarina. Srna je mandarine kupio u svome rodnom Metkoviću i platio prijevoz do Donjecka. Do kraja tjedna bit će razdijeljene donjeckim školama i primit će ih 23.143 djece, koliko ih je trenutno ostalo u Donjecku. Vijest prenosi index.hr.

 

 

na naslovnici

'Bitka na Neretvi'

Treći regionalni turnir u rukometu

Projekcija crtića 'Žuta minuta'

Počelo prikupljanje potpisa za kandidaturu

Izloženi radovi s umjetničke radionice

Samoborski bregi Metkovcima previsoki

Šetalištu uz Neretvu ime 116. brigade HV-a

Uređuje se opasno raskrižje

Zlato i dva srebra za Karate-klub 'Knez Domagoj'

Anamarija Jakić prvakinja Dalmacije

Marino Jerković predsjednik Foruma mladih SDP-a Metković

Kapović: Uz malo sreće, u kino ćemo s Nove godine

Veterani se sjetili preminuloga suborca

Nastavljena podjela posuda za otpad, niču i zeleni otoci

Tonči Matulić u GKS privukao mnoštvo

Vrtićanima prezentiran program 'Vidi i klikni'

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Hiperaktivni sanjari

Zbog iznude uhićen dvojac

Priče za uho
Edukativna radionica na njemačkome jeziku

Od ponora do pobjede

I Metkovci okrenuli oko Jabuke

Svijeće za vukovarske žrtve

Nebeski reflektor

Rezultati utakmica prošloga vikenda

Ponos i pijetet

Na Interliberu predstavljena Vidovićeva 'Zažapska onomastika'

MNK Podkraj na vrhu UMA lige seniora

Spašeni škanjac vraćen u prirodu

Veterani IV. gardijske brigade u Vukovaru

Prije 23 godine ustrojena 116. brigada HV-a

Mađarski ornitolozi ponovno u Metkoviću

Uspješan nastavak sezone

Grom i vjetar oborili diva

Ljepota ženskoga nogometa

Karatašima KK 'Metković' tri medalje u Baru

Četvrt stoljeća metkovskoga HDZ-a

Neretva junački s 5:1 nadigrala Junak

Matija Dedić 'razdžezao' brojnu publiku

Obilježen Svjetski dan šećerne bolesti

Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Što možemo gledati ovih dana

Grad traži komunalnoga redara

Prudu derbi i ostanak na vrhu

Bolje spriječiti nego liječiti

Škoska djeca u Vidu izrađivala kućice za ptice

Rezultati akcije 'Martinje'

Božo Petrov: Ako me prisluškuju, to je gubljenje vremena jer sve što mislim kažem javno

'Zažapska onomastika' na Interliberu

Nasip već sada može imati važnu ulogu u aktivnoj obrani od poplave

Veliko zanimanje za zakup poljoprivrednog zemljišta

Inicijativa za postavljanje spomen-obilježja pok. Mariju Jadrešku

Srna mandarinama darivao sve donjecke učenike

iz medija

SERVISI

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

Kada radi vaš liječnik

VRIJEME I DRUGE INORMACIJE

 

Stjepana Radića 1, 20350 Metković

tel: +385 (0) 20 681 020

e-mail: zaklada-ivapetrusic@metkovic.hr

OIB: 37607019336 MB: 04260279

IBAN: HR8924840081107037437; SWIFT: RZBHHR2X

 

Odluku o osnivanju gradske humanitarne zaklade donijelo je Gradsko vijeće u  prosincu 2013., a Ministarstvo uprave je u srpnju 2014. izdalo Rješenje o registraciji Zaklade i odobrilo joj rad.

Svrha zaklade je financijsko i materijalno pomaganje socijalno ugroženih obitelji i pojedinaca s područja grada Metkovića i prigradskih naselja.