1971

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

23.8.2016.
Katarina Šanjek
rođ. Šimun
1929. - 2016.
Katarina Šanjek

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 In memoriam

U Zaostrogu preminuo fra Srećko Vekić

Metković, 24.8.2016. - Danas je u zaostroškom franjevačkom samostanu u 79. godini života, 62. redovništva i 53. svećeništva preminuo fra Srećko Vekić, rođen u Metkoviću 1937. godine.

 

 Komentar

Čemu bodljikava žica?

Metković, 24.8.2016. - Nedavno smo pisali da je Luka Ploče u Hebrangovoj ulici prostor koji ima u koncesiji ogradila novom ogradom, što je pridonijelo ljepšem izgledu te uređene ulice. Nije nam jedino jasno čemu služi ružna bodljikava žica na vrhu ograde.

 Radionica

Kreativna subotu u muzeju

Metković, 24.8.2016. - Prirodoslovni muzej Metković poziva sve male kreativce od 1. do 5. razreda na radionicu Subota u muzeju, koja će se održati u subotu, 27. kolovoza s početkom u 10:30. Ponesite boje, škarice i ljepilo.

 

 Kultura

Radovi na sanaciji ljetne pozornice

Metković, 24.8.2016. - Nakon raskrivanja krova i skidanja akustične školjke iznad ljetne pozornice, ustvrdilo se da je noseća armirano-betonska greda u lošem stanju pa ju je trebalo srušiti i izraditi novu. Od izvođača radova doznali smo da to neće utjecati na rok predviđen za završetak radova.

 

 Komentar

Sama riječ žrtva jasna je po sebi

Metković, 23.8.2016. - Danas je u Metkoviću obilježen Europski Dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima i to na trima mjestima. Započelo se na Gradskome groblju sv. Ivana Nepomuka, gdje je odana počast našim sugrađanima i Neretvanima strijeljanima na tome mjestu (obratite pozornost na posljednji odlomak) u studenome 1944., ni mjesec dana nakon što su Metković napustili Nijemci i u njega ušli partizani.

 Predstavljanje knjige

Knjiga Mate Košćine predstavljena u Metkoviću

Metković, 23.8.2016. - Sinoć je u galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković predstavljena knjiga Mate Košćine u kojoj se nalazi nekoliko pripovijedaka okupljenih pod naslovom Sour' Maria Immacolata te rasprava na temu Narodni preporod u Dalmaciji. Knjigu su predstavili Nataša Tolj, voditeljica Narodne knjižnice Orebić, u čijem je nakladništvu knjiga tiskana, akademik Igor Fisković, prim. dr. Bartul Matijaca i prof. Leona Baumann.

 In memoriam

Sjećanje na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima

Metković, 23.8.2016. - U Hrvatskoj se danas obilježava Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima pa su tim povodom pred trima spomen-obilježjima u Metkoviću položeni vijenci i zapaljene svijeće.

 Radionica

Ponovno ' Šetnja mikrosvijetom'

Metković, 23.8.2016. - Zbog zanimanja svojih malih posjetitelja, Prirodoslovni muzej Metković u srijedu, 24. kolovoza od 10:30 ponavlja radionicu Šetnja mikrosvijetom, na kojoj se učenici petih i šestih razreda osnovne škole mogu upoznati s radom na mikroskopu.

 

 Rukomet

Luka Panza poveo kadete do europskoga srebra

Metković, 22.8.2016. - Na Europskom kadetskom prvenstvu u rukometu (EHF M18 EURO), koje je prošlih dana igrano u Koprivnici, hrvatska je kadetska reprezentacija u finalu izgubila od Francuske 38:40.

 Zanimljivosti

I. VW susret u Metkoviću

Metković, 22.8.2016. - U organizaciji domaćih ljubitelja njemačkoga narodnoga automobila, protekloga je vikenda u Metkoviću održan I. VW susret Metković, na kojemu se okupilo preko 150 ljubitelja Volkswagena iz više hrvatskih i bh. gradova.

 Koncert

Neven Hrustić za kraj 'Metkovskoga ljeta'

Metković, 22.8.2016. - Mladi hrvatski gitarist, multiinstrumentalist, aranžer i skladatelj Neven Hrustić u subotu je u dvorištu obitelji Barbir na Verajinu guvnu održao svoj gitaristički koncert.

 Rad udruga

Veterani nahranili posjetitelje 'Ribarske noći'

Metković, 21.8.2016. - Veterani IV. gardijske brigade DNŽ sudjelovali su na pučkoj fešti VII. Ribarska noć sinoć održanoj sinoć u Pločama. Značajka te fešte je ta što u natjecanju bez službenoga ocjenjivanja sudionici u cijelosti snose troškove jela koje se besplatno dijeli.

 Vjerski život

Hodočasnici na svome 1700 km dugom putu prošli kroz Metković

Metković, 21.8.2016. - Sinoć je u Metković iz Međugorja stigla skupina od pedesetak hodočasnika koji su 12. lipnja krenuli iz Osijeka na 1700 km dugačko II. Zavjetno hodočašće Marijanski zavjet za domovinu.

 Poljoprivreda

Obavijest maslinarima

Metković, 21.8.2016. - Zadnjim pregledom lovnih trapova na opažačkim mjestima diljem županije utvrđena je pojava druge generacije maslinove muhe (Bactrocera oleae).

 Rukomet

Kadeti u finalu Eura !!!

Metković, 21.8.2016. - Naši kadeti predvođeni metkovskim trenerom Lukom Panzom i našim sad već bivšim igračem, kapetanom reprezentacije Ivanom Konculom pobjeđuju sve pred sobom i ostala im je još jedna stepenica do vrha. Inače, Euro se održava u Koprivnici, a naši dečki finale igraju danas u 17:30 – javlja RK Metković 1963 putem svoga FB profila.

 

 Zanimljivosti

Metkovka Petra Volarević je 'Kraljica osobnosti' i II. 'Princeza Jadrana'

Metković, 20.8.2016. - U Loparu na otoku Rabu jučer je održano finale izbora Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika, u kojemu je naša sugrađanka Petra Volarević ponijela dvije titule; Kraljica osobnosti i II. Princeza Jadrana. Sve su lijepe, ali nama je naša najljepša.

 

 Izbori

Na kandidacijskim listama šestero Metkovaca i još četvero Neretvana

Metković, 20.8.2016. - Pročešljali smo malo kandidacijske liste za izbor zastupnika u Hrvatski sabor, tražeći koliko na njima ima kandidata iz Metkovića i doline Neretve. Posebno nas je zanimala naša X. izborna jedinica. Zanimljivo je da dvije najveće stranke na svojim listama imaju ukupno samo jednoga kandidata iz doline Neretve.

 Izbori

Most u GKS-u predstavio svoje kandidate u X. izbornoj jedinici

Metković, 20.8.2016. - Sinoć je u kazališnoj dvorani Gradskoga kulturnog središta Metković održan predizborni skup Mosta nezavisnih lista, kako se moglo čuti, jedan od rijetkih klasičnih predizbornih skupova jer će Most u predizbornoj kampanji preferirati druženje s biračima.

 Koncert

Koncert Nevena Hrustića

Metković, 19.8.2016. - Ljubitelji gitare, bilo slušatelji bilo gitaristi, sutra će na Verajinu guvnu doći na svoje. U dvorištu obitelji Barbir od 20:30 nastupit će mladi gitarist, multiinstrumentalist, aranžer, skladatelj i utemeljitelj vlastitih sastava Neven Hrustić, koji je studirao na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i na Universität für Musik und darstellende Kunst u Grazu, a usavršavao se još na seminarima mnogih renomiranih glazbenika u zemlji i u inozemstvu.

 Projekti

Za 120 domaćinstava kvalitetnija vodoopskrba

Metković, 19.8.2016. - Upravo je u tijeku priključenje novoga cjevovoda u Ulici A. K. Miošića na gradsku vodovodnu mrežu. Cjevovod je dugačak 1080 metara i profila je 160 mm. Tako će 120 domaćinstava u Ulici A. K. Miošića i okolnim naseljima dobiti kvalitetnu vodoopskrbu.

 Radionica

Šetnja mirkosvijetom

Metković, 19.8.2016. - U prirodoslovnom muzeju Metković održana je radionica Šetnja mikrosvijetom na kojoj su učenici petih i šestih razreda osnovne škole imali priliku upoznati se s radom na mikroskopu.

 Obavijest

Dio Splitske i Kneza Domagoja sutra bez vode

Metković, 18.8.2016. - Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Splitskoj ulici, od Autobusnog kolodvora do Veletržnice te u dijelu Ulice kneza Domagoja, da će 19. kolovoza (petak) od 10 do 13 sati zbog spajanja novoga cjevovoda ulice A. K. Miošića na postojeći cjevovod u Splitskoj ulici doći do prekida u vodoopskrbi.

 

 Kazalište

Edukativna predstava na temu ekologije

Metković, 18.8.2016. - Na platou crkve sv. Nikole Biskupa u Metkoviću sinoć je u sklopu Metkovskoga ljeta splitsko lutkarsko kazalište Produkcija Z mališanima izvelo edukativnu predstavu Keko Eko.

 Projekti

Završni radovi pred asfaltiranje Puta Vida

Metković, 18.8.2016. - Na potezu od spoja Puta Vida s ulicom Marka Marulića na Glibuši pa do izlaza na Put Narone pred Vidom, gotovo su završeni radovi na postavljanju betonskih rubnjaka u toj ulici. Nakon što se završe još neki manji radovi, asfaltiranje ulice očekuje se sljedećega tjedna.

 Izložba

Larpurlartizam @ Prirodoslovni muzej Metković

Metković, 17.8.2016. - Udruga Power Progressive Art poziva umjetnike da se do 25. kolovoza prijave za izlaganje svojih radova u Prirodoslovnome muzeju Metković.

 Projekti

Preuređenje Trga bana Jelačića

Metković, 17.8.2016. - Nakon nekoliko dana pripremnih radova, počeli su i građevinski radovi na rekonstrukciji i uređenju istočnoga dijela Trga bana Jelačića, na kojem će se uz nova parkirna mjesta i zelene površine izgraditi dječje igralište.

 Vjerski život

Misa na Sv. Roka

Metković, 17.8.2016. - Na Gradskome groblju sv. Ivana Nepomuka jučer je služena tradicionalna misa na Sv. Roka, kojoj je prethodila procesija sa svečevom slikom. Misu je u koncelebraciji fra Kristijana Šilića služio fra Dujo Jukić.

 Projekti

Uskoro počinju radovi i u Neretvanskih gusara

Metković, 17.8.2016. - Danas smo na dvama mjestima snimili radove na izgradnji kolektora oborinske i fekalne odvodnje u Ulici Nikole Tesle. Slijedeći tjedan, nakon asfaltiranja Puta Vida na Glibuši, započet će radovi i na kolektoru u Ulici Neretvanskih gusara.

 Projekti

Asfaltiranje biciklističke staze

Metković, 17.8.2016. - Jutros je započelo asfaltiranje biciklističke staze u sklopu rekonstrukcije Šetališta 116. brigade HV-a. Prvo se nanosi temeljni sloja asfalta, a od izvođača radova tvrtke Ipsum d.o.o. doznajemo da je za slijedeći tjedan planirano popločavanje šetnice betonskim kockama.

 Šport

Jerkovčanima Malonogometni turnir 'Crni put – sv. Nikola'

Metković, 16.8.2016. - Sinoć je na igralištu OŠ don Mihovila Pavlinovića odigrana završnica Malonogometnoga turnira Crni put – sv. Nikola, koji se ove godine igrao prvi put. U utakmici za prvo mjesto momčad UL Jerkovac uvjerljivo je 7:2 svladala momčad Dalmata i tako zasluženo osvojila turnir.

 Izložba

Od prirode ka uresu

Metković, 15.8.2016. - Prirodoslovni muzej Metković domaćin je izložbi unikatnoga nakita inspirirana prirodoslovnim ljepotama Neretve. Izložba naziva Od prirode ka uresu autorice Julijane Rodić Ozimec otvorena je u subotu, 13. kolovoza uoči početka XIX. Maratona lađa, a uz nju su izloženi i novi suveniri Muzeja.

 Kultura

Maslini u lice

Metković, 15.8.2016. - U okviru VIII. Neretvanskih pjesničkih susreta Maslini u lice, koji su se u Opuzenu, Metkoviću, Pločama i Podgradini održavali od 11. do 14. kolovoza, u petak su u Gradskoj knjižnici Metković predstavljene dvije knjige Matije Maše Vekić.

 Obljetnice

Upravni proslavili 35. obljetnicu mature

Metković, 15.8.2016. - Pri kraju smo ljetne sezone tijekom koje se metkovski maturanti tradicionalno okupljaju na okruglim i poluokruglim obljetnicama mature. Upravo su to učinili upravni referenti iz 1981. proslavivši 35. obljetnicu.

 

 Čestitka

Čestitamo vam Veliku Gospu
Metković, 15.8.2016. - Čestitamo vam blagdan Velike Gospe najljepšom marijanskom pjesmom koju je napisao isusovac pater Petar Perica, autor isto tako poznate pjesme Do nebesa nek' se ori.

 

 Rad udruga

Metković dobio ispostavu HGSS-a

Metković, 14.8.2016. - Jučer je u Pavlovači svečano otvorena ispostava Hrvatske gorske službe spašavanja u Metkoviću. Riječ je o novoobnovljenome objektu koji će služiti potrebama lokalnoga HGSS-a. Čast otvorenja pripala je gradonačelnici Katarini Ujdur, a u uz nju su otvorenju nazočili ministar pravosuđa Ante Šprlje i bivši saborski zastupnik Mosta Mario Klobučić.

 Rad udruga

Za Maraton 40 vespaša stiglo na druženje u Metković

Metković, 14.8.2016. - Vespa-klub Metković je u sklopu XIX. Maratona lađa organizirao svoj II. Vespa-susret koji je protekao u sjajnoj atmosferi. Na okupljanje u Metkoviću odazvalo se ukupno 40 vespaša koji iz VK Dubrovnik, VK Split, VK Zadar, VK Zagreb, VK Tuzla i VK Histria.

 Maraton lađa

Bjelovarci prvi, Kominjani i Stablinari nisu preuzeli odličja

Metković, 14.8.2016. - Na startu XIX. Maratona lađa na Neretvi pojavile su se 34 posade, od kojih je jedna veslala izvan konkurencije. Njih je došlo ispratiti mnoštvo gledatelja s obale i turističkih brodova te mnogi dužnosnici u Vladi RH, istaknuti članovi političkih stranaka i mnogi poznati iz javnoga života.

 Maraton lađa

U dramatičnom finišu Veliki štit pripao Bjelovarcima

Metković, 13.8.2016. - Da Maraton lađa na Neretvi ne može bez drame pokazala je i današnja utrka lađa od Metkovića do Ploča. Kominski Gusari vodili su cijelu utrku, no iz Crne rijeke u Pločanski zaljev ulovili su skupa sa Stablinarima, koji su ih cijelo vrijeme pratili u parić.

 Glazba

Ljubav je ko igra

Metković, 13.8.2016. - Nedavno smo pisali da će na CMC televiziji premijerno biti objavljen videospot pjesme Ljubav je ko igra koju izvode Kraljevi Neretve. Pogledajte kako on izgleda.

 Festival

Branku i Neveni Grand Prix, a Bebi prva nagrada publike

Metković, 13.8.2016. - Evo još lijepih vijesti iz Opuzena. Grand Prix festivala ponio je duet Branko Medak i Nevena Gnječ, dok je prva nagrada publike pripala Zoranu Bebiću Bebi. Čestitamo i njima i našim učiteljicama. Više na portalu slobodnadalmacija.hr.

 

 Festival

'Žveljarinu' u Opuzenu druga nagrada publike

Metković, 13.8.2016. - Klapa učiteljica Žveljarin ponovno se iz Opuzena vraća s nagradom. Na sinoć održanome Festivalu Melodije hrvatskog juga Opuzen 2016. publika joj je dodijelila drugu nagradu. Klapa je pjevala pjesmu Dolina za koju je nedavno predstavila videospot.

 

 Zabava

'Otpisani' u burnoj završnici pobijedili 'Upisane'

Metković, 13.8.2016. - Drugoga Dana neretvanske kneževine sinoć je u Gradskome parku održan turnir u kojemu su se dvije ekipe, što su se nazvale Otpisani i Upisani, nadmetale u vađenju jabuka ustima iz vode, obaranju ruke, bacanju potkove, skakanju u vrećama i potezanju užeta.

 Zabava

Maratonski turnir u kartama i pikadu

Metković, 13.8.2016. - Na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću jučer s početkom u 19 sati otpočela su dva paralelna turnira, onaj u kartama i turnir u pikadu. Bilo je dosta prijavljenih natjecatelja te su turniri potrajali do ranih jutarnjih sati, tako da se pobjednik pikado turnira u 501-ici znao tek u 3 sata u noći.

 Radionica

Šetnja mikrosvijetom

Metković, 12.8.2016. - Polako nam se približava i nova školska godina, obnovite znanje ili stecite nova i zadivite svoje nastavnike. Prirodoslovni muzej Metković 17. kolovoza (srijeda) u 10,30 poziva učenike 5-ih i 6-ih razreda na radionicu Šetnja mikrosvijetom.

 Zaštita prirode

Započela izgradnja promatračnica za ptice u delti Neretve

Metković, 12.8.2016. - Uspostava promatračnica za ptice na području delte rijeke Neretve, projekt Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije trenutno je u svojoj završnoj fazi. Započela je izgradnja dviju promatračnica, nakon čega slijedi njihovo opremanje panoramskim teleskopom, video nadzorom i interpretativnim pločama.

 Promet

Policija promet preusmjerava na Prud i Nova Sela

Metković, 12.8.2016. - Još jednom obavještavamo građane da zbog povećanih gužvi koje se i ovaj vikend očekuju na graničnim prijelazima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske želimo obavijestiti o alternativnim pravcima i vremenima kada su najveće gužve kako bi građani mogli na vrijeme planirati svoja putovanja.

 Obavijest

Budite redar na Maratonu i zaradite

Metković, 12.8.2016. - Udruga lađara Neretve hitno traži 30 redara koji bi na raspolaganju bili sutra od 14:30 do 17 sati, tj. starta Maratona. Za taj posao dobit će novčanu naknadu, a primit će se prvih 30 koji se jave na broj 098 909 20 58.

 

 Manifestacije

Prepad gusarića na tržnicu

Metković, 12.8.2016. - Nakon što su noć proveli u svome taboru u Gradskome parku, jutros su se mali neretvanski gusari uputili ka Gradskoj tržnici na kojoj su izveli prepad uz otimačinu voća. Popodne su u parku na rasporedu viteške igre.

 Maraton lađa

'Gusaricama' III. Maraton lađarica na Neretvi

Metković, 12.8.2016. - Na III. Maratonu lađarica na Neretvi jučer su iz Opuzena put Metkovića startale četiri ženske posade, od kojih je ciljnu crtu ispod Lučkoga mosta u Metkoviću prva prešla posada Gusarice Metković. Za deset kilometara uzvodno do Metkovića trebalo im je sat i 21 minuta.

 Manifestacije

Otvoreni 'Dani neretvanske kneževine'

Metković, 12.8.2016. - Jučer u predvečerje Neretvom su u Metković doplovili neretvanski gusari dovodeći sa sobom zarobljenoga dužda i bogat plijen. Na obali su ih dočekali mali neretvanski gusari i sproveli do Trga kralja Tomislava. Dužd je stavljen u okove i za njega će se tražiti otkupnina.

 Maraton lađa

Sve spremno za Maraton, popodne utrka lađarica

Metković, 11.8.2016. - Dalibor Obradović, predsjednik Udruge lađara Neretve, na današnjoj je konferenciji za medije povodom 19. Maratona lađa, rekao je da su ove godine u konkurenciji 33 lađe, a prijavljeno je 34 ekipe, od kojih jedna neće biti u konkurenciji.

 Manifestacije

Osiguranje spriječilo otmicu gradonačelnice

Metković, 11.8.2016. - Drskim prepadom jutros je skupina od pedesetak neretvanskih gusarića, predvođenih knezom Berigojem, upala u Ured gradonačelnice Ujdur tražeći novac i druge vrijednosti.

 Rekreacija

U Metkoviću otvoren 'CrossFit 20350'

Metković, 11.8.2016. - Jučer je u prizemlju Boćarskoga doma otvoren Fitness -centar CrossFit 20350, prvi licencirani CrosFit box u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

 Kazalište

Predstava kazališta 'Teatroman' opravdala očekivanja publike

Metković, 11.8.2016. - Sinoć je u GKS-u održana predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere, za koju je prema knjizi američkog bračnog terapeuta Johna Graya tekst napisao Paul Dewandre.

 Elektroopskrba

Veći dio doline Neretve sutra bez struje

Metković, 10.8.2016. - Zbog žurne intervencije na postrojenju TS 110/35 kV Opuzen u četvrtak, 11. kolovoza od 13 do 16 sati bez električne energije bit će potrošači na području Grada Metkovića, Grada Opuzena, općina Kula Norinska, Slivno i Zažablje te naselja u BiH Gabela Polje, Doljani i Crnići. U slučaju prijevremenoga završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Koncert

Dvi ure gypsy-swinga u Gradskome parku

Metković, 10.8.2016. - Sastav Gadjo Manouche sinoć je u sklopu Metkovskoga ljeta u Gradskome parku dvosatnim koncertom ostavio upečatljiv dojam na metkovsku publiku, koja je mogla uživati u gypsy-swingu.

 Plesna večer

Rasplesani trg

Metković, 9.8.2016. - Plesna škola Calypso ovoga ljeta na Trgu kralja Tomislava povremeno organizira plesne večeri za najmlađe.

 Socijalna skrb

Natječaj za kupnju udžbenika

Metković, 9.8.2016. - Upravni odbor Zaklade Neretvansko srce danas je raspisao Natječaj za kupnju udžbenika za osnovnu školu za školsku godinu 2016./17. Pravo sudjelovanja temeljem imaju socijalno ugrožene obitelji čija djeca pohađaju osnovnu školu, a imaju prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

 

 Šport

ŽNK Neretva s pojačanjima u I. ligu

Metković, 9.8.2016. - Jučer je u službenim prostorijama NK Neretva održan sastanak Ženskoga nogometnog kluba Neretva pred početak prvoligaške sezone za 2016./2017. Nogometašicama Neretve tom se prigodom obratio trener Neven Majić i predstavio pojačanja za nadolazeću sezonu u prvoj ligi.

 Šport

Srna otišao iz reprezentacije

Metković, 8.8.2016. - Darijo Srna, kao što je ranije najavio, pismom se oprostio od hrvatske reprezentacije za koju je debitirao još 2002. godine. Pročitajte emotivno pismo kapetana objavljeno na portalu index.hr.

 

 Rad udruga

Metkovski biciklisti na proslavi u Kninu

Metković, 8.8.2016. - U petak je u Kninu svečano obilježena 21. obljetnica vojno-redarstvene akcije Oluja te je proslavljen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Kako bi nazočili tom događaju i odali počast svim poginulim braniteljima, na put u Knin na svojim su se biciklima uputili članovi BK Metković Luka Volarević, Dalibor Talajić, Pero Primorac i Alen Liković. Opširnije pročitajte na mrežnoj stranici BK Metković.

 

 Rad udruga

Metkovski planinari osvojili Komove

Metković, 8.8.2016. - Osamnaest članova HPD Gledavac iz Metkovića prošloga je vikenda krenulo u Crnu Goru put Komova, gotovo dva i pol kilometra visoke planine u neposrednoj blizini Albanske granice.Šestorica se planinara u petak uspjela popeti na najviši vrh, 2487 metara visok Kučki kom, a sutradan su se svi popeli Vasojevićki Kom, koji je dvadesetak metara niži, ali i penjački manje zahtjevan.

 Šport

Završnica MNT 'Crni put – Sv. Nikola'

Metković, 8.8.2016. - Danas malonogometni turnir Crni put – Sv. Nikola ulazi u svoju završnicu. Večeras su na programu četvrtfinalne utakmice. U prvoj u 21:30 sati sastaju se ekipe Dalmate i Vina Pilan Idea namještaj, dok će se u drugoj sastati MNK Killersi Iskopi Boras i CB Label Šuškovo.

 

na naslovnici

U Zaostrogu preminuo fra Srećko Vekić

Čemu bodljikava žica?

Kreativna subotu u muzeju

Radovi na sanaciji ljetne pozornice

Sama riječ žrtva jasna je po sebi

Knjiga Mate Košćine predstavljena u Metkoviću

Sjećanje na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima

Ponovno ' Šetnja mikrosvijetom'

Luka Panza poveo kadete do europskoga srebra

I. VW susret u Metkoviću

Neven Hrustić za kraj 'Metkovskoga ljeta'

Veterani nahranili posjetitelje 'Ribarske noći'

Hodočasnici na svome 1700 km dugom putu prošli kroz Metković

Obavijest maslinarima

Kadeti u finalu Eura !!!

Metkovka Petra Volarević je 'Kraljica osobnosti' i II. 'Princeza Jadrana'

Na kandidacijskim listama šestero Metkovaca i još četvero Neretvana

Most u GKS-u predstavio svoje kandidate u X. izbornoj jedinici

Koncert Nevena Hrustića

Za 120 domaćinstava kvalitetnija vodoopskrba

Šetnja mirkosvijetom

Dio Splitske i Kneza Domagoja sutra bez vode

Edukativna predstava na temu ekologije

Završni radovi pred asfaltiranje Puta Vida

Larpurlartizam @ Prirodoslovni muzej Metković

Preuređenje Trga bana Jelačića

Misa na Sv. Roka

Uskoro počinju radovi i u Neretvanskih gusara

Asfaltiranje biciklističke staze

Jerkovčanima Malonogometni turnir 'Crni put – sv. Nikola'

Od prirode ka uresu

Maslini u lice

Upravni proslavili 35. obljetnicu mature

Čestitamo vam Veliku Gospu

Metković dobio ispostavu HGSS-a

Za Maraton 40 vespaša stiglo na druženje u Metković

Bjelovarci prvi, Kominjani i Stablinari nisu preuzeli odličja

U dramatičnom finišu Veliki štit pripao Bjelovarcima

Ljubav je ko igra

Branku i Neveni Grand Prix, a Bebi prva nagrada publike

'Žveljarinu' u Opuzenu druga nagrada publike

'Otpisani' u burnoj završnici pobijedili 'Upisane'

Maratonski turnir u kartama i pikadu

Šetnja mikrosvijetom

Započela izgradnja promatračnica za ptice u delti Neretve

Policija promet preusmjerava na Prud i Nova Sela

Budite redar na Maratonu i zaradite

Prepad gusarića na tržnicu

'Gusaricama' III. Maraton lađarica na Neretvi

Otvoreni 'Dani neretvanske kneževine'

Sve spremno za Maraton, popodne utrka lađarica

Osiguranje spriječilo otmicu gradonačelnice

U Metkoviću otvoren 'CrossFit 20350'

Predstava kazališta 'Teatroman' opravdala očekivanja publike

Veći dio doline Neretve sutra bez struje

Dvi ure gypsy-swinga u Gradskome parku

Rasplesani trg

Natječaj za kupnju udžbenika

ŽNK Neretva s pojačanjima u I. ligu

Srna otišao iz reprezentacije

Metkovski biciklisti na proslavi u Kninu

Metkovski planinari osvojili Komove

Završnica MNT 'Crni put – Sv. Nikola'

iz medija

SERVISI

Metković 1422. - 2022.

Metković 1422. - 2022.

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

 
Pogrebene usluge - sve na jednom mjestu
 

VRIJEME I DRUGE INORMACIJE