1864

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

10.12.2016.
Ljubica Kovač - Gara
pok. Pave
1928. - 2016.
Ljubica Kovač - Gara

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 Internet

10.000-ta vijest

Metković, 10.12.2016. - Došao je taj dan za koji smo bili procijenili da bi mogao pasti koncem 2016. Objavili smo, nominalno, 10.000-tu vijest. Sasvim slučajno, riječ je o prethodnoj vijesti koja govori o Božiću u Neretvi. Nažalost, vijesti od 2001. do početka 2003. nestale su jer su objavljivane na platformi za koju je vladalo načelo first in – first out.

 Manifestacije

Izvrstan početak 'Božića u Neretvi'

Metković, 9.12.2016. - Trg dr. Franje Tuđmana u Metkoviću od danas će pa sve do 8. siječnja dogodine biti popularno mjesto okupljanja Metkovaca i gostiju našega grada. Na to ukazuje večerašnji šušur prvoga dana manifestacije Božić u Neretvi što ju je organizirala Turistička zajednica grada Metkovića.

 Kultura

Pjesme Vladimira Pavlovića živjet će još dugo

Metković, 9.12.2016. - Povodom dvadesete obljetnice smrti pjesnika Vladimira Pavlovića večeras je u organizaciji ogranka Matice hrvatske Metković i Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića održana pjesnička večer njemu posvećena.

 Policija

Info-pult na Trgu kralja Tomislava

Metković, 9.12.2016. - Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti policijski službenici iz PP Metković danas su na Trgu kralja Tomislava od 10 do 12 sati izložili opremu za detekciju droga u organizmu te uređaje za kontrolu brzine automobila.

 Poziv

Sudjelujte u izdavanju IX. broja HNZ-a

Metković, 9.12.2016. - Uredništvo Hrvatskoga neretvanskog zbornika uime Društva Neretvana i prijatelja Neretve poziva Vas da svojim prilogom obogatite deveti broj toga libra.

 Policija

Pronađeni kradljivci mopeda

Metković, 9.12.2016. - Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica mladića u dobi od 17 i 21 godine osumnjičeni su za dva kaznena djela krađe.

 Radionica

Naučite izrađivati blagdanske ukrase

Metković, 9.12.2016. - Prirodoslovni muzej Metković poziva male kreativce na radionicu blagdanskih ukrasa u subotu, 10. prosinca od 10 do 12 sati. Ponesite kutije, ljepilo i boje.

 

 Manifestacije

Sve je spremno za 'božićanje' u Neretvi

Metković, 8.12.2016. - Ugostiteljske kućice, kolokvijalno zvane božićnima, danas su postavljene na južnome dijelu Trga dr. Franje Tuđmana. Svoja „vrata“ otvaraju sutra u 14 sati, a od 21 sat nastupa grupa Narona.

 

 Rad udruga

Nešto staro za nešto novo

Metković, 8.12.2016. - Udruga Otac Ante Gabrić obilježila je Međunarodni dan volontera kreativnom radionicom Nešto staro za nešto novo, na kojoj su volonteri naučili kako staru staklenu ambalažu preurediti u ukrasni predmet.

 Folklor

Neretvanski stari bali

Metković, 8.12.2016. - U organizaciji KUD-a Metković prošloga je vikenda održan dvodnevni Seminar hrvatskog folklora na kojemu su uz voditelje i članove domaćina, sudjelovali voditelji i članovi ostalih neretvanskih društava koja njeguju tradicijsku kulturu neretvanskog kraja, kao i gosti.

 Šport

Ante Živković prvi do tvrđave Imperijal

Metković, 8.12.2016. - Utrkom Stazom deva dubrovački sportaši i planinari simbolično su prošli tjedan odali počast braniteljima Dubrovnika, ali i onima koji su za vrijeme Domovinskog rata hranom i vodom opskrbljivali simbol obrane Dubrovnika – tvrđavu Imperijal. Pobjednici utrke su Ante Živković u muškoj te Helena Gleđ u ženskoj konkurenciji.

 Rad udruga

Što će u prosincu biti u Udruzi 'Otac Ante Gabrić'

Metković, 8.12.2016. - Iz Udruge Otac Ante Gabrić poslali su nam raspored organiziranih dnevnih aktivnosti tijekom ovoga prosinca.

 Projekti

Gdje se što radi

Metković, 8.12.2016. - Prije nekoliko dana obišli smo gradilišta u Ulici Nikole Tesle te u Ilije Bošnjaka, odnosno Ive Lole Ribara i načinili nekoliko fotografija.

 Turizam

Stigle nam pametne klupe i info-kiosci

Metković, 8.12.2016. - U sklopu Javnoga poziva za kandidiranje programa za potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2016. godini, Turistička zajednica grada Metkovića prijavila je projekt Razvoj ciklo-turizma u gradu Metkoviću.

 Obavijest

Sutra bez vode dio S. Radića i Doljani

Metković, 8.12.2016. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga iz ulice Stjepana Radića od Socijalnoga do granice i naselja Doljani u BiH, da će u petak, 9. prosinca od 8 do 13 sati zbog izrade spoja Međunarodnoga graničnog prijelaza Metković na postojeću vodovodnu mrežu doći do prekida u vodoopskrbi.

 

 Šport

Započeo 24. BMT 'Metković 2016.'

Metković, 8.12.2016. - U Gradskoj športskoj dvorani jučer je započeo 24. Božićni malonogometni turnir Metković 2016. Otvoren je utakmicom juniorskih ekipa CB Polo i Palačinkara stari plac, u kojoj je potonja slavila 0:5. Evo svih rezultata jučerašnjega pretkola:

 Manifestacije

U petak počinje 'Božić u Neretvi'

Metković, 7.12.2016. - Prvi put će se u Metkoviću održati manifestacija Božić u Neretvi i to na Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje vas od 9. prosinca do 8. siječnja očekuju koncerti, sportska događanja te bogata gastronomska ponuda u „božićnim“ kućicama.

 Humanost

Čestitajmo kao nekada - kupimo božićne i novogodišnje čestitke

Metković, 7.12.2016. - Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići tradicionalno u prosincu pokreće humanitarnu prodaju čestitaka pod nazivom Čestitajmo kao nekada.

 Dolina Neretve

Kuljanski guslar Mijo Jerković

Metković, 7.12.2016. - Mario Talajić poslao nam je iz Zagreba dvije fotografije koje će naći svoje mjesto u mozaiku povijesti doline Neretve. Riječ je o fotografijama s Kule Norinske na kojima je guslar Mijo Jerković, a snimljene su tridesetih godina prošloga stoljeća. Možda tko prepozna ostale.

 Glazba

Vice Šiljeg Kralj u komičnoj operi 'Turia i Plamenko'

Metković, 7.12.2016. - Prošloga je četvrtka u Šibeniku premijerno izvedena opera Turia i Plamenko, u kojoj zapažen lik Kralja tumači naš Vice Šiljeg, student na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu, a domaćoj publici poznat još od nastupa i pobjeda na Festivalu pjevača amatera 'Glas Neretve'. Čestitamo!

 

 Domovinski rat

Veterani Četvrte u Dubrovniku na predstavljanju monografije II. gardijske brigade HV-a.

Metković, 7.12.2016. - Povodom obilježavanja 25. obljetnice herojske obrane tvrđave Srđ, simbola obrane Dubrovnika i ostalih dijelova opkoljenoga Grada, u sjećanje na Svetoga Nikolu, 6. prosinca 1991. Dubrovačko-neretvanska županija jučer je u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku predstavila monografiju II. gardijske brigade HV-a.

 Tradicija

Sajam rukotvorina i doček sv. Nikole

Metković, 7.12.2016. - Na Trgu kralja Tomislava jučer je u organizaciji Turističke zajednice Grada Metkovića i Udruge lađarica Metkovke tradicionalno upriličen Sajam rukotvorina i doček sv. Nikole.

 Poziv

Prijavite svoje kandidate za tijela ULN-a

Metković, 6.12.2016. - Udruga lađara Neretve obavještava zainteresirane da 9. prosinca 2016., sukladno pravnim aktima Udruge, započinje kandidacijsko razdoblje za izbor tijela Udruge lađara Neretve.

 Obavijest

Vježba Civilne zaštite

Metković, 6.12.2016. - Temeljem Zakona o sustavu civilne zaštite i pripadajućim pravilnicima, Grad Metković organizira vježbu s operativnim snagama Civilne zaštite Metković 2016 - propan-butan. Prema elaboratu koji su izradili zapovjednici JVP-a Metković i DVD-a Metković u vježbi bi trebali sudjelovati slijedeći sudionici:

 Poziv

Poziv na Redovnu skupštinu DVD-a Metković

Metković, 6.12.2016. - Dobrovoljno vatrogasno društvo Metković svojim je članovima uputilo poziv na Redovnu skupštinu Društva Metković koja će se održati 18. prosinca 2016. godine s početkom u 18 sati u Zgradi političkih stranaka u Metkoviću.

 

 Vjerski život

Župa svetoga Nikole Biskupa proslavila blagdan svoga zaštitnika

Metković, 6.12.2016. - Danas je u metkovskoj Župi sv. Nikole Biskupa bilo posebno svečano na misi s procesijom koju je predvodio profesor na KBF-u u Zagrebu don Ivan Bodrožić.

 Koncert

Nakon dvije godine džezeri OSRH-a ponovno u Metkoviću

Metković, 6.12.2016. - Nakon ovogodišnjega Metkovskog ljeta niz vrhunskih koncerata nastavlja se i u Prosinačkim svečanostima. U subotu, 10. prosinca u kazališnoj dvorani GKS-a u 19:30 nastupit će Jazz orkestar Oružanih snaga Republike Hrvatske sa solistom Adalbertom Turnerom Jucijem, članom Zagrebačkoga gradskog kazališta Komedija. Ulaz je slobodan.

 

 

Štićenici Doma za starije osobe i rehabilitaciju dočekali sv. Nikolu

Metković, 6.12.2016. - Štićenici metkovskoga Doma za starije osobe i rehabilitaciju danas su dočekali svetoga Nikolu, koji im je donio darove, a oni su ga podarili pjesmom i recitacijom.

 Tradicija

Sveti Nikola pohodio metkovske vrtićane

Metković, 6.12.2016. - Danas je u Središnji vrtić i u Vrtić Radost među mališane stigao sv. Nikola te izazvao veliko veselje, ali našlo se i pokoje zaplašeno lice. Krampusa je ostavio vani jer je bio siguran da dolazi među dobru djecu, koja su mu obećala da će i dalje biti dobra te slušati svoje roditelje i tete.

 Rad udruga

Udruga 'Dobra' o važnosti volontiranja

Metković, 5.12.2016. - Povodom obilježavanja Međunarodnoga dana volontera Udruga Dobra u svojim je prostorijama organizirala prigodno motivacijsko predavanje o važnosti volontiranja, primjerima dobre prakse i osvrtu na učinjeno.

 Šport

Stopostotni učinak košarkaša

Metković, 5.12.2016. - U trećem kolu B-1 košarkaške lige jug KK Metković je na domaćem terenu pobijedio KK Mislav iz Podstrane rezultatom 72:66 i tako ostvario drugu pobjedu, a razveselili su nas i mlađi uzrasti.

 Rukomet

Rukometaši 'Metkovića 1963' podijelili bodove sa Splićanima

Metković, 5.12.2016. - U Gradskoj športskoj dvorani odigran je susret 10. kola I. HRL-jug između RK Metković 1963 i RK Split, koji je završio neodlučenim rezultatom 22:22.

 Elektroopskrba

Sutra bez struje dio Općine Slivno

Metković, 5.12.2016. - Zbog radova na sanaciji TTS 10/0,4 kV i Mž 0,4 kV Duboka, 6. prosinca (utorak) od 9 do 15 sati bez električne će energije biti naselja Klek, Radalj, Repić, Duboka, Komarna, Raba, Kremena i Duba te granični prijelaz Klek U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Obrazovanje

Večer matematike u metkovskoj Gimnaziji

Metković, 5.12.2016. - Gimnazija Metković u popularnom projektu Hrvatskoga matematičkog društva znanom kao Večer matematike sudjeluje četvrtu godinu zaredom. Tako su prošli tjedan tamo održane radionice kojima je svrha bila popularizacija matematike te poticaj učenika za nastavak matematičkog obrazovanja.

 Domovinski rat

Veterani pronijeli zastavu bivšim južnim bojištem

Metković, 4.12.2016. - Točno u šest sati jutros priključili smo se na Autobusnom kolodvoru Metković veteranima IV. gardijske brigade, podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju, koji su kretali put krajnjega hrvatskog juga kako bi posjetili mjesta na kojima su se borili za oslobađanje naše domovine te na nekima od njih razvili veliku 20-metarsku zastavu. Time su htjeli ukazati na dvadeset petu obljetnicu okupacije hrvatskoga juga i stravičnoga napada na Dubrovnik, koji se zbio na Svetoga Nikolu 6. prosinca 1991.

 Kazalište

Drama HNK-a u Zagrebu gostovala s predstavom Bella figura

Metković, 3.12.2016. - Predstava Yasmine Reze Bella figura u izvedbi Drame Hrvatskoga narodnog kazališta iz Zagreba sinoć je u režiji Borisa Liješevića odigrana u metkovskome Gradskom kulturnome središtu.

 Gradske vijesti

Na Trgu okićena velika božićna jela

Metković, 3.12.2016. - Na Trgu kralja Tomislava jutros je bilo šareno i veselo, a zašarenila su ga i razveselila djeca iz Dječjega vrtića Metković, kojima su se u ukrašavanju velike jele pridružila i druga djeca koju su roditelji doveli na Trg.

 Predavanje

Emocionalni razvoj kod djece s teškoćama u razvoju

Metković, 3.12.2016. - Povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom sinoć je u prostorijama UOSI Prijatelj održano je predavanje Emocionalni razvoj kod djece s teškoćama u razvoju.

 Predstavljanje knjige

Crkvena glazba i običaji u Župi sv. Nikole Biskupa u Metkoviću

Metković, 3.12.2016. - Knjiga Crkvena glazba i običaji u Župi sv. Nikole Biskupa u Metkoviću autorice Marije Maje Jerković sinoć je pred brojnom publikom predstavljena u Pastoralnom centru o. Ante Gabrića u Metkoviću.

 Skup

Međunarodni interdisciplinarni skup 'Delta'

Metković, 2.12.2016. - Od 9. do 11. prosinca u organizaciji Udruge PowerProgressiveArt održat će se Međunarodni interdisciplinarni skup Delta. Skup je nastavak događanja na Platformi za umjetnost, znanost i edukaciju te udruge, a koja su započela 9. srpnja otvorenjem izložbe skulptura na Kiteboardingu Komin.

 Obrazovanje

Mali glazbenici otvorili 'Prosinačke svečanosti'

Metković, 2.12.2016. - Na koncertu povodom Sv. Nikole sinoć je u Galeriji metkovskoga GKS-a nastupilo tridesetak učenika Osnovne glazbene škole Metković, koji su većinom izvodili kraće kompozicije, a nekima je to bio i prvi javni nastup.

 Obavijest

Dovedite djecu sutra na Trg na ukrašavanje božićne jele

Metković, 2.12.2016. - Grad Metković, Turistička zajednica Grada Metkovića i Ustanova za kulturu i sport Metković u subotu, 3. prosinca od 10 sati organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava.

 Gradske vijesti

Za svakoga ponešto

Metković, 2.12.2016. - Pomalo se počinjemo navikavati na zgusnute programe koji će nam se nuditi u prosincu. Tako će večeras u 18 sati u Pastoralnom centru o. Ante Gabrića svoju knjigu Crkvena glazba i običaji u Župi sv. Nikole Biskupa u Metkoviću predstaviti Marija Maja Jerković.

 Obrazovanje

Osnovnoškolci 'večerali' matematiku

Metković, 2.12.2016. - U osnovnim školama Stjepana Radića i don Mihovila Pavlinovića održana su kreativne radionica Večer matematike na kojima su sudjelovali učenici od prvog do osmog razreda.

 Šport

Piše se, piše, sve više o ŽNK Neretva

Metković, 1.12.2016. - Nakon ulaska u I. HNL za žene i sjajnoga plasmana na četvrto mjesto u jesenskome dijelu prvenstva, ŽNK Neretva postala je zanimljiva sportskim medijima. Evo što je o tome metkovskom prvoligašu napisao portal sportarena.hr.

 

 Obrtništvo

Ne nasjedajte olako na upis u EBN

Metković, 1.12.2016. - Iz Udruženja obrtnika Metković javili su nam da, premda se o tome već pisalo, obrtnici još uvijek internetom dobivaju ponude da ih se uvrsti u European Business Number (Europsku bazu podataka poslovnih subjekata). Naizgled ništa loše, no dobro proučite što potpisujete. Evo i naputka koji je svojedobno svojim članovima dala Obrtnička komora Međimurja.

 

 Radionica

Informativna radionica o energetskoj obnovi višestambenih zgrada

Metković, 1.12.2016. - Danas je u Galeriji GKS-a Metković u organizaciji Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te u suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja održana radionica o energetskoj obnovi višestambenih zgrada, na kojoj su mogli sudjelovati svi zainteresirani građani, upravitelji zgrada te predstavnici stanara.

 Radionica

Nova radionica u Prirodoslovnome muzeju

Metković, 1.12.2016. - Najstarija era postanka i oblikovanja Zemljine kore jest arheozoik ili arhaik, kada su nastale stijene i planine, kad se pojavila erozija i taloženje. Bilo je to vjerojatno prije otprilike 3,6 milijardi godina, a ta je era trajala oko 2 milijarde godina. Što je bilo dalje, saznajte na radionici u Prirodoslovnom muzeju Metković u subotu, 3. prosinca od 10 do 12 sati. Ponesite svoje boje i zanimljive figurice životinja koje imate!

 

 Promet

Sutra navečer uz Trg vožnja naizmjenice

Metković, 1.12.2016. - Iz komunalnoga redarstva obavještavaju sudionike u prometu da će sutra, 2. prosinca biti uspostavljena privremena regulacija prometa na državnoj cesti D-9, na dijelu Ulice Stjepana Radića, zbog postavljanja božićnoga drvca na Trgu kralja Tomislava. Promet će se odvijati naizmjeničnim propuštanjem vozila jednim prometnim trakom. Privremena regulacija prometa započet će u 18 sati i trajat će do završetka radova.

 

 Zanimljivosti

Kako se posljednje 32 godine mijenjala naša zelena dolina

Metković, 1.12.2016. - Pojam timelapse u fotografiji označava postupak snimanja niza fotografija s istoga mjesta u određenim vremenskim intervalima. Kada se od snimljenih fotografija načini video dobije se ubrzano odvijanje radnje. Kako se naša Zemlja mijenjala posljednje 32 godine prikazuje nam Google Earth Timelapse koji je s pet milijuna fotografija pokrio cijeli planet. Naravno, nas je zanimala naša dolina.

 Obrazovanje

Sutra 'Večer matematike' i u OŠ Stjepana Radića

Metković, 30.11.2016. - Večer matematike održat će se u četvrtak, 1. prosinca i u OŠ Stjepana Radića s početkom u 18:30. Organiziraju je školska stručna vijeća učitelja matematike i razredne nastave i Hrvatsko matematičko društvo uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

 

 Kino

Kubo i čarobni mač

Metković, 29.11.2016. - Djeci na dar za Prosinačke svečanosti Kino Pobjeda prikazuje popularni crtić Kubo i čarobni mač. Projekcija je u nedjelju, 4. prosinca u 16:30.

 Rad udruga

Zdravlje naših pluća ujesen i zimi

Metković, 29.11.2016. - Udruga O. Ante Gabrić danas je ugostila specijalisticu pulmologije dr. Darku Volarević, koja je korisnike upoznala s problemima dišnoga sustava u zimskome razdoblju.

 Gradska uprava

Rekonstrukcija nekategorizirane prometne mreže u Prudu i izgradnja telekomunikacijske kanalizacije

Metković, 29.11.2016. - U Zgradi političkih stranaka jutros je održana XXIX. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića pod predsjedavanjem Ankice Jakić. Nakon utvrđivanja nazočnosti vijećnika pristupilo se izglasavanju Dnevnog reda i Zapisnika s prošle sjednice.

 Policija

Još jedna veća zapljena marihuane

Metković, 29.11.2016. - Ulaznoj graničnoj kontroli na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Metković jučer, 28. studenog, oko 10 sati, pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 29-godišnji državljanin Crne Gore.

 Izložba

Izložba 'Krajolici'

Metković, 29.11.2016. - Sinoć je u Prirodoslovnome muzeju Metković otvorena izložba 'Krajolici' na kojoj je postavljeno 20 fotografija što ih je nakon provedenoga fotonatječaja predložio Ocjenjivački sud.

 Obavijest

Energetska obnova višestambenih zgrada

Metković, 28.11.2016. - Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, u suradnji s Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja, 1. prosinca 2016. u Metkoviću u 10 sati, u prostorijama Galerije gradskog kulturnog središta, organizira radionicu o načinu i uvjetima prijave na novi natječaj za energetsku obnovu višestambenih zgrada.

 Obrazovanje

Večer matematike u OŠ don M. Pavlinovića

Metković, 28.11.2016. - U Osnovnoj školi don Mihovila Pavlinovića i ove se godine održava Večer matematike, koja je na rasporedu 1. prosinca 2016. godine u 18 sati. Skup interaktivnih radionica Večer matematike potiče izgradnju pozitivnoga stava učenika prema matematici, otkriva često zaboravljenu zabavnu stranu matematike, stvara nove ideje o tome što matematika jest i čime se bavi te dokazuje da matematičke probleme svi uspješno rješavamo, a da nismo ni svjesni vlastita talenta.

 

 

na naslovnici

10.000-ta vijest

Izvrstan početak 'Božića u Neretvi'

Pjesme Vladimira Pavlovića živjet će još dugo

Info-pult na Trgu kralja Tomislava

Sudjelujte u izdavanju IX. broja HNZ-a

Pronađeni kradljivci mopeda

Naučite izrađivati blagdanske ukrase

Sve je spremno za 'božićanje' u Neretvi

Nešto staro za nešto novo

Neretvanski stari bali

Ante Živković prvi do tvrđave Imperijal

Što će u prosincu biti u Udruzi 'Otac Ante Gabrić'

Gdje se što radi

Stigle nam pametne klupe i info-kiosci

Sutra bez vode dio S. Radića i Doljani

Započeo 24. BMT 'Metković 2016.'

U petak počinje 'Božić u Neretvi'

Čestitajmo kao nekada - kupimo božićne i novogodišnje čestitke

Kuljanski guslar Mijo Jerković

Vice Šiljeg Kralj u komičnoj operi 'Turia i Plamenko'

Veterani Četvrte u Dubrovniku na predstavljanju monografije II. gardijske brigade HV-a.

Sajam rukotvorina i doček sv. Nikole

Prijavite svoje kandidate za tijela ULN-a

Vježba Civilne zaštite

Poziv na Redovnu skupštinu DVD-a Metković

Župa svetoga Nikole Biskupa proslavila blagdan svoga zaštitnika

Nakon dvije godine džezeri OSRH-a ponovno u Metkoviću

Štićenici Doma za starije osobe i rehabilitaciju dočekali sv. Nikolu

Sveti Nikola pohodio metkovske vrtićane

Udruga 'Dobra' o važnosti volontiranja

Stopostotni učinak košarkaša

Rukometaši 'Metkovića 1963' podijelili bodove sa Splićanima

Sutra bez struje dio Općine Slivno

Večer matematike u metkovskoj Gimnaziji

Veterani pronijeli zastavu bivšim južnim bojištem

Drama HNK-a u Zagrebu gostovala s predstavom Bella figura

Na Trgu okićena velika božićna jela

Emocionalni razvoj kod djece s teškoćama u razvoju

Crkvena glazba i običaji u Župi sv. Nikole Biskupa u Metkoviću

Međunarodni interdisciplinarni skup 'Delta'

Mali glazbenici otvorili 'Prosinačke svečanosti'

Dovedite djecu sutra na Trg na ukrašavanje božićne jele

Za svakoga ponešto

Osnovnoškolci 'večerali' matematiku

Piše se, piše, sve više o ŽNK Neretva

Ne nasjedajte olako na upis u EBN

Informativna radionica o energetskoj obnovi višestambenih zgrada

Nova radionica u Prirodoslovnome muzeju

Sutra navečer uz Trg vožnja naizmjenice

Kako se posljednje 32 godine mijenjala naša zelena dolina

Sutra 'Večer matematike' i u OŠ Stjepana Radića

Kubo i čarobni mač

Zdravlje naših pluća ujesen i zimi

Rekonstrukcija nekategorizirane prometne mreže u Prudu i izgradnja telekomunikacijske kanalizacije

Još jedna veća zapljena marihuane

Izložba 'Krajolici'

Energetska obnova višestambenih zgrada

Večer matematike u OŠ don M. Pavlinovića

iz medija

SERVISI

Metković 1422. - 2022.

Metković 1422. - 2022.

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

 

VRIJEME I DRUGE INORMACIJE