2515

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

25.2.2015.
Mara Gujinović
udova Luke, rođ. Družijanić
1940. - 2015.
Mara Gujinović

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 Obljetnice

Kiša ne bi omela biciklijadu i da je bila jača

Metković, 27.2.2015. - Unatoč kiši i prohladnu vremenu skupina biciklista okupila se na Trgu kralja Tomislava kako bi odala počast najpoznatijemu Metkovcu i biciklima se provezla ulicama Metkovića.

 

 Obavijest

Voda ispravna za piće u cijelome gradu

Metković, 27.2.2015. - Tvrtka Metković d.o.o. otklonila je tehnički kvar na ventilu spoja na sustav NPKLM tako da u vodoopskrbnu mrežu Grada Metkovića ulazi voda s izvorišta u Prudu koja je u potpunosti ispravna za piće. To se odnosi i na Krvavac II, Općinu Zažablje i Doljane u BiH. Vodovod Metković trajno prati stanje na čitavom području vodoopskrbne mreže i korisnici će o svim promjenama biti pravovremeno obaviješteni.

 

 Obljetnice

Započeli 'Dani o. Ante Gabrića'

Metković, 27.2.2015. - Jučer je u Metkoviću započelo obilježavanje 100. obljetnice rođenja o. Ante Gabrića, koje se nastavlja danas i sutra. Mi ćemo sve što je vezano uz proslavu objavljivati u nastavcima na jednome mjestu, a za početak pogledajte kako je bilo u Udruzi 'O. Ante Gabrić' i u OŠ Stjepana Radića.

 

 Obavijest

Voda iz vodovoda nije za piće

Metković, 26.2.2015. - Tvrtka Metković d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda obavještava građane da zbog povećane koncentracije klorida voda s izvorišta u Doljanima nije za piće i okus joj je slankast. To se odnosi na Grad Metković (obje strane), naselja Dubravica, Glušci, Krvavac II i Doljani u BiH te na Općinu Zažablje. Vid i Prud koriste vodu s izvorišta Prud koja je ispravna.

 Policija

Posredovao pri kupnji apartmana pa zadržao novac

Metković, 26.2.2015. - Policijski službenici Policijske postaje Metković proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo prijevare.

 Promet

Asfaltiranje raskrižja A. K. Miošića i Splitske

Metković, 26.2.2015. - Pri kraju su radovi na rekonstrukciji raskrižja ulica A. K. Miošića i Splitske, koje je donedavna vozačima i pješacima predstavljao veliku opasnost.

 Natječaj

Izrada projektne dokumentacije za modernizaciju javne rasvjete Grada Metkovića

Metković, 26.2.2015. - Grad Metković objavljuje Poziv za dostavu ponuda za izrade projektne dokumentacije za modernizaciju javne rasvjete Grada Metkovića. Riječ je o ukupno 58 km gradskih ulica na kojima će biti preko 1800 rasvjetnih tijela.

 Kino

Zategnuto 3D platno

Metković, 25.2.2015. - U kazališnoj dvorani GKS-a danas je na konstrukciju postavljeno 3D platno pa se pristupilo ugađanju projektora i audiosustava. Slijedi obuka osoblja za rukovanje sustavom. Budu li riješeni svi tehnički detalji vezani uz prilagodbu dvorane za kinopredstave otvaranje kina se očekuje za desetak dana.

 Jezik

Kako brudet babe Ivke pridonosi očuvanju bogatstva hrvatskoga jezika

Metković, 25.2.2015. - U današnjemu Večernjem listu izišao je poseban prilog Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje posvećen hrvatskomu jeziku - jeziku naših majki i naše djece. Na osam stranica priloga mogu se pročitati mnoge zanimljivosti o našemu jeziku i njegovim dijalektima, pronaći mnogi jezični, ali i drugi savjeti poput onoga kako u službi dijalektologije skuhati neretvanski brudet od žaba i jegulja.

 Poziv

Sudjelujte na biciklijadi u petak

Metković, 25.2.2015. - U povodu obilježavanja 100. obljetnice rođenja o. Ante Gabrića, u Metkoviću će se održati biciklijada u čast toga velikog Metkovca kojemu je bicikl bio najvažnije prijevozno sredstvo, naravno tamo gdje je bilo kakvih-takvih putova.

 Glazba

Yoko Nishii najesen u ponovno Metkoviću

Metković, 25.2.2015. - Prije osam godina u OŠ Stjepana Radića koncert je održala mlada japanska pijanistica Yoko Nishii, koja je svoje glazbeno školovanje kao stipendistica japanske Vlade bila nastavila u Hrvatskoj.

 Maraton lađa

Izvještajna skupština Udruge lađara Neretve

Metković, 25.2.2015. - Prošle je nedjelje u Metkoviću održana Izvještajna skupština Udruge lađara Neretve za 2014. godinu, na kojoj je podneseno Izvješće o radu Udruge te Financijsko izvješće – stoji na mrežnome mjestu ULN-a.

 

 Televizija

Metkovski okršaj kod OK piramide

Metković, 24.2.2015. - U večerašnjoj Piramidi metkovski je gradonačelnik Petrov prema glasovima gledatelja uvjerljivo pobijedio doajena hrvatskoga novinarstava Dražena Vukova Colića i glazbenika Marka Tolju.

 Šport

Unatoč hendikepu KK Metković osvojio devet medalja

Metković, 24.2.2015. - Na nedavnom Prvenstvu Dalmacije u Pločama Karate-klub Metković nastupio je s 18 natjecatelja prvoga i drugoga tima. Premda je sedmero članova iz prve ekipe je nadvladala temperatura, od čega čak su troje nositelji državnih odličja, ipak su osvojili devet medalja; jedno zlato, dva srebra i šest bronca.

 Tribina

Odnos vjere i znanosti

Metković, 24.2.2015. - Udruga Narenta u petak, 27. veljače u Gradskoj knjižnici organizira tribinu Odnos vjere i znanosti na kojoj je predavač je dipl. ing. građ. Zvonimir Nikolić. Tribina počinje u 19 sati.

 

 Rukomet

Iščupali bod pokraj Drave

Metković, 24.2.2015. - U derbiju kola, otišli smo na megdan Osječanima, koji su naši prvi pratitelji na tablici. U vrlo zanimljivoj utakmici, punoj preokreta, podjela bodova je možda i najrealnija – piše Vinko Kaleb.

 Obrazovanje

Metkovci uzeli prva tri mjesta na Županijskom iz fizike

Metković, 24.2.2015. - U OŠ Stjepana Radića Metković jučer je održano Županijsko natjecanje u fizici na kojemu je sudjelovalo devetero osmaša iz Dubrovačko-neretvanske županije, a koji su se na njega plasirali tako što su na prethodnom školskom natjecanju osvojili najmanje 60% bodova.

 Jezik

Piciginom preko Jamajke i Fora do osobitosti hrvatskih narječja

Metković, 23.2.2015. - Dani hrvatskoga jezika prigoda su da širu javnost upoznamo s predavanjima što su ih dr. sc. Perina Vukša Nahod i dr. sc. Bruno Nahod s Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje održali u metkovskoj Gimnaziji koncem prošle godine.

 Kino

Kino 'Pobjeda' u prvoj polovini ožujka

Metković, 23.2.2015. - Nastavljeni su radovi na prilagođavanju kazališne dvorane kinoprojekcijama. U tijeku je montaža aluminijskoga okvira za devetometarsko 3D platno koje će se spuštati i podizati pomoću tzv. cuga.

 Gradske vijesti

U Zvonimirovoj ovoga ljeta manje problema s vrapcima

Metković, 23.2.2015. - Prošle su subote djelatnici JVP Metković podrezali platane ispred OŠ Stjepana Radića. Osim što se krošnje platana tako drže pod kontrolom, time će se djelomično riješiti i problem desetak tisuća španjolskih vrabaca (invazivna vrsta koja potiskuju domaću) koji se od proljeća do jeseni nasele u krošnjama stih stabala te svojim izmetom i otpalim perjem stvaraju probleme građanima koji žive u blizini.

 Šport

17 medalja za KK Knez Domagoj

Metković, 23.2.2015. - Na Prvenstvu Dalmacije održanom 22. veljače u Pločama Karate-klub Knez Domagoj Metković sudjelovao je s 14 natjecatelja te ukupno osvojio 17 medalja.

 Obavijest

Tečaj za trudnice

Metković, 22.2.2015. -
U Domu zdravlja Metković sutra (ponedjeljak) u 18.30 započinje tečaj pripreme za porod. Tečaj je namijenjen trudnicama nakon 30. tjedna trudnoće i tijekom njegova petotjednoga trajanja brojni će stručnjaci nastojati odgovoriti na mnoga pitanja koja muče buduće roditelje i dati im korisne upute za porod i roditeljstvo. Nazovite DZ Metković na 681 769.

 

 Hrvatska

Mjesec hrvatskoga jezika

Metković, 21.2.2015. - Danas je započeo Mjesec hrvatskoga jezika koji će trajati nešto kraće od kalendarskoga. Naime, trajat će do 17. ožujka kada ćemo se spomenuti Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskoga književnog jezika objavljene toga nadnevka 1967.

 Šport

Neretvancu turnir u povodu 40. obljetnice postojanja ONK Metković

Metković, 21.2.2015. - Jučer, drugoga dana Međunarodnog turnira u povodu obilježavanja 40. obljetnice osnutka ONK Metković, na igralištu toga kluba odigrane su utakmice za prvo i treće mjesto. Pobjednik turnira je NK Neretvanac, NK Neretva je druga, treća je SV Croatia Reuteling, a četvrti ONK Metković.

 

 Šport

Sportska natjecanaj ovoga vikenda

Metković, 21.2.2015. - Za ljubitelje sporta Nikica Medak je pripremio raspored natjecanja u Metkoviću ovoga vikenda.

 Gradska uprava

Usvojeni prijedlozi dopuna Prostornoga plana

Metković, 20.2.2015. - Pod predsjedavanjem Marina Veraje jutros je u Zgradi političkih stranaka održana XV. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića. Nakon usvojenoga Zapisnika i Dnevnoga reda, gradonačelnik Petrov je u kratkim crtama iznio Prijedlog Odluke o donošenju izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Metkovića pa je riječ je prepustio Zrinki Rudež, koja je nastupila uime IGH Urbanizma, tvrtke koja je izradila Prijedlog.

 Predstavljanje knjige

'Samsara' predstavljena u Gradskoj knjižnici

Metković, 20.2.2015. - Sinoć je u Gradskoj knjižnici Metković pisac, putnik i profesor povijesti Hrvoje Ivančić predstavio svoju knjigu o putu na istok koju je nazvao Samsara, što ima značenje ponovnoga rođenja tijekom ovozemaljskoga života.

 Šport

Neretva i Neretvanac danas u finalu turnira povodom 40. obljetnice ONK Metković

Metković, 20.2.2015. - Obilježavanje 40-te obljetnice osnutka ONK Metković jučer je započelo prvom utakmicom Međunarodnoga nogometnog turnira između NK Neretva i SV Croatia Reutlingen, koju smo popratili.

 Požar

Gorjelo i u ornitološkom rezervatu Pod gredom

Metković, 19.2.2015. - Iz Ornitološkoga društva Brkata sjenica obavijestili su nas da je jučer oko Metkovića na više mjesta gorjela suha trska i šaš, a jedno od njih je zaštićeni ornitološki rezervat Pod gredom.

 Šport

Zacrnjelo nad Podkrajem

Metković, 18.2.2015. - Nakon jedanaest utakmica uzastopno bez poraza lider na prvenstvenoj ljestvici Podkraj No limit poražen je od Crnog puta u derbiju Lige seniora UMA Metković – javlja Nikica Medak.

 Šport

Nogometni turnir u čast 40. obljetnice ONK Metković

Metković, 18.2.2015. - Ove godine metkovski ONK Metković proslavlja 40. obljetnicu svoga osnutka. Tim povodom će se sutra i prekosutra (19. i 20. veljače) na Igralištu ONK Metković (popularnom Štruvinom) odigrati Međunarodni nogometni turnir.

 Televizija

Tamo gdje palme cvatu

Metković, 18.2.2015. - Ne propustite danas na Prvome HRT-a film o životu i misionarskome radu u dalekoj Indiji najpoznatijeg hrvatskog misionara oca Ante Gabrića, a povodom stote obljetnice njegova rođenja (28. veljače 1915.).

 Obrazovanje

Gimazija Metković u Projektu 'IPAQ Peta'

Metković, 18.2.2015. - Ovih dana uspješno je završen Projekt IPAQ Peta u kojemu je sudjelovala Gimnazija Metković, a čiji je nositelj zagrebačka V. gimnazija.

 Izložba

Neretva u srcu

Metković, 18.2.2015. - Neretva, umjetnicima vječna inspiracija, prošloga je ponedjeljka u Galeriji Gradskog kulturnog središta zaživjela u svoj svojoj punini. Izložba Neretva u srcu, u organizaciji Udruge Chrobatia Opuzen, u vrlo toploj i ugodnoj, domaćoj atmosferi donijela nam je kreativni izričaj naših Neretvana koji nas svojim umjetničkim ostvarenjem podsjećaju na to blago što nam ga ostaviše predci.

 Maškare

Krivac kažnjen – Metković odahnuo

Metković, 17.2.2015. - Unatoč hladnu vremenu danas se oko 18 sati na Trgu kralja Tomislava okupio priličan broj znatiželjnika koji su došli čuti završne riječi tužiteljstva i obrane u ovogodišnjem procesu protiv Marka Krnjevala, ali i to što će Marko kome ostaviti u oporuci.

 

 Poljoprivreda

Županija daje potpore za podizanje trajnih nasada

Metković, 17.2.2015. - Upravni odjel za ruralni razvoj i poljoprivredu Dubrovačko-neretvanske županije raspisao je Javni poziv potencijalnim korisnicima u DNŽ na podnošenje zahtjeva za potpore pri ulaganju u podizanje trajnih nasada na temelju Odluke o mjerama potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju u Dubrovačko-neretvanskoj županiji za razdoblje 2013. - 2015. godine.

 

 Obrtništvo

Sudjelujte na 12. Mediteranskom sajmu

Metković, 17.2.2015. - Ovo bi moglo zanimati naše obrtnike. U Dubrovniku će se od 26. do 29. ožujka održavati 12. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva. Više o manifestaciji pogledajte na njihovom mrežnom mjestu, a mi vas upućujemo i na obrasce za prijavu.

 

 Šport

Do bodova lakše od očekivanoga

Metković, 17.2.2015. - RK Metković 1963 je u susretu 15. kola I. HRL lakše od očekivanoga uzeo oba boda protiv Ivančice iz Ivanca pa je sa 17 bodova trenutno četvrti na ljestvici. O utakmici ukratko javlja Vinko Kaleb.

 Obavijest

Otvara se kauza sluge Božjega o. Ante Gabrića

Metković, 17.2.2015. - Obavještavamo sve zagrebačke Metkovce i Neretvane te one koji se zateknu u Zagrebu da će 28. veljače (subota) Zagreb biti u znaku poznatoga metkovskog i hrvatskog misionara o. Ante Gabrića, čija stogodišnjica rođenja pada toga dana.

 Gradske vijesti

Novi asfalt u Prudu

Metković, 17.2.2015. - U Prudu jučer započelo asfaltiranje seoskih putova koje se nastavlja i danas. Izvođač radova metkovska je firma Asfalt-inženjering.

 Akcija

Mladi SDP-a ušminkali 'Gradsku vijećnicu'

Metković, 17.2.2015. - Članovi Foruma mladih SDP-a Metković prošloga su vikenda proveli akciju mini-uređenja prostorije u Zgradi političkih stranaka koja služi za sjednice Gradskoga vijeća Grada Metkovića, ali i raznim građanskim udrugama i sl.

 Maškare

Fotoreportaža s velike povorke

Metković, 16.2.2015. - Vidjeti više od šest stotina maškaranih u nedjeljnoj povoci u ovo recesijsko vrijeme svakako je znak poštovanja upućen metkovskim Maškarama koje nisu od jučer, ali i potvrda da nisu ni samo za sutra. Pogledajte što smo sve zabilježili.

 

 Rad udruga

'Domagojevi strijelci' postrojili se u počast predsjednice Grabar Kitarović

Metković, 15.2.2015. - Povijesnoj postrojbi Domagojevi strijelci iz Vida pipala je čast da se danas nađu među ostalim hrvatskim povijesnim postrojbama na inauguraciji prve hrvatske predsjednice.

 

 Šport

Veterani NK Neretve peti u Hrvatskoj

Metković, 15.2.2015. - Momčad NK Neretva osvojila je izvrsno peto mjesto na finalnom turniru 13. dvoranskog prvenstva veterana HNS-a, što se od 13. do 15. veljače održavalo u Rovinju i na kojemu je sudjelovalo 18 momčadi.

 Maškare

Vikinzi na juriš osvojili Metković

Metković, 15.2.2015. - Skupina divljih Vikinga danas je u svome drakru uplovila u Metković te ga na juriš osvojila, potpomognuta subverzivnim djelovanjem skupine Anonimusa (Anonymous) i tridesetak križara.

 Šport

Pobjeda mlađih kadeta u Dubrovniku

Metković, 15.2.2015. - Pod vodstvom trenera Borisa Brčića mlađi kadeti KK Metković ostvarili su svoju drugu pobjedu. U Dubrovniku su se u 6. kolu Županijskoga natjecanja mlađih kadeta sastali s vršnjacima iz KK Dubrovnik i pobijedili ih rezultatom 55:73 (21:36).

 Maškare

Pogledajte kako je bilo na Gali

Metković, 15.2.2015. - Zgotovili smo fotoreportažu sa sinoćnje Gala-zabave u Hotelu Narona. Ne zaboravite na veliku povorku koja danas u 15 sati kreće iz Športske ulice.

 

 Maškare

Herr Mateus und Comrades osvojili prvu nagradu

Metković, 15.2.2015. - Upravo je u dropbox našega inboxa upalo svih osamnaest statusa novinara koje smo večeras akreditirali da prate ovogodišnju Galu u Hotelu Narona. Njihovom pomnom analizom utvrdili smo, a budući da je prošla ponoć i više ne vrijedi predizborna šutnja to možemo objaviti, da je prvu nagradu od 25 tisuća kuna osvojila skupina Alo, alo.

 Glazba

S.A.R.S. i Silente održali koncert uoči Valentinova

Metković, 14.2.2015. - Sinoć su u Gradskoj športskoj dvorani u Metkoviću pred oko 2000 posjetitelja nastupile dvije glazbene skupine koje u posljednje vrijeme stječu sve veću popularnost.

 Prenosimo

Petrov: Dubrovnik treba voditi iz Grada, a ne iz Zagreba ili nekog drugog mjesta

Metković, 14.2.2015. - Božo Petrov, čelni čovjek MOST-a nezavisnih lista, objasnio je odluku da u Dubrovniku na prijevremene lokalne izbore ne ide s listom svoje stranke, već da podrži listu Srđ je Grad nositelja Mara Kristića – piše dubrovniknet.hr.

 

 Rukomet

Metkovci kratki u Dugome Selu

Metković, 13.2.2015. - Iako smo utakmicu otvorili za nas povoljnim rezultatom, nismo uspjeli do pobjede – počinje svoje izvješće s gostovanja RK Metković 1963 u Dugome Selu.

 Vremeplov

Tinel oživio u Gradskoj knjižnici

Metković, 13.2.2015. - Tinel, taj gotovo potpuno zaboravljen talijanizam sinoć nam se vratio u naš govor i u prostore Gradske knjižnice Metković u kojoj su učenici Srednje škole Metković u suradnji sa svojim profesorima za sve one koji vole spontane susrete održali druženje pod nazivom Napitak od ljubavi.

 Koncert

Koncert pod maskama učenika OGŠ Metković

Metković, 13.2.2015. - U organizaciji Osnovne glazbene škole Metković sinoć je u Galeriji GKS-a održan treći Koncert pod maskama na kojemu je nastupilo 39 učenika. Kao i prethodnih godina nastupili su učenici od prvoga do trećega razreda te škole kojima su se pridružila i dvojica kolega iz viših razreda.

 Policija

Ukrao oko 470 kg pocinčane trake

Metković, 13.2.2015. - Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 38-godišnjak se sumnjiči za kazneno djelo krađe.

 Policija

Zapljena heroina na MCGP Metković

Metković, 12.2.2015. - Ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom graničnom prijelazu Metković jučer, 11. veljače, oko 14.50 sati, u osobnom automobilu BiH nacionalnih oznaka pristupio je 30-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine kod kojeg je pronađena droga heroin.

 Gospodarstvo

Pokrećete svoj posao? – Dođite na startup akademiju!

Metković, 12.2.2015. - Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s HAMAG – BICRO-om pokrenula je pilot projekt pod nazivom „Start – up akademija". Riječ je o projektu neformalnog obrazovanja namijenjenom poduzetnicima početnicima i onima koji tek imaju određenu poslovnu ideju, odnosno onima koji žele preispitati svoju odluku žele li ući u svijet poduzetništva.

 Gradske vijesti

'Čistoća' održala sastanak s građanima i najavila povećanje broja odvoza

Metković, 12.2.2015. - U prostorijama ONK Metković predstavnici Čistoće Metković d.o.o. i Grada Metkovića u utorak i srijedu su s građanima desne strane grada održali sastanke na temu gospodarenja komunalnim otpadom, oko koje je u posljednje vrijeme bilo dosta nedoumica.

 EU

Kako provesti schengenski režim u Ulici Marka Marulića?

Metković, 11.2.2015. - Jučer je u metkovskom Hotelu Narona održan sastanak predstavnika graničnih policija RH I BiH na temu skoroga ulaska Hrvatske u schengenski prostor te kako kvalitetno riješiti slučajeve kao što je Ulica Marka Marulića u Metkoviću. Na upit o sastanku iz Službe za odnose s javnošću Ravnateljstva policije vrlo brzo smo dobili sljedeći odgovor.

 Film

Crtić za najmlađe

Metković, 11.2.2015. - U Gradskoj knjižnici Metković danas u 17 sati održat će se projekcija crtanoga filma Zvončica i tajna krila. Film je sinkroniziran i trajanje 70 min. Besplatne ulaznice mogu se preuzeti na porti Knjižnice.

 

 Rad udruga

Besplatno savjetovanje za korisnike programa 'Pomoć u kući'

Metković, 11.2.2015. - Danas je započelo besplatno pravno savjetovanje na koje pravo imaju starije osobe, korisnici programa Pomoć u kući s područja grada Metkovića te općina Kula Norinska, Pojezerje i Zažablje. Usluge savjetovanja pružaju se u prostorijama stare Gradske knjižnice, Ante Starčevića 5, u Metkoviću ponedjeljkom i srijedom od 8 do 12 sati.

 Metković 600

Metkovski glazbari prije devedesetak (?) godina

Metković, 11.2.2015. - Projekt Metković 600 polako napreduje. Ovih smo dana dobili nekoliko starih fotografija od kojih jednu ovdje objavljujemo. Probajte zaključiti na kojemu je mjestu u Metkoviću napravljena.

 Glazba

Novi versi 'Versa'

Metković, 11.2.2015. - Evo još jedne lokalpatriotske. GS (što će reći, Glazbeni sastav) Versi iz Metkovića snimili su novi, peti singl za koji će uskoro napravili i tzv. spot. Singl je radnoga imena Oprosti nam duga noći ili Stari prijatelji, a novost je i da su potpisali ekskluzivan ugovor s Croatia Recordsom pa u ovoj godini očekuju izdavanje svoga albuma.

 

na naslovnici

Kiša ne bi omela biciklijadu i da je bila jača

Voda ispravna za piće u cijelome gradu

Započeli 'Dani o. Ante Gabrića'

Voda iz vodovoda nije za piće

Posredovao pri kupnji apartmana pa zadržao novac

Asfaltiranje raskrižja A. K. Miošića i Splitske

Izrada projektne dokumentacije za modernizaciju javne rasvjete Grada Metkovića

Zategnuto 3D platno

Kako brudet babe Ivke pridonosi očuvanju bogatstva hrvatskoga jezika

Sudjelujte na biciklijadi u petak

Yoko Nishii najesen u ponovno Metkoviću

Izvještajna skupština Udruge lađara Neretve

Metkovski okršaj kod OK piramide

Unatoč hendikepu KK Metković osvojio devet medalja

Odnos vjere i znanosti

Iščupali bod pokraj Drave

Metkovci uzeli prva tri mjesta na Županijskom iz fizike

Piciginom preko Jamajke i Fora do osobitosti hrvatskih narječja

Kino 'Pobjeda' u prvoj polovini ožujka

U Zvonimirovoj ovoga ljeta manje problema s vrapcima

17 medalja za KK Knez Domagoj

Tečaj za trudnice

Mjesec hrvatskoga jezika

Neretvancu turnir u povodu 40. obljetnice postojanja ONK Metković

Sportska natjecanaj ovoga vikenda

Usvojeni prijedlozi dopuna Prostornoga plana

'Samsara' predstavljena u Gradskoj knjižnici

Neretva i Neretvanac danas u finalu turnira povodom 40. obljetnice ONK Metković

Gorjelo i u ornitološkom rezervatu Pod gredom

Zacrnjelo nad Podkrajem

Nogometni turnir u čast 40. obljetnice ONK Metković

Tamo gdje palme cvatu

Gimazija Metković u Projektu 'IPAQ Peta'

Neretva u srcu

Krivac kažnjen – Metković odahnuo

Županija daje potpore za podizanje trajnih nasada

Sudjelujte na 12. Mediteranskom sajmu

Do bodova lakše od očekivanoga

Otvara se kauza sluge Božjega o. Ante Gabrića

Novi asfalt u Prudu

Mladi SDP-a ušminkali 'Gradsku vijećnicu'

Fotoreportaža s velike povorke

'Domagojevi strijelci' postrojili se u počast predsjednice Grabar Kitarović

Veterani NK Neretve peti u Hrvatskoj

Vikinzi na juriš osvojili Metković

Pobjeda mlađih kadeta u Dubrovniku

Pogledajte kako je bilo na Gali

Herr Mateus und Comrades osvojili prvu nagradu

S.A.R.S. i Silente održali koncert uoči Valentinova

Petrov: Dubrovnik treba voditi iz Grada, a ne iz Zagreba ili nekog drugog mjesta

Metkovci kratki u Dugome Selu

Tinel oživio u Gradskoj knjižnici

Koncert pod maskama učenika OGŠ Metković

Ukrao oko 470 kg pocinčane trake

Zapljena heroina na MCGP Metković

Pokrećete svoj posao? – Dođite na startup akademiju!

'Čistoća' održala sastanak s građanima i najavila povećanje broja odvoza

Kako provesti schengenski režim u Ulici Marka Marulića?

Crtić za najmlađe

Besplatno savjetovanje za korisnike programa 'Pomoć u kući'

Metkovski glazbari prije devedesetak (?) godina

Novi versi 'Versa'

iz medija

SERVISI

Kada radi vaš liječnik

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

Kada radi vaš liječnik

Kada radi vaš liječnik

VRIJEME I DRUGE INORMACIJE

 

Stjepana Radića 1, 20350 Metković

tel: +385 (0) 20 681 020

e-mail: zaklada-ivapetrusic@metkovic.hr

OIB: 37607019336 MB: 04260279

IBAN: HR8924840081107037437; SWIFT: RZBHHR2X

 

Odluku o osnivanju gradske humanitarne zaklade donijelo je Gradsko vijeće u  prosincu 2013., a Ministarstvo uprave je u srpnju 2014. izdalo Rješenje o registraciji Zaklade i odobrilo joj rad.

Svrha zaklade je financijsko i materijalno pomaganje socijalno ugroženih obitelji i pojedinaca s područja grada Metkovića i prigradskih naselja.