2547

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

25.1.2015.
Stipan Sršen - Bilada
pok. Ante
1932. - 2015.
Stipan Sršen - Bilada

KONTAKT

LINKOVI

Naslovnica

vijesti www.metkovic.hr

 Kultura

U petak svi na 'Noć muzeja'

Metković, 27.1.2015. - Pred nama je još jedna Noć muzeja koja će se održati u petak, 30. siječnja s početkom u 18 sati. Kao i do sada, u manifestaciji će sudjelovati Arheološki muzej Narona i Prirodoslovni muzej Metković, čije programe možete vidjeti preko priloženih veza.

 

 Fotografija

Metković početkom 1973.

Metković, 27.1.2015. - Donosimo još jednu kontaktnu kopiju fotografije Metkovića, ovaj put s početka 1973., kada je današnji Lučki most bio u rekonstrukciji (u promet pušten 14. svibnja te godine). Nekima će vjerojatno biti zanimljivi i detalji s fotografije.

 Zdravlje

Zdrav za 5

Metković, 27.1.2015. - Iz Policijske uprava dubrovačko-neretvanske obavještavaju da su i u drugom polugodištu školske godine 2014./15. nastavili s provedbom projekta Zdrav za 5. Projekt usmjeren na prevenciju konzumiranja alkohola, droga, cigareta i kocke kod mladih, nakon Osnovne i Srednje škole u Opuzenu, započet je i Metkoviću u OŠ don Mihovila Pavlinovića i u Srednjoj školi.

 Tradicija

Druga 'Raštikijada' u Vidu

Metković, 26.1.2015. - Druga vidonjska Raštikijada pokazala je da je od dobre zamisli do tradicije kratak put pa smo sigurni da će i dogodine u Vidu biti barem isto tako dobro kao i ove godine. Na Naronskome trgu „u sjeni“ Arheološkoga muzeja Narona kuhalo se jelo koje su, valjda, zimi cijenili i stari Rimljani.

 Rukomet

Dvije pobjede dječaka RK Metković - Škola rukometa

Metković, 26.1.2015. - Jučer su odigrane utakmice 3. kruga Županijske rukometne lige za dječake rođene 2002. i mlađe. Domaćin je bio RK Jerkovac, a utakmice su se igrale u Gradskoj sportskoj dvorani. Uz Jerkovac nastupile su još dvije ekipe RK ŠR Metković i RK Mokošica. Postignuti su sljedeći rezultati:

 Dolina Neretve

Pločanski poučak

Metković, 26.1.2015. - Ljudi moji, je li to moguće?! – uzviknuo bi legendarni dalmatinski i hrvatski š/sportski komentator/osvrtnik Mladen Delić da je jučer mogao biti s nama. Preko 60 % Pločana je izašlo na referendum i njih preko 91 % reklo je NE termoelektrani na ugljen.

 

 Šport

Na Neretvu dva boda pala

Metković, 26.1.2015. - Košarka u Metkoviću polako pušta korijenje i ako je suditi prema onima koji će za koju godinu biti njezini nositelji, ta nježna metkovska sportska biljka počet će sve češće davati plodove. Evo što o pobjedi naših košarkaških kadeta piše Nikica Medak.

 Rukomet

Mlađi kadeti ostali bez bodova

Metković, 26.1.2015. - U subotu je u Gradskoj sportskoj dvorani odigran 7. krug 1. Hrvatska rukometna liga za dječake 'A' – jug (1. HRLDA-jug) rođene 2002. i mlađe. Uz domaćine RK Metković 1963, nastupile su još i ekipe: RK Jelsa, RK Hrvatski dragovoljac i RK Marina Kaštela. Postignuti su sljedeći rezultati:

 Referendum

Pločani, ne dopustite fiktivnima i „motiviranima“ da odlučuju o sudbini naše Neretve!

Metković, 25.1.2015. - Premda je stav velike većine Pločana PROTIV gradnje TE na ugljen, on će na referendumu biti uvažen samo ako na njega izađe natpolovična većina birača upisanih u birački popis Grada Ploča. Birača je na nedavnim izborima bilo 8.728, no među njima se kriju fiktivni birači koji ne žive na području Grada Ploča i koji sigurno neće izaći na referendum, niti im je stalo što će biti s dolinom Neretve.

 Šport

Popodne rezervirano za košarku

Metković, 25.1.2015. - Danas će se u Gradskoj športskoj dvorani odigrati tri košarkaške utakmice. Prvo će u 15.30 početi utakmica 3. kola Lige mlađih kadeta između KK Metković i KK Dubrovnik. Potom će od 17.30 seniori igrati 9. kolo B-1 lige jug. Domaćemu KK Metković u goste dolazi KK Dalmatia Lions iz Splita. Nakon toga, u 19.15 započet će prijateljska utakmica juniora KK Metković i KK Dalmatia Lions.

 

 Šport

Uspješan nastup metkovskih karate-klubova u Pločama

Metković, 25.1.2015. - U Pločama je jučer održano Prvenstvo Dubrovačko- neretvanske županije u karateu na kojemu se natjecalo u borbama i katama. Uz domaći KK Porto Tolero i dubrovački KK Kakato na prvenstvu su nastupili metkovski karate-klubovi Metković i Knez Domagoj i to vrlo uspješno.

 Dolina Neretve

Grmoja: Referendum je nepotreban, ali pozivam Pločane da na njega izađu u što većem broju

Metković, 24.1.2015. - Danas je zamjenik metkovskoga gradonačelnika Nikola Grmoja televiziji Al Jazeera dao izjavu o sutrašnjem referendumu na kojemu će se građani Ploča izjasniti jesu li ZA ili PROTIV izgradnje TE na ugljen u Pločama.

 Obrana od poplave

Voda se povlači, cesta prema Glušcima prohodna, a župan obećao brzo rješenje

Metković, 24.1.2015. - Premda je vodostaj Neretve noćas bio preko 230 cm, situacija se smiruje, a i vode desnoga zaobalja opadaju pa smo danas na Glibuši zatekli puno bolje stanje. Crpka Neretvanskoga sliva radila je još i danas i uočljiva je puno niža razina vode u branjenome području.

 Prosvjed

Članovi Udruge 'Franak' mirno prosvjedovali u Metkoviću

Metković, 24.1.2015. - Članovi Udruge Franak jučer su se u 15 sati okupili ispred Hypo banke, otkud su krenuli u mirni prosvjed obišavši poslovnice svih banaka u Metkoviću i pred njima paleći svijeće za žrtve, kako su rekli, lihvarskih kredita.

 

Podijeljeno 14 uvjerenja za prekvalifikaciju u zanimanje kuhar

Metković, 23.1.2015. - Realizacijom Plana poticanja zapošljavanja Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, jučer je u okviru provedbe obrazovnih aktivnosti u 2014. godini u Metkoviću održana podjela uvjerenja polaznicima tečaja za prekvalifikaciju u zanimanje kuhar.

 Kino

Vijest koja će obradovati filmofile

Metković, 23.1.2015. - Danas je Gradsko kulturno središte Metković potpisalo ugovor s tvrtkom Audio video consulting d.o.o. koja će dobaviti potrebnu videoopremu za metkovsko kino i montirati je u prostor kazališne dvorane. Predstavnik tvrtke AVC Krunoslav Jalušić ujedno je razgledao prostor budućega kina kako bi uočio određene tehničke detalje vezane uz montažu opreme.

 Ekologija

ORaH poziva Pločane da izađu na referendum i glasuju PROTIV

Metković, 23.1.2015. - Nakon što je to prije četiri dana učinio metkovski gradonačelnik Petrov i ORaH poziva građanke i građane Ploča da 25. siječnja u što većem broju izađu na referendum i glasuju PROTIV izgradnje termoelektrane na ugljen u Pločama.

 

 Politika

Božo Petrov odbio sve mogućnosti koaliranja s najvećim strankama

Metković, 23.1.2015. - Kako donosi most-nl.com, Božo Petrov je, gostujući u HRT-ovoj emisiji U mreži prvog, odbacio svaku mogućnost koaliranja Mosta nezavisnih lista „s onima koje u ovako teškoj situaciji zanima više vlast nego konkretni potezi koji će zemlju izvući iz ovog stanja“.

 Rukomet

Naši iz Katra kad stignu povire na metkovic.hr

Metković, 22.1.2015. - Pred ponoć smo „ulovili“ jednoga posjetitelja iz Katra. Je li to bio Slavko ili Ivica, Ivan ili Ilija, ne znamo. Pretpostavljamo da je, ipak, netko od prve dvojice jer igrači spavaju. Svakako ih sve pozdravljamo i držimo im palčeve za ogled s BiH i s Austrijom.

 

 Domovinski rat

'Pauci' i 'Kune' na Maslenici nakon 22 godine

Metković, 22.1.2015. - Veterani IV. gardijske brigade DNŽ sudjelovali su na obilježavanju 22. obljetnice početka jedne od najuspješnijih osloboditeljskih operacija – vojno-redarstvene akcije Maslenica. Suborci iz cijele Dalmacije okupili su se u Kašiću gdje su uz spomen-križ (napravljen od slavonskoga hrasta) poginulim pripadnicima III. gardijske brigade (22 poginula u samo jednoj zasjedi) brojna izaslanstva položila vijence i zapalila svijeće – piše Branko Markota.

 Prirodne nepogode

Glušci odsječeni od svijeta

Metković, 22.1.2015. - Iznimno visok vodostaj u lateralnom kanalu što od ruba Metkovića vodi u Kuti, velike oborinske vode s okolnih brda te brojni izvori koji su proradili zbog velikih oborina poplavili su polje Pologušu i dio ceste koja vodi ka Glušcima te to selo odsjekli od svijeta.

 Obrana od poplave

Neretva porasla na 240 pa pala na 200 cm

Metković, 22.1.2015. - Noćas je vodostaj Neretve bio porastao na 238 cm, dva cm niže od granice kada nastupa pripremno stanje obrane od poplava, no jutros u deset sati vodostaj je iznosio 200 cm. Prema podacima iz Mostara vodostaj Neretve je od jučer opao za preko dva metra.

 Obrazovanje

Održan Gradsko-općinski LiDraNo 2015.

Metković, 22.1.2015. - U Gradskom kulturnom središtu Metković jučer je održana gradsko-općinska smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika osnovnih i srednjih škola LiDraNo 2015. kojoj je domaćin ove godine bila OŠ don Mihovila Pavlinovića. Na smotri su još sudjelovale: OŠ Stjepana Radića, OŠ Opuzen i OŠ Otrići-Dubrave te Srednja škola Metković, Gimnazija Metković i Srednja škola Opuzen.

 Rukomet

Nekima u Metkoviću večeras neće biti baš jednostavno navijati

Metković, 21.1.2015. - Danas, pred rukometni ogled s Makedonijom, medijima dominiraju metkovski rukometaši: izbornici Goluža i Obrvan te osvajači olimpijskih (i drugih) zlata Patrik Ćavar i Nikša Kaleb. Izdvojili smo neke od članaka, a sigurno ih ima još.

 Priroda

Ptice močvarice prebrojavane u dolini Neretve

Metković, 20.1.2015. - Kako piše dubrovacki.hr, djelatnice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Ornitološkim društvom Brkata sjenica iz Metkovića sudjelovale su u tradicionalnom zimskom prebrojavanju ptica močvarica u dolini Neretve.

 

 Zahvala

Metkovski HDZ zahvalo biračima

Metković, 20.1.2015. - Uime GO GDZ-a Metković metkovskim je biračima na podršci Kolindi Grabar Kitarović zahvalio predsjednik Nikola Oršulić.

 Rukomet

Na rukometnom turniru nastupilo 250 malih rukometaša

Metković, 20.1.2015. - U organizaciji RK Metković – Škole rukometa prošle je subote u Gradskoj sportskoj dvorani odigran je međunarodni turnir u mini rukometu. Nastupilo je preko 250 malih rukometaša i rukometašica koji su se natjecali u dvjema kategorijama: igrači rođeni 2004. i mlađi te 2005. i mlađi.

 Obavijest

Zamućena voda iz Pruda

Metković, 20.1.2015. - Prema današnjima rezultatima Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije (Služba za zdravstvenu ekologiju Odjel za vode) u uzorcima vodovodne vode iz izvorišta Prud vrijednosti mutnoće su iznad zadanih vrijednosti te kao takvi ne udovoljavaju Pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće (NN 125/13). Pojačana mutnoća prisutna je u vodovodnim mrežama koja se opskrbljuju tom vodom (mjesta: Prud, Vid, dio Općine Kula Norinska, Grad Opuzen, i Općina Slivno).

 Projekti

Pokrećemo Projekt 'Metković 600'

Metković, 20.1.2015. - Prije tri dana navršilo se 593 godine od prvoga spomena Metkovića u jednome spisu što se čuva u Dubrovačkom arhivu, a koji je svojedobno prvi objavio dr. Ivan Jurić. Do okrugle obljetnice od 600 godina ostalo je još samo sedam godina.

 Policija

Krali od akumulatora do meda

Metković, 20.1.2015. - Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 22 i 28 godine koji se sumnjiče za dva kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe.

 Poziv

Petrov Pločanima: Izađite na nedjeljni referendum

Metković, 19.1.2015. - U nedjelju, 25. siječnja 2015. građani Ploča na referendumu će se izjasniti jesu li ZA ili PROTIV izgradnje termoelektrane na ugljen u Pločama i na taj način na sebe preuzeti veliku odgovornost za sudbinu doline Neretve, ali i za sudbinu njezina okruženja – započeo je metkovski gradonačelnik Božo Petrov svoj poziv građanima Ploča i pločanskih naselja da ne propuste nedjeljni referendum.

 

 Vrijeme

Palo 125 l kiše po metru četvornome

Metković, 19.1.2015. - Na meteorološkoj postaji Metković jutros je u sedam sati izmjereno čak 125 l kiše, koja je u 24 sata pala po metru četvornome. Najviše, 80 l, palo je jučer popodne.

 Šport

Iza Vage se okupilo dvjestotinjak nogometaša

Metković, 18.1.2015. - Jučer je na igralištu Iza Vage održan pokazni trening na kojem su sudjelovali svi uzrasti NK Neretva. Odazvalo se gotovo 200 nogometaša i nogometašica, od šestogodišnjaka do seniora – nositelja cijele Neretvine obitelji. Tijekom 60 minuta na terenu su s jedanaest svojih trenera izvodili jednostavne vježbe elementarne tehnike, poput nogometne igre, vođenja lopte, driblinga i sl. Za kraću izjavu zamolili smo voditelja Škole nogomet NK Neretva Nina Šešelja.

 Šport

Bošković peti na Memorijalnom maratonu Maslenica-Novigrad

Metković, 18.1.2015. - Danas je povodom 22. obljetnice vojno-redarstvene akcije Maslenica održan Memorijalni maraton Maslenica-Posedarje-Novigrad. Stazu dugačku 17 km prvi je u vremenu 1:01:54 svladao Đuro Komljenović, a pet minuta za njim, kao peti ukupno i drugi u svojoj kategoriji na cilj stigao Ruđer Bošković.

 Kazalište

Karlovčani oduševili mališane, ali i starije

Metković, 17.1.2015. - Gradsko kulturno središte sinoć je ugostilo lutkare karlovačkoga Kazlišta Zorin Dom koji su pred mnogobrojnom publikom izveli predstavu Još si zelen . Riječ je o predstavi kojoj je Dječji ocjenjivački sud 46. Međunarodnoga festivala lutaka PIF u Zagrebu dodijelio prvu nagradu.

 Rukomet

Nema di nas nema

Metković, 17.1.2015. - Iz Dohe nam se sinoć javio Ivo Nuić koji je sa suprugom Fani i sinom Dragom došao podržati naše rukometaše na debiju Svjetskoga prvenstva u rukometu. Iako nisu sjedili na dijelu tribina iza gola, gdje je bilo najbučnije, kamera ih je uhvatila sa hrvatskom zastavom na kojoj je pisalo Metković. Ne sumnjamo da je toplo oko srca bilo izborniku Goluži te Brozoviću i Čupiću koji je Austrijance uništio s dvanaest pogodaka. Da nije bilo tako…

 Humanitarna priredba

Humanitarna 'Raštikijada'

Metković, 16.1.2015. - Premda je tek druga, mi ćemo je već nazvati tradicionalnom jer ne sumnjamo u njezinu buduću neprekidnost. Ovogodišnja Raštikijada u Vidu imat će i humanitarno obilježje.

 Humanitarna priredba

'Kolektiv' i ove godine upriličio prodajnu izložbu za 'Leptiriće'

Metković, 16.1.2015. - Udruga mladih grada Metkovića Kolektiv sinoć je u predvorju GKS-a upriličila otvorenje svoje druge humanitarne izložbe Tvoja fotka za njihov osmijeh na kojoj se 16 autora predstavilo sa 70 fotografija koje su darovali Udruzi.

 Promet

U 2014. na hrvatskim cestama 16,6 posto manje poginulih nego u 2013.

Metković, 15.1.2015. - Na stručnome skupu 'Analiza cestovnoga prometa u 2014.', što ga je u prostorijama Zagrebačkoga velesajma organizirala Hrvatska automobilska udruga, održana je zanimljiva rasprava koja je pokazala da se stanje u cestovnom prometu bitno poboljšalo u usporedbi s godinom 2013.

 Rukomet

Sretno naši

Metković, 15.1.2015. - Danas u Katru započinje Svjetsko prvenstvo u rukometu na kojemu će nastupiti i tri naša (bivša) sugrađanina: Slavko Goluža kao izbornik te igrači Ivan Čupić i Ilija Brozović. Goluži želimo sreću, a Čupiću i Brozović da sve prođe bez ozljeda. Hrvatska prvu utakmicu igra sutra i 17 sati protiv Austrije.

 

 Prirodne nepogode

Dani kada su stradale mandarine

Metković, 15.1.2015. - Prije trideset godina Metković i okolna mjesta bili su pod debelim snijegom i u debelome minusu. Danima se temperatura nije dizala ispod ništice, a najhladniji je dan bio 12. siječnja kada je mjereno između -12 i -17 stupnjeva. Taj dugotrajan led uništio je gotovo sve nasade mandarina uzvodno od Krvavca, a na ostalima je nanio veliku štetu.

 EU fondovi

'Dubrovačka naranča' i 'Chrobatia' pokreću E-DUTEKU

Metković, 15.1.2015. - Udruga Dubrovačka naranča nositelj je projekta E-DUTEKA – jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva Dubrovačko-neretvanske županije financiranog iz Europskoga socijalnog fonda. Projekt vrijedan 200 000 kuna provodit će u suradnji s Udrugom Chrobatia iz Opuzena.

 Gradske vijesti

U Hebrangovoj asfaltirano parkiralište

Metković, 14.1.2015. - Mukama po Hebrangovoj uskoro bi trebao biti kraj. Nakon nužnih popravaka prethodno izvedenih radova, danas je asfaltirano parkiralište, a sutra bi na kolnik trebao biti položen asfaltni međusloj kojim će se ispraviti krivo izvedeni nagibi. Nakon toga slijedi završni, habajući sloj.

 

 Fotografija

Nekoliko lijepih i jedna ružna

Metković, 14.1.2015. - Lijep, sunčan zimski dan privikli su na Neretvu i njezine obale mnoštvo galebova te ponekoga gnjurca i kormorana. No, lijepe prozore kvare oni ružni koje je otkrio nizak vodostaj Neretve.

 Rad udruga

Udruga 'Otac Ante Gabrić' 2014. zaključila nizom aktivnosti

Metković, 14.1.2015. - Tijekom prosinca 2014. u Udruzi Otac Ante Gabrić odvijao se niz aktivnosti. Uz uobičajene kreativne radionice, mjerenje krvnoga tlaka i šećera u krvi, tjelovježbu, tombolu i razne društvene igre poseban naglasak je bio na izradi božićnih ukrasa i čestitaka.

 Gradske vijesti

Napreduje na raskrižju Splitske i A. K. Miošića

Metković, 14.1.2015. - Lijepo vrijeme pogoduje nastavku radova na uređenju raskrižja ulica Splitske i A. K. Miošića. Već smo pisali da je u potonjoj završen 400 m dugačak kanalizacijski kolektor pa tamošnjim stanovnicima više neće trebati čizme da bi pješice izašli iz svoje ulice.

 Akcija

Kava za Pava

Metković, 13.1.2015. - Već smo pisali o akciji koju provodi metkovska Torcida, tijekom koje skupljaju novčanu pomoć za liječenje teško stradaloga Pave Hađije. Akciji su se pridružili Tomo Miletić i Neven Majić, suvlasnici metkovskih kafića Ćakula i Supercaffe.

 Rad udruga

Novi projekt Udruge 'Dobra'

Metković, 13.1.2015. - Udruga DOBRA započela je provođenje projekta Unaprjeđenje izvaninstitucionalnih usluga za starije osobe što se financira sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

 Prenosimo

Klasni paradoksi pješačke demokracije

Metković, 13.1.2015. - U političku arenu ulaze nove generacije koje su se odlučile baviti politikom da se politika ne bi (ne)bavila njima, generacije obrazovane i štedljive, aktivistički motivirane i moralne, nesklone kompromisu i drukčijih političkih prioriteta...

 Humanitarna priredba

Tvoja fotka za njihov osmijeh

Metković, 13.1.2015. - Udruga mladih Kolektiv poziva na otvorenje druge Humanitarne izložbe Tvoja fotka za njihov osmijeh što će se održati u Gradskom kulturnom središtu Metković u četvrtak, 15. siječnja s početkom u 19 sati. Prihod od prodaje fotografija namijenjen je Udruzi Leptirići koja skrbi o djeci iz doline Neretve oboljeloj od cerebralne paralize.

 Natječaj

Grad prodaje oštećeno službeno vozilo

Metković, 12.1.2015. - Danas je Grad Metković objavio 2. Javni natječaj za prodaju službenoga vozila u vlasništvu Grada Metkovića. Riječ je o oštećenome Audiju 3.0 TDI QUATTRO TIPTRONIC.

 

 Elektroopskrba

Sutra bez struje stanari u A. Starčevića

Metković, 12.1.2015. - Zbog radova na zamjeni postojećih brojila novima za daljinsko očitanje, u zgradi na adresi Ante Starčevića 18. i 20. u Metkoviću obustavit će se isporuka električne energije dana 13. siječnja (utorak) u vremenu od 9 do 15 sati. Ovo se odnosi na stanare navedenih ulaza i prostorije Udruge 'Prijatelj'. U slučaju prijevremenoga završetka radova napon će biti pušten ranije.

 

 Izbori

Gdje je Grabar Kitarović dobila najviše

Metković, 12.1.2015. - Privremene i neslužbene rezultate izbora na metkovskim biralištima dopunili smo usporednim tablicama rezultata po gradovima i općinama u našoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

 

 Izbori

Metković preko 73 % za Kolindu

Metković, 11.1.2015. - Prikupili smo rezultate sa 16 birališta u Metkoviću . Prema njima glasovalo je 62,68 % birača, a njih 71,15 % svoj je glas dao Kolindi Grabar Kitarović. Josipović je dobio 25,80 %, a nevažećih glasova bilo je 3,05 %. Međusobni omjer glasova je 73,37 : 26,63 posto.

 

 

na naslovnici

U petak svi na 'Noć muzeja'

Metković početkom 1973.

Zdrav za 5

Druga 'Raštikijada' u Vidu

Dvije pobjede dječaka RK Metković - Škola rukometa

Pločanski poučak

Na Neretvu dva boda pala

Mlađi kadeti ostali bez bodova

Pločani, ne dopustite fiktivnima i „motiviranima“ da odlučuju o sudbini naše Neretve!

Popodne rezervirano za košarku

Uspješan nastup metkovskih karate-klubova u Pločama

Grmoja: Referendum je nepotreban, ali pozivam Pločane da na njega izađu u što većem broju

Voda se povlači, cesta prema Glušcima prohodna, a župan obećao brzo rješenje

Članovi Udruge 'Franak' mirno prosvjedovali u Metkoviću

Podijeljeno 14 uvjerenja za prekvalifikaciju u zanimanje kuhar

Vijest koja će obradovati filmofile

ORaH poziva Pločane da izađu na referendum i glasuju PROTIV

Božo Petrov odbio sve mogućnosti koaliranja s najvećim strankama

Naši iz Katra kad stignu povire na metkovic.hr

'Pauci' i 'Kune' na Maslenici nakon 22 godine

Glušci odsječeni od svijeta

Neretva porasla na 240 pa pala na 200 cm

Održan Gradsko-općinski LiDraNo 2015.

Nekima u Metkoviću večeras neće biti baš jednostavno navijati

Ptice močvarice prebrojavane u dolini Neretve

Metkovski HDZ zahvalo biračima

Na rukometnom turniru nastupilo 250 malih rukometaša

Zamućena voda iz Pruda

Pokrećemo Projekt 'Metković 600'

Krali od akumulatora do meda

Petrov Pločanima: Izađite na nedjeljni referendum

Palo 125 l kiše po metru četvornome

Iza Vage se okupilo dvjestotinjak nogometaša

Bošković peti na Memorijalnom maratonu Maslenica-Novigrad

Karlovčani oduševili mališane, ali i starije

Nema di nas nema

Humanitarna 'Raštikijada'

'Kolektiv' i ove godine upriličio prodajnu izložbu za 'Leptiriće'

U 2014. na hrvatskim cestama 16,6 posto manje poginulih nego u 2013.

Sretno naši

Dani kada su stradale mandarine

'Dubrovačka naranča' i 'Chrobatia' pokreću E-DUTEKU

U Hebrangovoj asfaltirano parkiralište

Nekoliko lijepih i jedna ružna

Udruga 'Otac Ante Gabrić' 2014. zaključila nizom aktivnosti

Napreduje na raskrižju Splitske i A. K. Miošića

Kava za Pava

Novi projekt Udruge 'Dobra'

Klasni paradoksi pješačke demokracije

Tvoja fotka za njihov osmijeh

Grad prodaje oštećeno službeno vozilo

Sutra bez struje stanari u A. Starčevića

Gdje je Grabar Kitarović dobila najviše

Metković preko 73 % za Kolindu

iz medija

SERVISI

Kada radi vaš liječnik

TRAŽILICA

KVIZ

 

Translate to English

Kada radi vaš liječnik

Kada radi vaš liječnik

Kada radi vaš liječnik

VRIJEME I DRUGE INORMACIJE

 

Stjepana Radića 1, 20350 Metković

tel: +385 (0) 20 681 020

e-mail: zaklada-ivapetrusic@metkovic.hr

OIB: 37607019336 MB: 04260279

IBAN: HR8924840081107037437; SWIFT: RZBHHR2X

 

Odluku o osnivanju gradske humanitarne zaklade donijelo je Gradsko vijeće u  prosincu 2013., a Ministarstvo uprave je u srpnju 2014. izdalo Rješenje o registraciji Zaklade i odobrilo joj rad.

Svrha zaklade je financijsko i materijalno pomaganje socijalno ugroženih obitelji i pojedinaca s područja grada Metkovića i prigradskih naselja.