vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Završen Božićni malonogometni turnir

Metković, 24.12.2007. - Jučer je odigrana završnica Božićnog malonogometnog turnira što se već petnaesti put održava u organizaciji Ustanove Športski objekti, a pod pokroviteljstvom Grada Metkovića.
U skupini juniora momčad „Tiskara Plećaš“ pobijedila je „CB City“ rezultatom 6:2. Najbolji strijelac sa sedam golova bio je Ivan Marković iz ekipe „Sportska oprema Saller“ iz Ploča, a za najboljeg igrača proglašen je Vedran Raguž iz „Tiskare Plećaš“, dok je njegov suigrač Goran Vekić proglašen najboljim vratarom.

Pobjednici u skupini juniora primaju pehar od ravnatelja Ustanove Športski objekti Joze Bebića.
U finalu seniora igrali su Auto škola „Žabac“ iz Metkovića i ekipa „Žrnjevo“ iz Neuma koja je lani zauzela drugo mjesto. Nakon bolje igre pobijedili su Neumljani rezultatom 3:1, a da rezultat nije bio i veći zaslužan je odličan vratar Žabaca Ivan Plećaš koji je proglašen najboljim vratarom turnira.

                  Ekipa „Žrnjevo“ iz Neuma

   Drugoplasirana ekipa AŠ „Žabac“ iz Metkovića

Najbolji strijelac s pet postignutih golova je Antonio Vučković iz CB „Pauk“ Metković, a najboljim igračem proglašen je Sandro Salacan iz ekipe „Žrnjevo“ Neum. Priznanje za fair-play igru dobila je ekipa „Kican – Interijera“. U stanci između dvije finalne utakmice na teren su izašle športske zvijezde koje su odigrale revijalnu utakmicu. Dario Srna i prijatelji pobijedili su rezultatom 9:6 ekipu „All Stars“. U atraktivnoj igri posebno su se istaknuli Bušić i Ljubičić sa po tri gola. Za ekipu Srna i prijatelji igrali su: Jakirević, Srna (2), Erceg, Štimac (1), Bušić (3), Bartulović (1), Pirić, Rožić, Bojat (2) i Gujinović. Za „All Stars“ igrali su: Martinac, Sršen (1), Svaguša (1), Zeljić, Jerković (1), Bjeliš, Ljubičić (3), Obšivač, Popović, Maleš, Kaleb i Galov.

Dario Srna nakon šuta u natjecanju za najjači udarac.
Redosljed ekipa juniora:
1. Tiskara Plećaš, 2. CB City Čitluk, 3. Sportska oprema Saller Ploče, 4. Biljar klub Afrika Čapljina.
Redosljed ekipa seniora:
1. Žrnjevo Neum, 2. Auto škola Žabac, 3. CB Pauk-Hattrick Metković, 4. Conel Kaloma Konavle.