vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Turnir stigao do poluzavršnice

Metković, 21.12.2008. - U petak i subotu odigrane su utakmice drugoga dana četvrtfinala i prvoga dana polufinala MNT Metković 2008.
  petak, 19. prosinca (1/4 završnice)
CB Carpe Diem 3 –Apart. Bonaca Komarna  3 : 5
City Club Čitluk – Elektročiča 9 : 1
Tiskara Plećaš – CB Queen Lovreć 2 : 1
Stud. centar Mostar – Pizzeria TUŠ Mostar 5 : 0
  U konkurenciju juniora odigrana je utakmica između prošlogodišnjeg prvaka  ekipe Tiskara Plećaš i ekipe CB Queen iz Lovreća. Ekipa CB Queen predvođena izvrsnim strijelcem  Petrom Kljenkom (dva gola)  iznenadila je jednog od favorita turnira i pobijedila s 2 : 1.
   U konkurenciji seniora ekipa Studentskog centra Mostar  boljom igrom pobijedila je ekipu Pizzeria TUŠ Mostar  s 5 : 0 i izborila polovinu završnice u kojem se sastaje sa ekipom CB Bambi Kozum iz Metkovića za koju igra Darijo Srna.
  subota, 20. prosinca (1/2 završnice)
CB Queen Lovreć – Apart. Bonaca Komarna    5 : 3
Žrnjevo Neum – Porto Tolero  1 : 2
   U konkurenciju juniora odigrana je utakmica između ekipe CB Queen iz Lovreća i ekipe Apartmani Bonaca Komarna. Ekipa CB Queen ponovila je odličnu igru iz prošlog kola i predvođena Petrom Kljenkom  i Marinom Jonjićem pobijedila dobru ekipu Apartmani Bonaca iz Komarne s 5 : 3.
   U konkurenciji seniora iskusna ekipa Porto Tolero iz Ploča  boljom igrom u prvom poluvremenu nadigrala je favorita turnira ekipu Žrnjevo Neum i golovima Malića i Vučkovića ostvarila prednost od 2 : 0. U drugom poluvremenu ekipa Žrnjevo Neum bila je nadmoćnija i golom Vlade Vladisavljevića u 34 minuti smanjila rezultat na 2 : 1. Porto Tolero uspio se obraniti i sačuvati prednost od jednoga gola te tako ostvario veliki uspjeh plasmanom u borbu za prvo mjesto.
  Organizator turnira te je večeri brojnim zaljubljenicima malog nogometa ponudio i revijalne utakmice škole nogometa NK Neretva i NK Metković, ženskog nogometa između Gimnazije Metković i Srednje škole Metković te revijalno-humanitarnu utakmicu koju su igrali Darijo Srna i prijatelji.
  Danas, u nedjelju igraju se utakmice drugoga dana poluzavršnice prema sljedećem rasporedu:
17,00 Revijalna utakmica ŠN NK Neretva U-8 – ŠN NK Metković U -8
17,30 revijalni nastup KUD Metković – prigodan božićni program
18,00 Utakmica 1/2 završnice juniori U-18 Cocttel bar Kaktus – City Club Čitluk
19,00 Revijalna utakmica Reprezentacija Hrvatske u malom nogometu – All Stars BiH (futsal)
20,00 Utakmica polovine završnice seniori  Caffe bar Bambi Konzum – Studentski centar Mostar