vijesti www.metkovic.hr

 Šport

U utorak finalne borbe

Metković, 22.12.2008. - Pred više od 1500 gledatelja u Gradskoj športskoj dvorani u obje konkurencije odigrane su utakmice drugoga dana poluzavršnice 16. božićnog malonogometnog turnira Metković 2008.
Rezultati:
Coctel bar Kaktus – City club Čitluk   4 : 5
Caffe bar Bambi-Konzum – Studentski centar Mostar  3 : 1
  U konkurenciji juniora odigrana je utakmica između ekipe Coctel bar Kaktus iz Ploča i ekipe City club Čitluk. Ekipa City club Čitluk odlično je odigrala utakmicu predvođena Borisom Peharom te ostvarila plasman u završnicu turnira u juniorskoj konkurenciji U-18.
  U konkurenciji seniora gledatelji su vidjeli izvrsnu malonogometnu utakmicu između ekipa CB Bambi Konzum i Studentski centar Mostar. Za ekipu CB Bambi-Konzum nastupili su  poznati reprezentativci Hrvatske i Bosne i Hercegovine Darijo Srna i Sergej Jakirović kao i reprezentativci malog nogometa Frane Despotović i Andrija Bogdanović. Za odličnu ekipu Studentski centar Mostar igrali su poznati igrači mostarske škole nogometa, a posebno su se istaknuli Kvesić, Nuić i Naletilić. Golom Ive Nuića Studentski centar je poveo 1 : 0, ali golovima Bogdanovića i Galova ekipa CB Bambi Konzum preokrenula je rezultat i pobijedila s 3 : 1 te se plasirala u veliko finale gdje ih očekuje ekipa Porto Tolero iz Ploča.
   Organizator turnira je u sklopu te večeri brojnim zaljubljenicima malog nogometa osim službenih utakmica ponudio i revijalne utakmice. Igrale su škole nogometa NK Neretva U-8 i NK Metković U-8. Prvi put u Metkoviću nastupila je i Hrvatska reprezentacija U-21 u malom nogometu koja se nedavno vratila sa Europskog prvenstva u Rusiji gdje je osvojila 5. mjesto. Suparnik u demonstraciji futsala reprezentaciji Hrvatske bila je ekipa All Stars Bosne i Hercegovine za koju su igrali brojni bivši i aktualni reprezentativci te zemlje. Susret je završio neodlučeno 3 : 3 i oduševio brojne gledatelje.
Program završne večeri
utorak, 23. prosinca 2008.
16,00 utakmica za 3. i 4. mjesto juniori U-18 
    Apartmani Bonaca Komarna  – Coctel bar Kaktus
17,00 utakmica za 3. i 4. mjesto seniori
   Žrnjevo Neum – Studentski centar Mostar
18,00 utakmica za 1. mjesto juniori U-18
   City club Čitluk – CB Queen Lovreć
19,00 revijalno-humanitarna utakmica
   Split Stars Team – Reprezentacija Hrvatskih svećenika
19,45 Lutrija
20,00 utakmica za 1. mjesto seniori 
    Caffe bar Bambi Konzum – Porto Tolero
21,00 svečana dodjela priznanja, nagrada i zatvaranje turnira