vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Robert Vene novi načelnik PP Metković

Metković, 16.1.2009. - Iz Ureda načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dobili smo priopćenje o kadrovskim promjenama u Policijskoj postaji Metković. Za načelnika Postaje jučer je postavljen Robert Vene koji je na to radno mjesto došao s mjesta  pomoćnika voditelja smjene u Operativnom komunikacijskom centru PU dubrovačko-neretvanske.
   Robert Vene, prvostupnik kriminalistike, u policiji radi od 1. srpnja 1986. otkad stječe bogato radno iskustvo i dobiva  najviše godišnje radne ocjene. U Domovinski rat  pristupa kao dragovoljac zbog čega je odlikovan Spomenicom domovinskog rata 1990.-1992.
   Dosadašnji načelnik Policijske postaje Metković Joško Talajić od jučer je premješten je na radno mjesto policijski službenik za poslove granične kontrole u Odjelu za granicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Kako stoji u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske, do premještaja je došlo „radi pravilnog upravljanja i korištenja raspoloživih ljudskih potencijala, kao i uz suglasje premještenih djelatnika“.