vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK Neretva – NK Hrvatski dragovoljac 0:2

Metković, 13.2.2009. - Nakon prijateljskog susreta protiv NK Osijeka (20. siječnja bilo je 1:3 za Osječane) potvrdu forme pred proljetni dio prvenstva nogometaši Neretve potražili su i u prijateljskoj utakmici protiv NK Hrvatski dragovoljac.
   Gosti su u Metković stigli iz Međugorja, gdje su bili na pripremama, a da su one dobro odrađene pokazao je i krajnji rezultat od 0:2 kojim su savladali Metkovce. Tijekom čitave utakmice gosti su imali inicijativu, a pogrješke domaće obrane kaznili su Wagner u 33. i Brdik u 75. minuti. Utakmicu su sudili metkovski suci: Šoše, Batinović i Majić, a na tribinama Iza vage, unatoč izrazito hladnom vremenu, okupilo se stotinjak navijača.
    Na utakmici protiv Dragovoljca za Neretvu su zaigrala i dva nova igrača koji bi trebali osvježiti igru Neretve u nastavku sezone, Ćosić (došao iz NK Neretvanac) i Ćorić (iz Mostara).
Prvu utakmicu u nastavku prvenstva Neretva igra 21. veljače u Unešiću protiv NK Zagore, a do tada bi trebala odigrati još dva prijateljska susreta, oba s NK Jadranom iz Ploča.