vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK Neretva – HNK Velebit 2:3

Metković, 25.5.2009. - U 32. kolu III. HNL - jug na igralištu Iza Vage odigrana je utakmica između NK Neretva i NK Primorac koja je završila pobjedom gostiju rezultatom 2:3.
   Neretva je doživjela neočekivani poraz, a posebno je slabo igrala u obrani. Iako je početni dio igre pripao domaćinima, gosti su došli do vodstva u 35. minuti kada je neometani Uskok lako savladao vratara domaćih Z. Bubala. Neretva je poravnala u 45. minuti, a gol je postigao Marić na asistenciju Dodiga. Vodstvo Neretve ostvario je Kozina odličnim lob udarcem s vrha kaznenog prostora. Već u 61. minuti gosti su izjednačili preko Čerkeza koji je s 20 metara pogodio gol Neretve. U samoj završnici Velebit je došao do pobjede nakon što je domaćem vrataru ispala lopta koju je Šarlija pospremio u gol. 
   Za Neretvu su igrali: Z. Bubalo, Bezer, Dodig, Suton, Galov, Šutalo, I. Bubalo, Gubeljić, Ćorić (od 46. minute Kozina), Brečić (od 57. minute Kaleb), Marić (od 85. minute Jelavić).
   Za Velebit su igrali: Gluić, Dujmović, Žilić, Zdunić (od 75. minute Benić), Ivanić, Guzić, Kurtin (od 59. minute Kolić), Mišlov, Uskok (od 90. minute Rakić), Šarlija, Čerkez.