vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK Neretva – NK Primorac 1:1 (0:0)

Metković, 15.10.2010. - U sklopu 10. kola 3. HNL - jug na igralištu Iza Vage Neretva je pred oko 150 gledatelja u posljednjoj minuti susreta uspjela iščupati bod. Pri rezultatu 0:1 za Primorac, u gužvi ispred gola gostiju najbolje se snašao Milinković koji je s desetak metara preciznim udarcem postigao izjednačujući gol za Neretvu.
   Gosti iz Biograda n/m do vodstva su došli u 51. minuti lijepom akcijom napadačkog reda koju je za vršio Prtenjača pogodivši Krešićeva vrata s tri metra. Tijekom cijele utakmice gosti su bili kvalitetnija momčad, a Metkovci su nešto inicijative pokazali u drugom dijelu tijekom kojega su stihijski napadali, ali su do posljednje minute bili neopasni za gol gostiju.   
   Za Neretvu igrali: Krešić, Bago, Majić, Curić, Musa, Ključe, Jelavić (od 75. minute Zubac), Marin, Kozina, Rako, Dodig (od 62. minute Milinković).
   Za Primorac igrali: Karačić, Prtenjača, Krnčević (od 46. minute Pešić), Hozić, Zoričić, Marković, Pezelj (od 78. minute Stojanov), Anić, Šarlija, Šubić, Batista Dos Santos.