vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Nova uprava u NK Neretvi

Metković, 26.10.2010. - Sinoć je u Hotelu Narona održana Izborna skupština NK Neretva. Dosadašnji predsjednik Upravnog odbora Stipo Gabrić izabran je za predsjednika Skupštine, a za dopredsjednika je izabran Jurica Mijić. Novi predsjednik Upravnog odbora je Zoran Obšivač na čiji su prijedlog u Upravni odbor ušli Ivo Rodin – dopredsjednik, Ivan Vidović – drugi dopredsjednik, te članovi Frano Kovačević i Stipo Gabrić kao predsjednik Skupštine. U Nadzorni odbor izabrani su: Tonći Jerković, Ivica Brečić i Branko Gutić.
   Izvješće o radu kluba u proteklom razdoblju podnio je Gabrić, a financijsko izvješće tajnik kluba Mladen Jakić. Usvojena je i odluka o izmjenama i dopunama Statuta kluba koja se odnosi na čl. 28 u kojem je došlo do izmjene pa tako u buduće Upravni odbor neće brojiti 15 nego pet članova, s tim da se taj broj može povećavati uz suglasnost ostalih članova Odbora. Do izmjene je došlo kako bi to tijelo bilo što učinkovitije.
   Novi predsjednik Upravnog odbora Zoran Obšivač nazočnima je zahvalio na imenovanju rekavši kako je osnovni cilj novog vodstva osigurati uvjete za nesmetani rad kluba te napraviti sve kako bi klub na kraju tekuće natjecateljske sezone ostao u ligi u kojoj se natječe.