vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Ivan Vujičić novi trener KK Metković

Metković, 18.11.2010. - Večeras je u Gradskoj sportskoj dvorani predstavljen novi trener KK Metković. Povjerenje Uprave dobio je Dubrovčanin Ivan Vujičić iza kojega je bogata igračka i trenerska karijera. Novi trener trebao bi pomoći Metkovcima da nakon šest kola i isto toliko izgubljenih utakmica u A2 ligi – jug pronađu pravu igru i izađu iz krize u kojoj su se našli.
   Predstavljajući se igračima i okupljenim novinarima Vujičić je istaknuo kako ima puno povjerenje u momčad koja sigurno ima kvalitetu jer ni u jednoj utakmici nije nadigrana, ali je zbog niza loših rezultata zapala u psihološku krizu iz koje ju je potrebno što prije izvući. Ono što Uprava očekuje od novog trenera je da napravi sve kako bi KK Metković ostao u ligi u kojoj se natječe te da se stvore dobri temelji za sljedeću natjecateljsku sezonu.
   Novog trenera igračima i okupljenim novinarima predstavili su predsjednik Kluba Jozo Jurković i dosadašnji trener Vlado Rebić koji u nastavku sezone na klupi Metkovaca ostaje kao pomoćni trener. Prvu utakmicu s novim trenerom Metkovci će odigrati već u subotu protiv KK Voštarnica i to na domaćem terenu. Susret počinje u 18 sati.