vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK Neretva – NK Raštane 0:4 (0:0)

Metković, 21.11.2010. - U 16. kolu 3. HNL - jug na igralištu Iza Vage vodeća momčad iz Raštana protiv bitno oslabljene Neretve izborila je uvjerljivu pobjedu od 4:0.
   Tijek utakmice svakako su odredili i suci čija je naklonost bila na strani Raštana i to u trenutcima kada se utakmica lomila, što vodećoj momčadi sigurno nije bilo potrebno.
   Sve značajno dogodilo se u drugom dijelu utakmice. U 50. minuti Metkovci su imali pravu  prigodu, ali je udarac Jurića odlično obranio Vugdelija. Samo minut kasnije gosti su poveli iz slobodnog udarca Burčula koji je preciznim udarcem iznenadio domaćeg vratara Kužića. U 53. minuti je zaiskrilo. Inicijator je bio Srzentić, ali je crveni karton zaradio Ćelić. Gosti su pobjedu potvrdili u 84. minuti preko Mitrovića, a u samoj završnici rutinski su postigli još dva gola.   
   Za Neretvu igrali: Kužić, Bago, Buljubašić (od 57. minute Rodin), Ćelić, Musa, Suton, Jelavić, Vrnoga, Jurić (od 57. minute Dragobratović), Ključe, Milinković (od 68. minute Matić). 
   Za Raštane igrali: Vugdelija, Maruna, Veršić, Batur, Kurtin, Tičak, Mitrović, Burčul (od 66. minute Čačić), Srzentić, Birkić (od 77. minute Kruneš), Mišlov.