vijesti www.metkovic.hr

 Televizija

Snimljena emisija 'Lijepom našom'

Metković, 26.11.2010. - Sinoć je u Gradskoj športskoj dvorani snimljen materijal za dvije emisije 'Lijepom našom' koje će se sljedeće dvije nedjelje emitirati na drugom programu HRT-a s početkom u 17,45.
   Dvorana je bila premalena da primi sve koji su htjeli doći na snimanje emisije i zabaviti se nešto više od tri sata. Zbog ogromne pozornice gledatelji su pušteni na jednu stranu tribina i na parket. Razlog velika interesa vjerojatno je program u kojem je svatko mogao naći nešto za sebe, a svakako i popularnost emisije i njena voditelja Branka Uvodića.

   Program su otvorili slavljenici iz KUD-a Metković koji ove godine slave 60. obljetnicu organiziranog plesanja folklora u Metkoviću.

   Nakon što je gledatelje u dvorani i na TV-u pozdravio metkovski gradonačelnik Stipo Gabrić uslijedile su mnoge folklorne i pjevačke skupine iz Metkovića i županije, a u program su se uključile i mnoge poznate pjevačke zvijezde kao što su Alen Nižetić, Dalmatino, Meri Cetinić, Giuliano i, naravno, domaći Matija Vuica i Jure Popović. Večer je završila jednom od najljepših dalmatinskih pjesama. 'Konobu' su u duetu otpjevali Meri i  Giuliano. Mi smo snimili nekoliko domaćih izvođača.