vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Završna faza priprema za 'All stars'

Metković, 2.2.2011. - Sinoć je ju Hotelu Narona održan sastanak proširenoga organizacijskog odbora košarkaškoga spektakla All stars, koji će su u Metkoviću odigrati 12. veljače, na kojem je utvrđen konačan organizacijski tim koji će tu manifestaciju sprovesti u djelo.
   U Gradskoj dvorani sastat će se najbolji košarkaši koji igraju u A1 ligi u Hrvatskoj podijeljeni na reprezentacije juga i sjevera. Točni sastavi bit će poznati sutra, a ove godine prvi put su u izboru igrača sudjelovali čitatelji časopisa Hrvatska košarka te web stranice Hrvatskog košarkaškog saveza (www.hks-cbf.hr).
   Nekoliko dana prije same All Stars utakmice, u Metkoviću će se na mini-pripremama okupiti Muška juniorska i Muška kadetska reprezentacija Hrvatske. Muška juniorska reprezentacija će odigrati utakmicu protiv KK Metković kao predigru All Stars utakmici s početkom u 14,00 sati.
   U zabavnom programu održat će se natjecanje u zakucavanju i šutiranju trica, a tradicionalno će nastupiti akrobatska skupina Žapci kao i plesačice Zmajčice. Ulaznice će se prodavati po popularnih 20 kn, a utakmicu će izravno prenositi Sport Klub.