vijesti www.metkovic.hr

 Politika

Manenica predsjenica metkovskog HSLS-a

Metković, 7.6.2011. - Na Redovnoj izbornoj skupština Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Ogranak Metković, održanoj u Hotelu Narona, za predsjednicu Ogranka izabrana je dipl. inž. prom. Miljenka Manenica.
    U nazočnosti predsjednika Županijskog vijeća HSLS-a Dubrovačko-neretvanske županije Vicka Ivančevića birani su i ostali dužnosnici Ogranka pa su izabrani potpredsjednici Daglas Ujdur i Igor Volarević, tajnica Višnja Doko i rizničar Ivica Mateljak. Za članove Izvršnog odbora Ogranka izabrani su Draženko Borovac, Krešimir Plećaš, Blažko Mijić i Željko Dragović, a Nadzorni odbor čine Željko Mateljak, Branko Jerković i Luka Mostarac.
    Na Skupštini se moglo čiti kako je „HSLS u ovom teško kriznom trenutku smogao snage provesti unutarstranačke izbore, unatoč činjenici da to prije predstojećih izbora za zastupnike u Hrvatskom Saboru neće učiniti niti jedna 'velika' stranka.“
    Od novog vodstva očekuje se uključenje novih članova, posebice žena, kako i preporučuju europske direktive i važeći zakoni.