vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Održana Izborna skupština NK Neretve

Metković, 7.6.2011. - Sinoć je u Hotelu Narona održana Izborna skupština NKNeretva. Za predsjednika Skupštine izabran je Tonći Jerković, a za dopredsjednika Skupštine Mićan Draženović. Za predsjednika Upravnog odbora izabran je Nikola Kaleb na čiji su prijedlog u Upravni odbor ušli Stipo Gabrić - dopredsjednik, Renato Srna - drugi dopredsjednik te članovi Tonći Jerković, Uzeir Srna, Mirko Bulum i Ivo Rodin. U Nadzorni odbor izabrani su: Mario Obradović, Pero Čarapina i Branko Gutić.
   Izvješće o radu kluba te planovima u idućem razdoblju podnio je Stipo Gabrić koji je tom prigodom najavio kako će u nekoliko sljedećih dana igračima biti isplaćena plaća za ožujak, a sve zaostale plaće trebale bi se riješit do početka priprema. Govoreći o NK Neretvi ustvrdio je kako je klub institucija i kako će Grad, ali i on kao gradonačelnik, i u buduće osigurati uvjete za njegov nesmetan rad. Na Skupštini je usvojena i odluka o izmjenama i dopunama Statuta Kluba koja se odnosi na Čl. 28 u kojem je došlo do izmjene pa će tako u buduće Upravni odbor brojiti sedam članova.
   Novi predsjednik Upravnog odbora Nikola Kaleb prisutnima je zahvalio na imenovanju rekavši kako je njegov osnovni cilj vratiti stabilnost Klubu, ali i stvoriti dobre odnose sa svim klubovima u dolini Neretve.