vijesti www.metkovic.hr

 Gradske vijesti

Plesno-glazbeno-svjetlosni spektakl

Metković, 20.6.2011. - Plesna škola Calypso iz Metkovića sinoć je upriličila završnu plesnu večer naziva Moj prvi ples 2011. I ove godine plesno-glazbeno-svjetlosni spektakl održan je u Gradskoj športskoj dvorani, a privukao je oko tisuću posjetitelja.
   Tijekom programa na pozornici su se izmjenjivali mladi plesači, polaznici plesne škole Calypso iz Orebića, Janjine, Stona, Vrgorca, Krvavca, Ploča, Opuzena i Metkovića. Bila je to prigoda da svi oni, od početnika do naprednih skupina, publici pokažu što su naučili tijekom plesne sezone pod vodstvom plesnog učitelja Dalibora Dominikovića Dade. Plesali su se standardni i latinoamerički plesovi, hip-hop, a svoje vratolomije izveli su break-danceri škole Calypso.  
   Plesnu večer upotpunili su i gosti iz nekoliko poznatih plesnih skupina. Nastupile su plesne skupine Unit-X i DNF iz Splita te Try Us i B-DANCE iz Mostara. Posebno iznenađenje večeri bio je nastup plesačica iz Plesnog kluba Urška iz Ljubljane. Iako je publika izvrsno primila sve goste, ipak se može reći kako su najviše oduševile vratolomije plesne skupine Unit-X iz Splita, a posebno njihovih mlađih plesača.