vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Nogometom protiv droge

Metković, 7.10.2011. - Finalnim utakmicama i dodjelom priznanja danas je završen 10. nogometni turnir Nogometom protiv droge koji se posljednjih mjesec dana igrao na terenu ONK Metković.
     Na turniru su se natjecali svi učenici OŠ Don Mihovila Pavlinovića osim djevojčica iz nižih razreda (od 1. do 4. razreda). Kao i proteklih deset godina, organizatori turnira su Škola nogometa ONK Metković u suradnji s OŠ Don Mihovila Pavlinovića uz logističku potporu Ustanove Športski objekti Metković.
     Najbolji strijelac u kategoriji od 1. do 4. razreda sa 7 postignutih golova je Mladen Bubalo iz 1A, najbolji vratar je Jurica Talajić iz 4B, a najbolji igrač je Sven Marević iz 4B.
     U kategoriji od 5. do 8. razreda najbolji strijelac sa 10 postignutih golova je Mate Petrić iz 5B, najbolji vratar je Robert Jakić iz 8B, a najbolji igrač je Roko Brečić iz 8B.
     U ženskoj konkurenciji najbolji strijelac sa 4 postignuta gola je Branka Marušić iz 6B, najbolja golmanica je Marina Cindrić iz 8A, a najboljom igračicom proglašena je Iva Borovac iz 8A. Posebno priznanje za sudjelovanje dobio je učenik Daro Šetka.
     Pobjednici turnira po kategorijama su: za dječake 2B, 4B, 6B i 8B te kod djevojčica 6B i 8A.