vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Za KK Knez Domagoj devet medalja

Metković, 21.12.2011. - Na 2. po redu međunarodnom klupskom natjecanju Kaštela Karate Open 2011. sudjelovao je i drugi metkovski karate klub, KK Knez Domagoj. Nastupilo je dvadeset članova koji su osvojili osam bronci i jedno zlato.
     Najuspješniji bio je Stipe Ujdur koji je u borbama u kategoriji juniori +76 kg osvojio zlatnu medalju i brončanu u kategoriji mlađi seniori +76 kg. Također u borbama, u pojedinačnim nastupima, bilo je uspješno još četvero natjecatelja koji su se okitili brončanim medaljama: Petra Bebić u kategoriji mlađe učenice +36 kg, Roko Kravar u kategoriji mlađi učenici -34 kg, Vedran Ćupurdija u kategoriji kadeti +70 kg i Petar Jeramaz u kategoriji juniori -76 kg. U katama brončane medalje osvojili su Marin Margeta u kategoriji učenici i Tea Klarić u kategoriji kadetkinje.
     Zanimljivo je kako su u borbama u kategoriji učenice ekipno nastupile četiri sestre Bebić: Marija, Josipa, Petra i Matea koje su zajednički osvojile broncu. Treba napomenuti kako je Pera bila uspješna i u pojedinačnom nastupu, a od njih četiri dvije sestre natjecale su se u višoj uzrasnoj kategoriji zbog čega je njihov uspjeh još i veći.