vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

'Snail-mail' iz Australije

Metković, 24.7.2012. - Iz Hrvatske pošte stigla nam je sljedeća obavijest: „Hrvatska pošta zaprimila je vreću s poštanskim pošiljkama iz Australije, koje kasne do svojih odredišnih adresa više od godinu dana. Naime, premda je iz Australije, točnije s područja Melbournea, vreća s pošiljkama poslana još 27. travnja 2011. u Hrvatsku je tek sada stigla te se pošiljke preusmjeravaju na primatelje.
    Vjerojatni razlog zbog koje je ovih stotinjak pošiljaka kasnilo jest što se vreća zagubila na aerodromu u Frankfurtu, preko kojeg su putovale u Hrvatsku. Prema podacima na vreći u kojoj se nalaze pošiljke vidljivo je da su iz Australije prema Hrvatskoj krenule u travnju 2011. godine, a iz Frankfurta su proslijeđene za Hrvatsku tek 19. srpnja 2012.
    Od stotinjak pošiljaka neke su, nažalost oštećene od vlage te je nečitljiva adresa korisnika i nemoguće ih je dostaviti na odredište. Takve pošiljke bit će komisijski uništene, a sve ostale bit će u najbržem roku dostavljene korisnicima. Iako Hrvatska pošta ne snosi odgovornost za nastali problem, zahvaljuje se korisnicima na strpljenju i uviđavnosti. Za sve dodatne informacije korisnici se mogu javiti na besplatni broj telefona kontaktnog centra Hrvatske pošte 0800 303 304 te putem elektronske pošte na adresu info@posta.hr.„