vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Neretvi bod kod kuće

Metković, 7.10.2012. - Na igralištu Iza Vage jučer je odigran županijski ogled 8. kola južne skupine 3. HNL. Sastali su se domaća Neretva i Jadran LP, a susret je završio neriješenim rezultatom 1:1.
   Na početku susreta obje momčadi krenule su angažirano što je otvorilo nekoliko izglednih prilika za pogodak na obje strane, ali do kraja prvoga dijela mreže se nisu zatresle.
   Domaćin je u vodstvo stigao u 63. minuti kada je Josip Rako iz slobodnog udarca s nekih dvadesetak metara zatresao mrežu Jadrana. Pločani su izjednačili u 85. minuti, a strijelac za goste bio je Joško Parać.
Za Neretvu igrali: Bubalo, Brajković, Buljubašić, T. Kuran, Filipović, Čelić, D. Kuran, Rako, Vrnoga, Magzan (od 62. minute Kozina), D. Dodig (od 62. minute Pinjuh, od 83. minute Prce). Trener: Dragutin Čelić.
Za Jadran LP igrali: Rolj, Čehajic, Puljiz, Petrović (od 54. minute Dominiković), Barbir, A. Krstičević, Primorac, M. Krstičević (od 32. minute Pijević), Jerković, Parać, Maleta (od 46. minute Cvijanović). Trener: Antonio Vučković.