vijesti www.metkovic.hr

 Rad udruga

Dani otvorenih vrata

Metković, 14.6.2013. - U radionici Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj od 12. do 15. lipnja održavaju se Dani otvorenih vrata. Kao i proteklih godina Prijatelji su svoja vrata građanima otvorili u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2013. koje organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
    Svrha događanja je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj pa tako i u Udruzi Prijatelj. Dani otvorenih vrata udruga uklapaju se u niz aktivnosti koje se ove godine širom Europe organiziraju povodom obilježavanja Europske godine građana 2013. čija je svrha potaknuti građane na informiranje i ostvarivanje svojih prava te sudjelovanje u procesima odlučivanja o pitanjima od javnog interesa.

Sutra otvorena vrata i 'Leptirića'
    Sutra, 15.lipnja od 9 do 14 sati u prostoru Kabineta za terapije u ulici Hrvatskih iseljenika 2 u Metkoviću otvorena vrata imat će i Udruga Leptirići. Oni će predstaviti svoj dosadašnji rad i planove za budućnost, redovne aktivnosti koje se financiraju iz članarina, donacija i sredstava lokalne samouprave te svoju mrežnu stranicu.
    Uz nazočnost članova i stručnih suradnika predstavit će i projekte koji se realiziraju, a to su Logopedska terapija djece s cerebralnom paralizom, Edukacijsko rehabilitacijska terapija defektologa i Fizioterapija za djecu Udruge Leptirići.