vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Petrov primio Štimca

Metković, 29.6.2013. - Danas je u svome uredu gradonačelnik Božo Petrov primio nekadašnjega proslavljenoga reprezentativca, a danas izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Igora Štimca.
   U polusatnom razgovoru Štimac je s Petrovom i njegovim suradnicima razgovarao o metkovskome sportu koji ima sjajnu prošlost pa mu, svakako, treba osigurati budućnost bolju od stanja u kojemu se sada nalazi. Štimac je izrazio spremnost pomoći ne samo u razvoju sporta nego i sportskoga turizma, što bi gospodarski ojačalo Metković. Govorilo se i o perjanicama metkovskoga sporta – nogometu i rukometu (ne zaboravimo da je Štimac u mladosti trenirao i rukomet) te o mogućnosti pokretanja Nogometne akademije, za što je zainteresiran i Darijo Srna, još jedan proslavljeni metkovski nogometaš.
  
Petrov pozvao na javnu tribinu o rukometu
   Kako piše eMetkovic gradonačelnik Petrov je sve prijatelje rukometa pozvao na javnu tribinu na temu revitalizacije rukometa u Metkoviću. Tribina će se održati u utorak, 2. srpnja u 19.30 u Zgradi političkih stranaka. Svoj dolazak su najavili mnogi proslavljeni metkovski rukometaši.