vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Kominjani iščupali bod u Metkoviću

Metković, 29.9.2013. - Pred dvjestotinjak gledatelja, u idealnim uvjetima za igru, ONK Metković i NK Gusar Komin odigrali su utakmicu 3. kola Prve ŽNL dubrovačko-neretvanske i na kraju sa 1:1 podijelili bodove.
   Metković je bio bolji u prvome poluvremenu, a gosti u drugome, mada su oba pogotka na utakmici postignuta su u drugome dijelu. Metković je u 60. minuti u vodstvo doveo povratnik u crveni dres Luka Borovac. Gosti se nakon primljenoga gola nisu predavali pa su krenuli na sve ili ništa, što im se na kraju u sudačkoj nadoknadi isplatilo, kada je nakon jednoga ubačaja iz kuta veznik Gusara Vuglovečki precizno glavom pogodio mrežu iza vratara Marevića. Na kraju su gosti otišli puno zadovoljniji osvojenim bodom, dok igrači Metkovića žale za propuštenim prilikama u kojima su Josip Plećaš, Marin Talajić i Neven Majić zamalo bili neprecizni.
   Metkoviću je to drugi bod u prvenstvu. Podsjetimo, prvi je ostvaren u prvome kolu na gostovanju u Krvavcu, dok je drugo kolo ekipa trenera Veraje bila slobodna. U sljedećemu kolu momčad ONK Metković očekuje teško gostovanje u Veloj Luci protiv domaćega Hajduka.
Izvor: ONK Metković