vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

'Info dani' o prekograničnoj suradnji RH-CG

Metković, 30.9.2013. - Zajedničko tehničko tajništvo, IPA prekogranični program Hrvatska – Crna Gora 2007.-2013.
Poziva na sudjelovanje na Info danima povodom objave Trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru Prekograničnog programa Hrvatska - Crna Gora 2007.-2013. financiranog iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) Europske unije, komponenta II.
   Info dani, u organizaciji Zajedničkog tehničkog tajništva (ZTT) Programa, i uz potporu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, te Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore i Delegacije Europske unije u Crnoj Gori, održat će se u Metkoviću u Galeriji gradskog kulturnog središta, Stjepana Radića 1, 2. listopada (srijeda) s početkom u 11 sati.
    Prekogranični program Hrvatska-Crna Gora financira se iz II. komponente Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u cilju poboljšanja prekogranične suradnje između dviju država korisnica. Na Info danima sudionicima će se predstaviti natječajna dokumentacija za treći Poziv na dostavu projektnih prijedloga, podrobnije objasniti smjernice za prijavitelje, te pružiti sve potrebne upute za ispunjavanje prijavnog obrasca, proračuna i logičke matrice.