vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Metković 1963 uvjerljiv protiv Kamička

Metković, 6.11.2013. - Jučerašnjom pobjedom na domačem terenu od 38:26 protiv RK Kamičak iz Sinja, rukometaši RK Metković 1963 plasirali su se u šesnaestinu finala Rukometnoga kupa Hrvatske, u kojemu ih čeka splitski RK Hrvatski dragovoljac.
    U samome početku susreta domaći su pokazali što mogu te izvanrednom igrom napravili nedostižnu razliku. To je treneru Bjelišu omogućilo isprobati sve igrače pa je većinu susreta odigrala mlada ekipa. Prema prikazanoj igri tijekom cijeloga susreta vidjelo se da je stasao novi naraštaj rukometaša koji bi metkovskome rukometu mogao vratiti staru slavu. Osjetila je to brojna publika, odavna gladna dobroga rukometa na Neretvi, bučno navijajući i pljeskom isprativši naše rukometaše na kraju utakmice.
    Igrači i Uprava RK Metković 1963 pozivaju sve ljubitelje rukometa da već u subotu, 9. studenoga ponovno dođu u Športsku dvorani na derbi II. lige - jug, kad će naši rukometaši igrati jednu od najvažnijih utakmica, ne samo ovoga dijela prvenstva, nego i cijeloga prvenstva. Protivnik će im biti RK Solin, jedan od favorita za prvo mjesto.