vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Pregršt medalja iz Ploča

Metković, 1.6.2014. - S jučerašnjega međunarodnog Kupa grada Ploča u karateu, što su ga organizirali Karate klub Ploče i Hrvatski karate savez, u Metković je stiglo šest zlatnih, šest srebrnih i osam brončanih medalja. Donijeli su ih članovi dvaju metkovskih karate klubova.

   KK 'Knez Domagoj'
    Pod vodstvom trenera Mije Volarevića i Mladena Kolovrata Karate klub Knez Domagoj nastupio je s petnaest natjecatelja koji su osvojili 12 medalja, od čega tri zlatne, pet srebrnih i četiri brončane. Zlatom su se okitili Ivan Marević u borbama u kategoriji kadeti -52 , Sara Bulum u katama u kategoriji učenice i Ivan Bebić u katama u kategoriji mlađi učenici. Srebrni su bili Josipa Bebić u borbama u kategoriji mlađe kadetkinje +55 , te u katama Tea Klarić u kategoriji seniorke, Luka Marević u kategoriji mlađi kadeti , Josip Kravar u kategoriji cicibani i Ana Bebić u kategoriji cicibanke.
    Petra Bebić osvojila je dvije brončane medalje u borbama u kategoriji učenice +44 i u kategoriji mlađe kadetkinje +55 . Bronce su također osvojili Ivan Bebić u borbama u kategoriji mlađi učenici -30 i Ela Bulum u katama u kategoriji mlađe učenice.
    Na natjecanju su vrlo uspješno sudjelovali i Klara Marević, Matea Bebić, Ivana Ilić, Vedran Ćupurdija i Petar Jeramaz.