vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Nastavlja se dijeljenje posuda za mješoviti komunalni otpad

Metković, 14.8.2014. - Iz Čistoće Metković obavještavaju građane da se nastavlja dijeljenje posuda za skupljanje miješanoga komunalnog otpada i to u sljedećim ulicama: desna strana grada - Nikole Tesle, Antuna Mihanovića i Neretvanskih gusara; lijeva strana grada - Splitska ulica, Andrije Kačića Miošića, Bočina i Jakova Gotovca.
   Korisnici navedenih ulica posude mogu preuzeti u krugu Društva u vremenu od 7 do 14.30 na adresi Mostarska 10. Od ponedjeljka, 18. kolovoza posude će se u navedenim ulicama dijeliti i od vrata do vrata, ali korisnici i dalje mogu doći po svoju posudu u krug Društva.
   Dijeljenje posuda za navedene će ulice trajati do petka 25. kolovoza. Onima koji u trenutku podijele posuda ne budu u svome objektu ostaviti će se obavijest o neuspjelom pokušaju dostave posude.
   Podjelom posuda promijeniti će se i raspored odvoza za navedene ulice. Umjesto triju odvoza tjedno, bit će dva odvoza.
   Otpad iz ulica Neretvanskih gusara, Nikole Tesle i A. Mihanovića skupljati će se ponedjeljkom i petkom, a iz Splitske ulice, Andrije Kačića Miošića, Bočine i Jakova Gotovca utorkom i subotom. Ovakav raspored odvoza za ove ulice je u primjeni od 25. kolovoza.

   Svi oni koji zaduže posude, u dane odvoza morat će ih postaviti ispred svojeg objekta najkasnije do 5 sati ujutro.
   Posude se iznimno neće dijeliti u pojedinim područjima u kojima zbog tehničkih uvjeta nije moguće pristupiti vozilima Čistoće. Takva području će i dalje ostati na sustavu zajedničkih kontejnera.
   Građani posude preuzimaju bez dodatne naknade, a prilikom preuzimanja morat će potpisati Sporazum o korištenju kojim će biti reguliran način i uvjeti korištenja posuda.
   Svi korisnici koji u trenutku izlaska djelatnika Čistoće na teren ne budu kod kuće, te ne potpišu sporazum, dobiti će obavijest o neuspjeloj dostavi posude. S tom obaviješću treba doći u Čistoću Metković d.o.o. te nakon potpisivanja zapisnika tamo preuzeti posudu.
   Čistoća još jednom poziva sve one korisnike iz ulica u kojima su do sada dijelili posude, a iz nekoga razloga nisu ih preuzeli, da ih preuzmu u što kraćem roku. Ako korisnici nisu u mogućnosti doći po svoju posudu zbog godina ili bolesti, mogu se slobodno javiti u Čistoću kako bi im posuda bila dostavljena na njihovu adresu.