vijesti www.metkovic.hr

 Zabava

Crazy Show napunio ljetnu pozornicu
GKS-a Metković

Metković, 18.8.2014. - Na prepunoj ljetnoj pozornici Gradskoga kulturnog središta u prošli četvrtak održan je Crazy Show Eldorado.
     Tijekom programa izvedeno je petnaestak točaka, a sve je započelo s iluzionistom koji je zajedno sa svoje dvije asistentice i dobrovoljcima iz publike napravio nekoliko zanimljivih trikova. Publika je mogla vidjeti probadanje noževima, nestajanje karata, golubove koji se pretvaraju u pijetla, gospodina iz publike koji pod hipnozom hoda po čavlima, oslobađanje iz lancima zavezanog kovčega, dobrovoljce koji ne uspijevaju voziti bicikl koji vozi u svim smjerovima samo ne u onom željenom, skeč klauna sa živim fotoaparatom. Na kraju su prikazane atrakcije na motorima i točka zvana čovjek vulkan.
     Prema riječima članova Crazy Showa, na ljetnoj pozornici izveden je samo dio točaka jer zbog ograničena prostora nije bilo moguće izvesti sve atrakcije. Cijeli program izvodi šestero artista među kojima je i desetogodišnja djevojčica koja se odlično snalazi, kako na pozornici tako i u atrakcijama s motorima.