vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Pregled natjecanja ovoga vikenda

Metković, 20.9.2014. - Danas ljubitelji sporta u Metkoviću mogu na Igralištu iza Vage pogledati utakmicu 6. kola III. HNL jug između NK Neretva i NK Hrvace, koja počinje u 16.30. Navijači ONK Metković sutra mogu u Komin na ogled njihova kluba s NK Gusar, koji će na Igralištu Pržina početi u 16.30.
    Novopečeni rukometni prvoligaš RK Metković 1963 s natjecanjem starta u nedjelju kada će od 19 sati u Gradskoj športskoj dvorani igrati protiv RK Dugo Selo.
    U nedjelju se u istoj dvorani igra i prvi krug Međunarodne amaterske ženske rukometne lige. U 10 sati na teren izlaze ŽRK Dubrovnik i ŽRK Metković, u 11.30 RK Lokomotiva (Mostar) i ŽRK Leotar (Trebinje), u 13 sati ŽRK Dubrovnik i RK Lokomotiva, a u 14.30 ŽRK Metković i ŽRK Leotar.
    Rukometa će u nedjelju biti i u Opuzenu, gdje će se odigrati humanitarne utakmice za oboljeloga dječaka Borisa Šimovića. U 19 sati sastaju se veteranke ŽVRK Metković i ŽVRK Dubrovnik, a u 19.30 veterani VRK Neretvanski gusari(Opuzen) i VRK Zlatne godine (Metković).
    Boćari BK Metković danas u 15 sati u Pločama igraju 3. kolo II. HBL jug protiv BK Ploče, a teniski veterani VTK Neretva (Metković) putuju u Čapljinu na ogled protiv TK Split.
    U Stonu će sutra od 7.30 početi utrke VII. Međunarodnog Ston wall marathona na kojima će nastupiti i Metkovac Ruđer Bošković.
Pripremio: Nikica Medak