vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Započinju kreativne radionice u vrtićima

Metković, 1.10.2014. - I ove će godine Dječji vrtić Metković svake subote od 10 do 12 sati u svojim prostorijama organizirati kreativne radionice za djecu u dobi od tri do sedam godina.
    Cilj kreativnih igraonica je potaknuti dječje stvaralaštvo, maštu, slobodno izražavanje, spontanost i druženje u ugodnu okruženju dječjega vrtića. Odgojitelji će usmjeravati djecu nizom aktivnosti kao što su: čitanje i prepričavanje slikovnica, priča, crtanje, slikanje, modeliranje, kaširanje, recikliranje i puno drugih aktivnosti. Teme i motivi igraonica birat će se u skladu s dječjim interesima, aktualnim događajima, godišnjem dobu…
    Roditelji djecu mogu ostaviti u igraonici i u međuvremenu korisno provesti slobodno vrijeme. Radovi djece moći će se vidjeti na panoima i u vrtićkim galerijama, a većinu napravljenog djeca će ponosno ponijeti kući.
    Cijena igraonice u trajanju dva sata je 50 kn, a prva počinje 4. listopada od 10 do 12 sati u prostorijama Središnjeg dječjeg vrtića. Djeca trebaju donijeti papuče!
   Na mrežnim stranicama Dječjega vrtića www.vrticimetkovic.hr zainteresirani roditelji mogu preuzeti primjer ispunjene uplatnice.