vijesti www.metkovic.hr

 Mediji

Vatroslavu Vugdeliji 'Srebrni mikrofon', nagrada za radijska dostignuća

Metković, 25.10.2014. - Kako javlja Radio Delta, voditelj Radija Delta Vatroslav Vugdelija dobitnik je ovogodišnjega Srebrnog mikrofona, prestižne novinarske nagrade koju za najviša radijska dostignuća dodjeljuje Hrvatska udruga radija i novina (HURIN).
    Vugdelija je nagradu dobio za autorsku emisiju Glasne misli koju na Radiju Delta vodi već sedmu sezonu, a uručena mu je na VII. Danima elektroničkih medija održanima ovoga tjedna u Opatiji. Naime, HURIN svake godine dodjeljuje tri godišnje nagrade; Brončani mikrofon, Srebrni mikrofon i Zlatni mikrofon za cjelovit jednogodišnji novinarski rad, a u pravilu se posebno veže za jednu emisiju.
    Ovogodišnji HURIN-ov Zlatni mikrofon dodijeljen je Jošku Kontiću sa sinjskoga Hit radija za emisiju Sinjanje, dok je Brončani mikrofon za emisiju Srijedom po sredini dobila Danijela Mlinac sa Radija BBR iz Bjelovara.
    Nagradu Zlatni miš za najbolju internet-stranicu dobio je Petrinjski radio, a još su uručene i nagrade za najbolje radijske akcije i jingleove.