vijesti www.metkovic.hr

 Humanost

Uspješno završena humanitarna akcija 'Pomozimo obitelji Bebić'

Metković, 15.12.2014. - Humanitarna zaklada Iva Petrušić obavještava javnost da je humanitarna akcija Pomozimo obitelji Bebić uspješno završena. Premda je trajanje akcije bilo predviđeno do 30. prosinca, Upravni odbor Zaklade odlučio je akciju zaključiti 15. prosinca jer je ostvaren njezin cilj. Na izdvojenom računu do danas je prikupljeno 23.185 kuna, što je više nego je bilo predviđeno.
    Podsjećamo da je akcija pokrenuta u korist petnaestogodišnjega dječaka Ivana koji od pete godine boluje od dijabetesa tipa 1. Ulaskom u pubertetsku dob reguliranje šećera u krvi postalo je otežano pa je liječnik preporučio ugradnju inzulinske pumpe. Iz Udruge kažu da se nadaju kako će uskoro stići rješenje Ministarstva zdravlja i HZZO-a o kupnji, ugradnji i održavanju inzulinske pumpe, što je omogućeno velikodušnošću građana Metkovića.
    Obitelj Bebić i Humanitarna zaklada Iva Petrušić od srca zahvaljuju dobročiniteljima koji su se odazvali toj humanitarnoj akciji te svima žele blagoslovljen Božić i sretnu novu 2015. godinu.