vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

Domoljubni stožer grada Metkovića poziva građane da glas daju Kolindi

Metković, 9.1.2015. - Uime Domoljubnoga stožera grada Metkovića, koji za sebe kaže da je nadstranačko tijelo u kojemu su okupljene braniteljske udruge te pojedinci iz sportskog, kulturnog i javnog života, oglasio se Mato Dugandžić pozvavši građane Metkovića da u nedjelju izađu na izbore i glasuju za HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović.
 – U nedjelju 11. siječnja biramo između regiona i Hrvatske, između kršćansko-demokratskih vrijednosti i mraka, te između slobode i nesretnog života. Hrvatska nije zaslužila živjeti u mraku ili biti na začelju; Hrvatska zaslužuje bolje, kao ravnopravna članice EU.
    I zato je naš odabir Kolinda Grabar Kitarović, žena koja ima golemo iskustvo u diplomaciji, istinski je domoljub, voli svoj narod i znat će voditi svoju zemlju u najvažnijim resorima kao što su sigurnost, Oružane snage i vanjska politika – navodi Dugandžić.
    Domoljubni stožer, okupljen radi motivacije branitelja i svih građana da glasuju za Kolindu Grabar Kitarović, zaključio je da se „Hrvatska 11. siječnja nalazi na prekretnici i prijelomnoj točki koja odlučuje o budućnosti domovine“.