vijesti www.metkovic.hr

 Zahvala

Metkovski HDZ zahvalo biračima

Metković, 20.1.2015. - Uime GO GDZ-a Metković metkovskim je biračima na podršci Kolindi Grabar Kitarović zahvalio predsjednik Nikola Oršulić.
    Uime Gradskoga odbora HDZ-a Metković čast mi je i zadovoljstvo zahvaliti svima koji su izašli na birališta i time iskazali svoju građansku odgovornost, a posebno vama, dragi prijatelji koji ste svoje povjerenje dali našoj i vašoj Kolindi Grabar Kitarović, prvoj predsjednici Republike Hrvatske.
    Pobjeda koju smo očekivali je i ostvarena, Metković (73,37%) i Hrvatska su pokazali da žele promjene i zaokret. Kolinda Grabar Kitarović od prvog trenutka inzistira i zalaže se za zajedništvo koje će biti ključno kako bi našu Domovinu izvukli iz duboke gospodarske i socijalne krize.
    Zahvaljujem još jednom svim sugrađankama i sugrađanima, simpatizerima i članovima Stranke, poštovanim Hrvatima iz Bosne i Hercegovine, koalicijskim partnerima, Mladeži, svim promatračima i volonterima što su pridonijeli ovoj velikoj pobjedi. Svaki od vaša 6253 glasa u Metkoviću iznimno je važan u pobjedi koju je naša kandidatkinja uspjela ostvariti, stoga vam još jednom veliko hvala!