vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Ivica Kaleb predsjednik UO ONK Metković

Metković, 1.4.2015. - Zbog ostavke Željka Parmaća, predsjednika Upravnoga odbora ONK Metković, sinoć je u klupskim prostorijama održana Izvanredna izborna skupština na kojoj je za predsjednika Upravnoga odbora izabran Ivica Kaleb, a za predsjednika Skupštine Josip Plećaš.
    Uz Kaleba kao predsjednika Upravni odbor čine još potpredsjednik Krešimir Martić, Tomislav Miletić, Josip Šiljeg, Tomislav Plećaš, Veljko Begić i Damir Vekić. Potpredsjednik Skupštine je Ivica Vladimir, a Stegovna komisija radit će u sastavu: Elvis Šiljeg, Goran Marušić i Draženko Borovac. U Nadzorni odbor ušli su: Stanislav Udženija, Zoran Ćuže, Neven Majić, Mile Bebić i Josip Ereš. Tajnik je Marin Jelčić.
    Kao jedan od osnivača Kluba skupu se obratio predsjednik Nadzornog odbora HNS-a DNŽ Branko Bebić, koji je istaknuo važnost opstanka Kluba u ovim teškim vremenima te novoj upravi zaželio sve najbolje u vođenju Kluba.
    Poslije izbora, novi je predsjednik najavo određene strukturne reforme te projekte u tijeku kao što je nogometna škola i prenamjena prostora bivše pošte u kafić, koji bi služio za potrebe Kluba i gostujućih momčadi, ali i kao mjesto okupljanja građana u kojemu bi se na TV-u pratile utakmice Lige prvaka i sl.