vijesti www.metkovic.hr

 Koncert

Greenhouse Bluse band žestoko prašio Parkom

Metković, 26.7.2015. - Geenhouse Blues band, jedan od najboljih hrvatskih klupskih bendova, sinoć se u punome sastavu Metkovcima predstavio u Gradskome parku. Lovro Šicel - električna gitara, Jurica Hotko - klavijature, Kristian Orešić bubanj, Igor Flajhar - bas gitara, Antonio Geček i Zvonimir Bajević - trube, Opuzenac Oliver Ereš - tenor saksofon i Marin Ferketin - trombon, prašili su puni sat i pol te uz izvrsno ozvučenje zadovoljili kriterije i najprobirljivijih.
    Premda im u nazivu stoji blues, dečki iz Zagreba, od kojih jedan dio svira i u Big-bandu HRT-a, osim očekivanoga rhythm ‘n’ bluesa svirali su obrade rocka, funkyja i soula, a publici se posebno svidjelo nekoliko njihovih pjesama čiji je autor basist Igor Flajhar, koji se vokalom pridružio Lovri Šiclu i Jurici Hotku. Vokal potonjega na publiku je ostavio poseban dojam.
    Bila je to još jedna izvrsna glazbena večer u sklopu Metkovskoga ljeta u kojoj je publika uživala u vrhunskoj glazbi, a organizator se pobrinuo ponuditi joj i hladna pića. Nadamo se da će nas u ponedjeljak, 3. kolovoza vrijeme poslužiti jer na istome mjestu očekujemo Radojku Šverko. Još jedan koncert za glazbene sladokusce.