vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

Petrov i Most NL zahvaljuju građanima

Metković, 26.7.2015. - Nakon što su se saznali rezultati današnjih izbora za vijeća mjesnih odbora, stiglo nam je priopćenje kojim se uime Mosta nezavisnih lista oglasio predsjednik stranke i metkovski gradonačelnik Božo Petrov.


    Zahvaljujemo svim sugrađanima koji su izišli na ove izbore i glasovali za svoje opcije. Drago nam je što su građani prepoznali važnost izbora za vijeća mjesnih odbora, za koje vjerujemo da će konačno profunkcionirati i pomoći nam u rješavanju lokalnih i komunalnih problema u našim ulicama, kvartovima i prigradskim naseljima.
    Posebno zahvaljujemo svim našim biračima koji su i nakon dvije godine prepoznali naša nastojanja da ovaj grad vodimo odgovorno, transparentno i u skladu s teškim financijskim i političkim okolnostima u kojima djelujemo.
    Na ovim smo izborima za takmace imali dvije političke opcije, koje su posljednjih dvadeset godina bile navodno suprotstavljene, a sada udružene protiv Mosta NL, no opet im nije uspjelo.
    Ovu pobjedu još većom čini spoznaja da su te dvije opcije proteklih godina imale potporu preko 80 % građana našega grada.
    Metković je ostao vjeran promjenama i drukčijoj politici.

Uime Mosta nezavisnih lista
  Božo Petrov, predsjednik