vijesti www.metkovic.hr

 Politika

Premijer Sanader u Metkoviću

Metković, 4.4.2006. - Na turneji po najjužnijoj hrvatskoj županiji, koju je poduzeo kako bi pomogao županijskom HDZ-u u pridobivanju birača za predstojeće izbore, predsjednik Vlade RH i predsjednik HDZ-a dr. Ivo Sanader sa suradnicima posjetio je i Metković.
  Na predizbornom skupu u Gradskom kulturnom središtu, govorili su Ante Krstičević predsjednik GO HDZ-a Metković, Dubravka Šuica gradonačelnica Dubrovnika, Frano Matošić saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije te bivši župan Ivo Miletić.
  Posljednji je govorio Premijer i rekao kako Vladu zanima boljitak hrvatskog čovjeka, dobrobit i standard ljudi te siguran ulazak Hrvatske u EU, a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji završetak započetih projekata među kojima su autoput i most kopno – Pelješac. Ponovio je rečenicu sa predizbornog skupa održanog 1. listopada 2004. u Metkoviću kada je rekao da će Vlada RH, s njim na čelu, pomagati svaki kraj Hrvatske bez obzira tko je na vlasti. Je li tako i bilo ocijenit će birači na nedjeljnim izborima.