vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Okupile se igračice i Uprava ŽNK Neretva

Metković, 7.8.2015. - U prostorijama NK Neretva održana je prozivka igračica ŽNK Neretva na kojoj su uz nogometašice još bili šef stručnog stožera Neven Majić, njegovi suradnici Duško Mijoč, Josip Radić, Ante Boras i Mladen Jakić te predsjednik Skupštine Kluba Ivica Mijoč i dopredsjednica Antea Kaleb.
    Na početku svoga izlaganja Majić jer iznio plan priprema i prijateljskih utakmica u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji do početka prvenstva krajem rujna, naglasivši da je kadetkinjama cilj ponoviti uspjeh iz prošle sezone i plasirati se na završnicu turnira za prvaka Hrvatske. Seniorkama je cilj biti prvakinjama Druge lige jug i plasirati se u Prvu hrvatsku ligu. Veroniki Terzić i Ivi Krtalić uručio je pozive za U-17 reprezentaciju, a Josipi Jurković za U-19 reprezentaciju Hrvatske.
    Predsjednik Skupštine Kluba Ivica Mijoč čestitao je nogometašicama na dosadašnjim uspjesima i rekao da će im Uprava osigurati optimalne uvjete za rad. Na kraju je sve pozdravila dopredsjednica Kluba Antea Kaleb, koja je curama zaželjela puno uspjeha u novoj sezoni. Antea je sudjelovala u gašenju ovoljetnih požara na Pelješcu i ponos je ŽNK Neretva.
    Klubu su pristupile Martina Bošković, Jadranka Govorko, Zrinka Roglić, Željana Obradović i Anja Bebić. Pripreme su počele jučer pa iz Kluba pozivaju sve cure koje žele trenirati nogomet u trima kategorijama: limačice, kadetkinje i seniorke da se jave u Upravu tajniku Mladenu Jakić na mobitel 098 243 713 ili treneru Majiću na 098 948 36 22. Sve informacije mogu dobiti i na FB stranici Kluba www.facebook.com/znk.neretva.
Foto: Z. Mateljak