vijesti www.metkovic.hr

 Reagiranje

Ograđujemo se od sramotnog ponašanja suca i udaljujemo ga s Turnira

Metković, 29.12.2016. - Pozivamo institucije da hitno istraže tvrdnje da je sudac Majić tražio mito u svrhu pristranog suđenja – stoji u priopćenju Organizacijskoga odbora 24. Božićnog malonogometnog turnira – Metković 2016.

Ako se pokaže istinitim pisanje medija o sramotnom postupku traženja mita za pristrano suđenje od strane nogometnog suca Matka Majića, kao organizator turnira u potpunosti se ograđujemo od tog čina te pozivamo nadležne institucije da hitno istraže istinitost tvrdnji. Kako bismo zaštitili turnir, ali i čistoću sporta, spomenuti sudac udaljen je s turnira te neće suditi u predstojećim utakmicama.

Nažalost, ružne namjere i očigledna pohlepa jedne osobe bacile su mrlju na ovaj organizacijski vrlo zahtjevni turnir. Kao organizator dat ćemo sve od sebe i pokušati na sve načine utjecati da se ovakve situacije više nikada ne događaju. Nadamo se da se 24. Božićni malonogometni turnir – Metković 2016. neće pamtiti samo po ovom nemilom događaju već po tradicionalno izvrsnom nogometu i prijateljskom druženju mnogobrojnih malonogometaša.

Baš u inat ovakvim pojedincima koji sport zlorabe za vlastitu nelegalnu financijsku dobrobit, dogodine spremamo još jači, kvalitetniji i masovniji turnir. Uz ispriku svim pojedincima koji su se zbog suca Majića našli u neugodnoj situaciji, večerašnjim finalistima želimo sreću i neka pobjedi bolji, a našim pratiteljima na tribinama želimo sretnu i uspješnu novu godinu.
                         Organizacijski odbor
24. Božićnog malonogometnog turnira – Metković 2016.