vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Na Prvenstvu županije osvojili 44 medalje

Metković, 20.3.2017. - Karate-klub Metković jučer je na Prvenstvu Dubrovačko-neretvanske županije u Pločama, na kojem se natjecalo pet klubova sa 161 natjecateljem, nastupio sa 63 natjecatelja; 16 u katama i 47 u borbama. Kući su se vratili sa 17 zlata, 14 srebra i 13 bronca.

Županijskim prvacima i nositeljima zlatne medalje u borbama postali su: mlađi učenici Ante Leontić, Nino Volarević, Frane Oršulić, Katja Jerković, Laura Bebić i Dora Galov; učenici Laura Ćulum, Lucija Utovac i Mišo Draženović; mlađi kadeti Ante Utovac, Ante Krstičević i Matea Bebić; kadeti Iva Vučić, Ante Juračić i Vinko Falak; junior Ivan Batinović i seniorka Ivana Galić.

U borbama srebrima su se okitili: mlađi učenici Duje Mihaljević, Ivan Bebić, Klara Volarević, Ivan Babić, Josip Ćerlek i Nera Grljušić; učenici Ema Oršulić, Mario Bartulović i Karla Pezić; mlađi kadet Leon Dodik, kadet Petar Borovac i juniorka Matea Goluža.

U borbama su brončane medalje osvojili: mlađi učenici Duje Žderić, Josip Obradović, Gabrijel Primorac, Petar Medak, Anja Pokrajac i Mia Romić; mlađi kadeti Sara Đukić, Roko Bartulović, Ljubo Knežić i Petra Grgić; kadet Ante Dugandžić i seniorka Antonela Perić.

U katama srebrne medalje osvojile su učenica Sara Volarević i seniorka Ivana Galić, dok je Sandro Jurković je kategoriji učenici osvojio brončanu medalju.