vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Osvjetljava se i pomoćni teren NK Neretva

Metković, 29.3.2017. - Pri kraju je projekt osvjetljavanja dvaju nogometnih terena u Metkoviću, koji Ustanova za kulturu i sport provodi još od prošle godine. Prije nekoliko dana započelo se s radovima na pomoćnom igralištu NK Neretva, na kojemu će se postaviti četiri šesnaestmetarska rasvjetna stupa s po dva halogena reflektora snage 2 kW, s time da je u budućnosti moguće na svakome stupu dodati još po dva.

Prije nekoliko mjeseci u sklopu istog projekta osvjetljen je teren na igralištu ONK Metković pa će se, kada sve bude završeno, dobiti puno bolji uvjeti za treniranje. Naime, posljednjih je godina osjetan nedostatak termina za treniranje na tim igralištima, posebno u zimsko doba, jer se pojavio ŽNK Metković (seniorke i kadetkinje) te Ragbijaški klub Metković, ali je i porastao broj dječjih skupina u nogometnim školama obaju klubova.

Radovi na pomoćnome igralištu NK Neretva uključit će i sanaciju travnjaka te novo markiranje igrališta, kako bi rasvjetni stupovi bili na propisanoj udaljenosti od granica terena.