vijesti www.metkovic.hr

 Humanitarna priredba

Metkovci i Neretvani trčali za Totu

Metković, 1.4.2017. - Danas su Metković i dolina Neretve ponovno pokazali svoje veliko srce. U organizaciji SU Neretva run nekoliko stotina tkača i šetača sudjelovalo je u humanitarnoj utrci Trčimo za Totu, našega teško oboljeloga sugrađanina.

Premda rezultati nisu važni, spomenimo da su stazu od Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima do kraja Šetališta 116. brigade HV-a i nazad u muškoj konkurenciji najbrže prešli Petar Giljević (UL Baćina), Ivan Zec (SU Neretva run) i Marin Jelavić (Domaći vrcani). Među djevojkama najbrže su bile rukometašice iz ŽRK Jerkovac Marta Vidović, Antonia Cvitković i Iva Markić. Događaj, čijoj su masovnosti uz ŽRK Jerkovac pridonijeli i lađari Crnoga puta, Baćine i Stabline, okupio je i mnoge gledatelje koji su davali priloge za Totino liječenje. Grupa Dudov svilac svojom je glazbom podržavala pozitivnu atmosferu, Udruga Život upriličila je humanitarnu prodaju rukotvorina, dok je Grill Amigo u humanitarne svrhe nudio svoje proizvode.

 

Budući da će mnogi, koji nisu bili na utrci ili nisu u Metkoviću, htjeti dati svoj pridonos, evo podataka o posebnom računu koji je otvoren u tu svrhu:

SU Neretva run

Ante Starčevića 1, Metković

OIB: 13704651812

IBAN: HR95 2500 0091 1014 4052 8

kod Addiko banke

svrha uplate: utrka za Zorana