vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

Most NL predao kandidature za gradonačelnika i Gradsko vijeće

Metković, 3.5.2017. - Mostova kandidatkinja za gradonačelnicu Metkovića Katarina Ujdur danas je u zgradi Općinskoga suda Dubrovnik, Stalne službe Metković, s kandidatima za Gradsko vijeće Općinskom izbornom povjerenstvu predala svoju kandidaturu za gradonačelnicu i Mostovu listu za Gradsko vijeće. Tom je prigodom dala kraću izjavu za medije.

– Danas predajemo Listu Mosta Nezavisnih lista za Gradsko vijeće i moju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Metkovića. Moji zamjenici i prvi suradnici bit će g. Milan Kapović i gđa Danijela Kešina. Gradsko vijeće sastoji se od 17 članova, ispunili smo i kvotu od 40 posto žena, našli smo kvalitetne žene. Imam za zamjenicu Danijelu Kešinu, a tu su i Marijana Dodig, Olivija Kljusurić, Ana Crnčević Kravar, Marijana Gluščević i Lucija Mijić. Dakle, početak i kraj gradske liste drže stari članovi Gradskoga vijeća, a sredinu smo popunili novim članovima koji su nam dali novi elan i novu snagu.

Očekujemo dobar rezultat na ovim izborima, kampanja tek sada službeno počinje, na nama je završiti ono što smo započeli. Naš plan 2013. bio je Metković 2021., nismo obećavali da ćemo u ove četiri godine napraviti čuda, iako smo čuda napravili – zaključila je Mostova kandidatkinja Katarina Ujdur.
M. Pehar