vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

Nikoletić i Barišić Kuranovi zamjenici

Metković, 4.5.2017. - Danas je u stranačkim prostorijama gradonačelnički kandidat SDP-a na lokalnim izborima Krešimir Kuran predstavio svoje zamjenike Radu Nikoletića i Zdravku Barišić.

U svome obraćanju Kuran je istaknuo da su jutros predali njegovu kandidaturu za gradonačelnika i Kandidacijsku listu za Gradsko vijeće. O svojim je zamjenicima kazao da vjeruje u njihove sposobnosti te smatra da su dovoljno stručni da doprinesu pozitivnim promjenama u Metkoviću.

Rade Nikoletić se predstavio kao srednjoškolski profesor koji predaje predmete vezane za turizam i ugostiteljstvo. Drago mu je što su ga metkovski HSU i SDP predložili za zamjenika gradonačelnika. Kandidaturu prihvatio jer smatra da se Metković nalazi u lošoj gospodarskoj situaciji. Svojim znanjem, iskustvom i idejama nastojat će potaknuti pozitivne promjene u Metkoviću.

Zdravka Barišić je rekla da je rođena Metkovka i da vodi vlastiti obrt. Nadalje je zahvalila SDP-u i HSU-u te Forumu žena SDP-a na ukazanome povjerenju. Kao članici Foruma žena iznimno joj je drago što su se ispunile kvote žena na koalicijskoj listi, a ujedno je zabrinjava velika nezaposlenost žena u Metkoviću.