vijesti www.metkovic.hr

 Humanitarna priredba

Humanitarna završnica UMA malonogometne lige

Metković, 5.5.2017. - Ovogodišnja završnica UMA malonogometne lige Metkovića ima humanitaran predznak. Posljednje četiri utakmice, koje su na rasporedu u ponedjeljak, 8. svibnja, u standardnom terminu od 16 do 20 sati, igrat će se za dvojicu naših teško oboljelih sugrađana, Mateja Musulina i Antu Kaleba, koji se trenutno nalaze na liječenju u bolnici u Zagrebu.

Osmogodišnji Matej Musulin, kojemu je dijagnosticiran maligni tumor na mozgu, dva puta je operiran u zagrebačkom KBC Rebro i bio je malo bolje, međutim, bolest se opet vratila. Zbog iznimno složene situacije predstoji mu bolničko liječenje koje iziskuje znatna financijska sredstva, iznad mogućnosti Matejeve obitelji.

Ista situacija zadesila je i obitelj 23-godišnjeg Ante Kaleba, kojemu je dijagnosticiran maligni tumora na leđima, 10. svibnja mu slijedi operacija u bolnici Arithera u Zagrebu i obitelj mora skupiti 30.000 kuna. Stoga ovim putem pozivamo sve sugrađane da pokažu svoje veliko srce i pomognu našim teško oboljelim sugrađanima i njihovim obiteljima u ovoj teškoj životnoj situaciji koja ih je zadesila.

Cjelokupan prihod od ulaznica i tombole biti će uplaćen njihovim obiteljima, a vas dragi sugrađani pozivamo da svojim dolaskom i kupnjom ulaznice po simboličnoj cijeni od 20 kuna ili tombole za vrijeme utakmica po cijeni od 5 kuna pomognete u realizaciji ove plemenite akcije.

Ulaznice u preprodaji možete kupiti u metkovskim kafićima; The Best Caffe, Carpe Diem, Tabakera, Ćakula i Casper. Za sve one koji bi rado pomogli, a nisu u prilici prisustvovati utakmicama, svoje priloge mogu uplatiti na dolje naznačene račune koji vrijede i za uplate iz inozemstva:
  

MATEJ MUSULIN

IBAN: HR48 2340 0093 1114 4877 1

Opis plaćanja: Za Mateja Musulina
  

ANTE KALEB (primatelj brat Nedjeljko Kaleb)

IBAN: HR40 2340 0093 2180 2223 3

Opis plaćanja: Za Antu Kaleba