vijesti www.metkovic.hr

 Rad udruga

Slike nastale na likovnoj koloniji donirane za pomoć našim sugrađanima

Metković, 8.5.2017. - Prošle je subote održana VII. humanitarna likovna kolonija posvećena preminulom prof. Tomislavu Zubčiću Zupi na koju se odazvalo dvadesetak umjetnika iz Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije te susjedne BiH.

Predstavnici Zaklade Neretvansko srce i UOSI Prijatelj posjetili su grob pok. Zupe na koji su položili cvijeće i zapalili svijeće. Druženje se nastavilo u selu Desne kod domaćina Slobodana Batinovića Orba, kojemu organizatori od srca zahvaljuju na gostoprimstvu. Sav prihod od prodaje doniranih slika nastalih na toj likovnoj koloniji namijenjen je akciji pomoći za naše oboljele sugrađane Mateja Musulina i Antu Kaleba.

– Pokažimo dobro srce prema bližnjima koji su u nevolji i sudjelujmo u plemenitoj akciji jer sutra i sami možemo biti jedni od onih kojima je pomoć potrebna. Hvala nesebičnim ljudima koji su volontirali, koji su donirali slike te svima vama koji njihovom kupnjom pomažete u plemenitim nakanama. Sve slike možete pogledati u Udruzi osoba s invaliditetom Prijatelj ili nas kontaktirati na broj telefona 020/680-090 – poručili su iz Zaklade Neretvansko srce.