vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

Most predstavio kandidate za zamjenike gradonačelnici

Metković, 9.5.2017. - Most nezavisnih lista danas je u stranačkim prostorijama održao konferencija za medije na kojoj su predstavljeni kandidati za zamjenike gradonačelnice Metkovića Katarine Ujdur.

– Kada smo ušli u političku borbu za bolji Metković želja nam je bila vratiti mu dostojanstvo i uopće nismo razmišljali o opciji poraza, niti odustajanja jer su nam naši sugrađani 2013. darovali svoje povjerenje. Pokazali smo srčano i snagom volje, bez pokretačkih osobnih interesa da možemo uspjeti isključivo ljubavlju prema svome gradu. Slijede novi izazovi koje ćemo ostvarivati kao u prvome mandatu politikom čistih ruku – rekla je Ujdur.

Prvi zamjenik Milan Kapović predstavio se i osvrnuo na svoje sudjelovanje u početcima Mosta, kojim se nastojala stvoriti jedna drukčija politička platforma neophodna Metkoviću. Naveo je i svoj angažman kao ravnatelja Ustanove za kulturu i sport, u kojoj su se tijekom proteklih godina provodile razne aktivnosti kao što je revitalizacija kina, obnavljanje ljetne scene, organizacije kulturnih programa tijekom cijele godine, ulagalo se u sportske objekte i sl.

Ekonomistica Danijela Kešina zahvalila je gradonačelnici na ukazanom povjerenju i istaknula je da će u idućem mandatu Most završiti posao započet 2013. godine te će nastaviti raditi za dobrobit građana, a ne za privatne interese.

Gradonačelnica i kandidati za zamjenike složili su se da će nastaviti raditi na projektima za poboljšanje komunalne infrastrukture, kanalizacije, prerade mandarina jer je još puno toga što se treba napraviti, ali smatraju da su dosta toga i napravili, posebno naglasivši vraćanje dugova nastalih lošim gospodarenjem gradom.
M. Pehar