vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Privremena regulacija prometa na Lovačkom putu i u Vladimira Nazora

Metković, 18.5.2017. - Metković d.o.o. obavještava građane Metkovića da sutra, 19. svibnja na snagu stupaju privremene regulacije prometa u dijelu ulice Vladimira Nazora i dijelu ulice Lovački put zbog izvođenja radova na projektu Izgradnja vodoopskrbne mreže i fekalnog kolektora u gradu Metkoviću.

Predmetni radovi će se izvoditi u tri faze gradnje zbog lakše prometne komunikacije u predmetnim ulicama i u ulicama koje se križaju sa njima. O svakoj od tri spomenute faze građane ćemo pravovremena obavještavati.

Za I fazu gradnje privremena regulacija prometa stupa na snagu već od dana 19. 5. 2017. Navedeni elaborat privremene regulacije prometa za I fazu gradnje dostavljamo na karti u privitku. Ukratko, u I fazi gradnje izvoditi će se radovi u dijelu ulice Lovački put i taj dio ulice će biti kompletno zatvoren za promet i sva vozila koja prometuju za groblje sv. Ivana u Metkoviću morati će koristiti zaobilazni pravac preko Dubrovačke ulice na groblje, i dio ceste na Predolcu koji je u naravi jednosmjerna cesta će privremeno postati cesta za dvosmjerni promet.

Projekt „Izgradnja vodoopskrbne mreže i fekalnog kolektora u dijelu ulice Vladimira Nazora i dijelu ulice Lovački put u Metkoviću" je u potpunosti usklađen s konceptom kanalizacijskog sustava grada Metkovića i dio je dokumentacije potrebne za prijavu projekata sufinanciranim iz EU fondova. Molimo naše sugrađane na strpljenje i razumijevanje.
  

Pogledajte kartu privremene regulacije prometa I faze izvođenja radova u PDF formatu.