vijesti www.metkovic.hr

 Tragedija

Smrtno stradala u prometnoj nesreći kraj Brsečina

Metković, 27.5.2017. - Jučer, 26. svibnja, oko 14.45 sati, na državnoj cesti D-8, u blizini Brsečina, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su teže ozlijeđene.

Prometna nesreća se dogodila kada je 45-godišnji vozač teretnoga (kombi) vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, krečući se u pravcu Dubrovnika, ulaskom u pregledni zavoj, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, a potom i u prednji dio osobnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka koja vozila su se kretala iz suprotnog smjera.

Uslijed udara teže su ozlijeđeni 38-godišnji vozač osobnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka, njegova 34-godišnja suputnica i 45-godišnji vozač teretnog vozila koji su, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje je 34-godišnja suputnica u večernjim satima od zadobivenih ozljeda, nažalost, preminula – javljaju iz PU dubrovačko-neretvanske, a mi obitelji stradale izražavamo iskrenu sućut.
Foto: dubrovacki.hr